- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
dopiğimin güzel hatunları merhabaaaaaa, ayşegül'üm çıtırım az önce seni facede online görünce bi bakayım k.k. ya dedim.neler var neler yok bebecikler nasıl en önemlisi burçin sen nasılsın? göknur'la ve çıtırımla faceden görüşüyoruz seni faceye geçiş yaptıramadık bi türlü :) hala maraştasın değilmi? aşıya giderken bakıyorum sizin binaya hayırsız aydan deyip kızıyorum kendime
inşallah hala buradasındır tel numaran aynımı ? burada isen seni ziyaret etmek istiyorum küçük beyler tanışsın :)
güzel annecik nil'im yürüyor demek maşallah kuzumaresimlerinden seviyoruz
göknur ya senin minik paşa maşallahfena karizma hele askılı pantolonla bitiriyor beni :) söyle ona anasına çeksin huyu bende ayhana öyle diyorum bazen göktuğ'un her hareketine aynı ben diyo içimden gülüyorum tıpkısının aynısı ben
melihacığım sende ne var ne yok kuzucuk büyüdümü ne tatlıdır kimbilir ALLAHIM esirgesin
teşekkür ederım göknurcum :))) çiçek anneyiz biz:)çiçek deyince 2. sınıflar geliyo aklıma. onlar daha minnakcık öğrenciler ya gürültü yaptıklarında "hadi çiçek oluyoruz" diyorum, kızları geçtim de erkek öğrencilerin de çiçek olmalarına bayılıyorum çok svimliler yaaa. teneffüslerde bacağıma yapışyolar" ingilisçe öğretmenim " diyerek
bayağdır girmedim topiğe,dedikodum birikti, konuşayım da rahatlıyım azcık. kocam geçen hafta içi nkaraya seminere gitti nille yalnızdık,nil çk hasta hala,öksürük berbat...örtmenler gününde kocam akıllı telefon hediye tti bana,sürprizdi. kk ya telden girdim okudum ayfamızı ama yorum yapamadım bulamadım yani,göknur beceriyodu o işi ama ben yapamadım :)
dün 8 lerin ingilizce merkezi sınavı vardı biliysunuz sorular kazıktan da akzıktı, lise düzeyi gibiydi , kitapla hiç alakası yoktu. mbi daha önce aramıştım ben kitap dışına çıkmayın hep kitaptan sorulacak dedi ama kitapta ne klimeleri var ne konuları. ağlayacaktım akşam soruları görünce. sinirimden... din eingilizceden zor ormuşlar. herkes de diyor ki din dersini cocuklar zor diyecek, ders saati çoğaltılması için bahane, ingilizceyi de kurban ders eçtiler,tek din dersinin sayısını arttırınca tepki alırlar,şimdi yanına ingilizceyide arttırırlar bahane olarak diyorlar. olur mu olur.. muğldaki ingilizceciler toplanıp milli eğitime gidicez sorular nerden çıkmış kitaptan gösterinler bize de biz de onu öğretelim. hepimiz şoktayız, aylarca emek verdik umutlandık, çzödüğümüz testin hesabı yok fotokopi masrafı... ne diyeyim bilmiyorum,cocukları soğutacaklar derslerden,sınav sonrası benim öğrenciler okula gelmemişler gelmye yüzümüz yok demişler,onların suçu değil,benim de suçum değil... çocukların halarını yiyenleri allaha havale ediyorum. müdür bana yoğunaşacak, niye düşük aldılar diye, çünkü matematikten öyle kolay sormuşlar ki en tmbel öğrencimiz büyük başarı bekliyor düşünün... ne gerekiyorsa yapıcam itiraz için...
hepinizi öpüyorum, günümü kutlayanlara geç de olsa teşekkürler tekrardan :)
way waay waaay kimler gelmiş kimler :)sanada çıtır dicez artık 4 çocuk ve zeynep hanım.hala kilon aynıysa tabi :)ben biraz tanalığa doğru yol alıyorum :)şuan taaaaaaaam 65 kiloyum hahahah ay komedi gibi :)dopiğimin güzel hatunları merhabaaaaaa, ayşegül'üm çıtırım az önce seni facede online görünce bi bakayım k.k. ya dedim.neler var neler yok bebecikler nasıl en önemlisi burçin sen nasılsın? göknur'la ve çıtırımla faceden görüşüyoruz seni faceye geçiş yaptıramadık bi türlü :) hala maraştasın değilmi? aşıya giderken bakıyorum sizin binaya hayırsız aydan deyip kızıyorum kendime
inşallah hala buradasındır tel numaran aynımı ? burada isen seni ziyaret etmek istiyorum küçük beyler tanışsın :)
güzel annecik nil'im yürüyor demek maşallah kuzumaresimlerinden seviyoruz
göknur ya senin minik paşa maşallahfena karizma hele askılı pantolonla bitiriyor beni :) söyle ona anasına çeksin huyu bende ayhana öyle diyorum bazen göktuğ'un her hareketine aynı ben diyo içimden gülüyorum tıpkısının aynısı ben
melihacığım sende ne var ne yok kuzucuk büyüdümü ne tatlıdır kimbilir ALLAHIM esirgesin
çocuklara laf yetiştirmek zor melihacım,haklısın
bugün kerem'in doğum günü,aşılarımızı olduk,geldik.
Hava niye bu kadar soğuk anlamadım,geçen sene bu zamanlar yağmur yağıyordu ve daha ılıktı.Şu saatlerde hastaneye yetişme telaşı içindeydim,1 yıl ne çabuk geçiyor
meraba kızlar, nasılsınz? ben toparlanamadım tam olarak, ameliyat işleri zor imiş, bu kadar sıkıntılı olacağını bilsem bi daha düşünürdüm :)) ben ayaklanmıştım, iyiyim diyordum nazar değdirdim kendi kendime, ameliyat dikişlerinin olduğu yer şişti morardı ağrıları iyice arttı, inş zamanla geçer.
sizler nasılsınız?
yarın annem,2 teyzem ve çocukları hafta sonu için kalmaya geliyorlar,ne yemek yapacağımı hala bulamadım ,ne zor iş bunlar...
meraba kızlar, nasılsınz? ben toparlanamadım tam olarak, ameliyat işleri zor imiş, bu kadar sıkıntılı olacağını bilsem bi daha düşünürdüm :)) ben ayaklanmıştım, iyiyim diyordum nazar değdirdim kendi kendime, ameliyat dikişlerinin olduğu yer şişti morardı ağrıları iyice arttı, inş zamanla geçer.
sizler nasılsınız?
hoşgeldin canım,bebişin hayırlı olsun.Biz ordan taşındık,ama çok da uzak değiliz.Beklerim her zaman.Telim aynı,göktuğ ne güzel bir isim,ne kadarlık oldu paşa?
way waay waaay kimler gelmiş kimler :)sanada çıtır dicez artık 4 çocuk ve zeynep hanım.hala kilon aynıysa tabi :)ben biraz tanalığa doğru yol alıyorum :)şuan taaaaaaaam 65 kiloyum hahahah ay komedi gibi :)
senin oğluşunda çok tatlı canım.eşler öyle diye dursun.huyları benzemesin şahsım adına söyledim bunuben bana benziyor diynce direk sesli gülüyorum içimden gülmeden hadi canım diyorum şahsiyete :).rasıra uğra yokla bizleri buradanda.
hoşbulduk melihacığım ben hep varımda foruma giremiyorum göknurada söyledim pc sıkıcı geliyor senin face yokmu kızlarla oradan görüşüyoruz bi tek burçin geçmedi daha...maşşallah büyümüş meleğin abla olmuş ALLAHIM nazardan saklasın...zeynepcim hoşgeldin yoktun ne zamandır nerelerdesin oğlun olmuş demekki ne güzel rabbim saplıklı uzun ömürler versin cnm benimkilerde büyüyor çok şükür kızım 1 yaşını geçti artıksen 4 yaptın helal olsun benim ikincide cesaretim kırıldı eee paşa nasıl kaç aylık oldu??
zeynepcim maşallah senin paşana da :) evet fcede online oluyorum bazen, öp yavruşunu benim için :)iltifatlar için ayrıca teşekkürlerPP 4 çocukla iltifatlar sana yapılmalı artık :)