meraba kızlar...
göknurcum geçmiş olsun, ay acıdı mı çok, hiç bi yerim kırılıp çıkmadı da tahmin edemedim acısını şu an,hay allah,yaramas bebek doruk :))) aman ona bişey olmaın da biz çekmeye razıyız de mi her acıyı...
moral bozukluğu içinde bi gün daha geçiyor, hiç bişeye yetişemiyor gibi hissediyorum kendimi, nil yine hastalanmış kusmuş bugün, ona üzüldüm. akşamı zor ettim okulda. bi yandan okul, evrak işleri beni mahvediyor, hiç bi evrak işimi halletmedim... 8ler sınava girecek konuları yetiştirememkorkum bi yandan,deneme sınavı yapıcaz bu hafta,onun stresi bi yandan,kendim aritmetik kursu sınavım var zaten o kafamı patlattı o bi yandan ooofff, nete bile giremiyorum düşünün... eşim desen göknurunki gibi bi şeyden anlamıyor, yardım da etmiyor,nil yerinde durmuyor, hava da yağmurlu bugün kapalı, psikolojim yerlerde...bendne böyle.. herkese mutlu günler...
kolay gelsin gülcüm,her şey gönlüne göre olsun
göknurcum elin biran önce iyileşir umarım
melihacım yoğunum evet,bu sene iyi gelmedi bana sanki,aynaya bakınca çökmüşüm gibi geliyor.Daha bir yaşlandım sanki.Çocuklar hasta olmakla olmamak arasında gidiyor,bakalım
ben şimdi çalışmıyorum ya çıtır dışarıya da çok fazla çıkamıyorum.zsten bir stres var birda adamın ilgizliği daaha kötü oluyor.nil için geçmiş olsun.zaten aralığa kadar hasta olmazlarsa iyi dimi.yine dua et insan içine çıkıyor ve ada olsa kafa dağıtıyorsun.sosyalsin ynai:)sen yaparsın hepsini ben sana sonsuz güvenirim iş konusunda :)
sen bu yıl cidden çok işlere kalkışmışsın.allah kolaylık versin şekerim sana :)bizim doruk efendi bir yabanileşti.kimseye gitmek istemiyor çook tanıdıkları hariç.onun haricinde tanımadığı biryere bile girse başlıyor ağlamaya.neden böyle yabani bu çocuk anlamdım.oysa hegün yarımsaat te olsa çıkıyoruz gezip geliyoruz azcık.insan içinede karışıyor az ama :)yabani tostos :)))
gül süper olmuş magnet sanırım onlar.çok güzel olmuş eşin almıştı sanırım oldukça zevkliymiş eşin kızmıştın birsürü :):)pasatası ayrı güzel idil ayrı maşallah .tekrar nice sağlıklı yaşlaraa.
vet burçin cidden yorucu işmiş bebek bakmak.mızmızmız hiç bitmiyor.ilk defa devlet memeuru olmadığım için üzüldüm :)izin yönünden dedim :)ben yaşına kadar birşey yapamıcam sanırım.ama çok sıkıldım feci yani :)
evet cnm kurdelayla süsleyip isim yazınca güzel oldu. bende sevdim...
tesekkürler kızlarr...aysegül nilin d. gunu koycaktııı guyyaa.. sarı takımını annem yapmıstıı o şirine şapkası annem önce bana örmüştü 1 yıl sonrada torununa:))) aynısının mor rengide benim var bu kız anne kız takıcazzz:))
günaydın kızlar.herkes güzel bir gün diliyim.
burçin konya da hava çok güzel.bugün çimlere ineriz sanırım.çok seviyor onları koprarmayı.
çıtır kurs nasıldı peki.bir faydası oldumu.tamda içeriğini anlamdım ama müsait olduğunda gelde anlt.:)