Kahramanmaras///46

meraba kızlar...
göknurcum geçmiş olsun, ay acıdı mı çok, hiç bi yerim kırılıp çıkmadı da tahmin edemedim acısını şu an,hay allah,yaramas bebek doruk :))) aman ona bişey olmaın da biz çekmeye razıyız de mi her acıyı...

moral bozukluğu içinde bi gün daha geçiyor, hiç bişeye yetişemiyor gibi hissediyorum kendimi, nil yine hastalanmış kusmuş bugün, ona üzüldüm. akşamı zor ettim okulda. bi yandan okul, evrak işleri beni mahvediyor, hiç bi evrak işimi halletmedim... 8ler sınava girecek konuları yetiştirememkorkum bi yandan,deneme sınavı yapıcaz bu hafta,onun stresi bi yandan,kendim aritmetik kursu sınavım var zaten o kafamı patlattı o bi yandan ooofff, nete bile giremiyorum düşünün... eşim desen göknurunki gibi bi şeyden anlamıyor, yardım da etmiyor,nil yerinde durmuyor, hava da yağmurlu bugün kapalı, psikolojim yerlerde...bendne böyle.. herkese mutlu günler...

hepinize bol moralli,eşlerinizle huzurlu,çocuklarınızın sağlıklı olduğu günler diliyorum.....

göknurcum geçmiş olsun cnm bebişler bizde el kol bırakmıcak heralde :KK1::KK1: aman ayşegülün dediği gibi onlar iyi olsunda biz acısını çekmeye razıyız iykide doruka bişi olmamış Allah korumuş.. eşinde hatasına kılıf aramış biraz yaptığı doğru diil ama napıcan anlamayınca adam neyse iyi olur düzelirsiniz inşallah..

ayşegülcüm geçmiş olsun cnm havalar değişti bebişler artık zırt bırt hastalanır neyse rabbim beterinden korusun gökçede sabah kustu birazda öksürüyodu zaten inşallah ilerlemeden atlatırız.. bazen geldimi üst üste gelir sende öyle olmuş heralde inşallah en kısa zamanda psikolojin de nilde iyi olur herşey yoluna girer..

burçincim seninde günler yoğun geçiyo heralde sağlık olsun paşalar nasıl iyilermi??

meraba kızlar...
göknurcum geçmiş olsun, ay acıdı mı çok, hiç bi yerim kırılıp çıkmadı da tahmin edemedim acısını şu an,hay allah,yaramas bebek doruk :))) aman ona bişey olmaın da biz çekmeye razıyız de mi her acıyı...

moral bozukluğu içinde bi gün daha geçiyor, hiç bişeye yetişemiyor gibi hissediyorum kendimi, nil yine hastalanmış kusmuş bugün, ona üzüldüm. akşamı zor ettim okulda. bi yandan okul, evrak işleri beni mahvediyor, hiç bi evrak işimi halletmedim... 8ler sınava girecek konuları yetiştirememkorkum bi yandan,deneme sınavı yapıcaz bu hafta,onun stresi bi yandan,kendim aritmetik kursu sınavım var zaten o kafamı patlattı o bi yandan ooofff, nete bile giremiyorum düşünün... eşim desen göknurunki gibi bi şeyden anlamıyor, yardım da etmiyor,nil yerinde durmuyor, hava da yağmurlu bugün kapalı, psikolojim yerlerde...bendne böyle.. herkese mutlu günler...

ben şimdi çalışmıyorum ya çıtır dışarıya da çok fazla çıkamıyorum.zsten bir stres var birda adamın ilgizliği daaha kötü oluyor.nil için geçmiş olsun.zaten aralığa kadar hasta olmazlarsa iyi dimi.yine dua et insan içine çıkıyor ve ada olsa kafa dağıtıyorsun.sosyalsin ynai:)sen yaparsın hepsini ben sana sonsuz güvenirim iş konusunda :)

sağol melihacım geçmeye çalışıyor elim.ama haala çok ağrıyor.evet bebeklere birşey olmasın biz atlatırız nasıl olsa.seninkiler nasıl .gökçe nasıl.yiğit hastyadı sanırım.

burçinin iyi dilekleri sadece çıtır ve benm için geçerli :)))))))))))))))))))))):KK54::KK54:kendi adıma teşekkürler.

slm kızlar nslsnız biraz göz attım sıkıntılarınızı anlıyorum hepimizin yasadığı şeyler işte al birini vur ötekine. aöf e çalısıyorum bi yandan kpss ye çalısıyorum benimki maliyeye geçiş yaptı benim dersler bitti ama adam hala başlamadı... kpss ye arada bi bi konu...
anlıcanız şartların olgunlaşması için çabalamak çok zor... psikolojim yerle bir... elimdeki fırsattları elimin tersiyle cevirdiğime yanıyorum ne kadar yanlışmışım... neyse idilde hareketlendi zor uğraşmak bi dk durmuyo hep karıştırıyor ama hayat onunla güzel... allah sağlık versin hepsine...

kolay gelsin gülcüm,her şey gönlüne göre olsun

göknurcum elin biran önce iyileşir umarım

melihacım yoğunum evet,bu sene iyi gelmedi bana sanki,aynaya bakınca çökmüşüm gibi geliyor.Daha bir yaşlandım sanki.Çocuklar hasta olmakla olmamak arasında gidiyor,bakalım

kolay gelsin gülcüm,her şey gönlüne göre olsun

göknurcum elin biran önce iyileşir umarım

melihacım yoğunum evet,bu sene iyi gelmedi bana sanki,aynaya bakınca çökmüşüm gibi geliyor.Daha bir yaşlandım sanki.Çocuklar hasta olmakla olmamak arasında gidiyor,bakalım

burçin sen yne iyisin çökmş gibi gel,yormuş sana .ben resmen çöktüm.:)beni bir görseniz şoook olursunuz :):)

$IMG_2624.jpg $IMG_2527.JPG $IMG_2531.JPG $IMG_2532.JPG $IMG_2517.jpg

kızlar idilin doğum gununde tek olarak yoktu o yüzden bu fotosunu koydum. halasının d.gunu idilden bi gün önceydi onun da ismini yazdırdık idilin doğum gununun gölgesinde kaldı kızınkii:)

Son düzenleme:
ben şimdi çalışmıyorum ya çıtır dışarıya da çok fazla çıkamıyorum.zsten bir stres var birda adamın ilgizliği daaha kötü oluyor.nil için geçmiş olsun.zaten aralığa kadar hasta olmazlarsa iyi dimi.yine dua et insan içine çıkıyor ve ada olsa kafa dağıtıyorsun.sosyalsin ynai:)sen yaparsın hepsini ben sana sonsuz güvenirim iş konusunda :)

evet sosyalleştim ama daha çok yoruluyorum...dün yine aritmetik kursum vardı,bugün 10 kasım, ardından veli toplantısı,ardından yine kurs ve kurs sonu sınav. kaç gündür sınavıma çalışıyorum, neyse ki iyi sonuç bekliyorum. gerçekten bu yıl ben de burçin gibi çok zorlanıyorum,bitik durumdayım. kk ya bile zor giriyorum ordan anla göknur :) yine de güvenini boşa çıkarmıycam senin mersi :))

melihacım gökçe nasıl oldu, kusunca çok üzülüyorum ben,karnı mı ağrıyor noluyor derdini anlatamıyolar yazık. iyileşmmiştir inşallah... nil iyileşti şükür. yürüyo mu yoksa gökçe neler yapıyor ? nil 10 adım kadar atıyor. yürümek denmez henüz, kendi başına yürümesini bekelrsem çok beklerim, çok yavaş hareket ediyor çünkü :)

gül, ay çok tatlı olmuş hem pastası hem süslemeler,hem de prenses idil. maşallah ona :nazar:sarı kukeletasına bayıldım :)

sen bu yıl cidden çok işlere kalkışmışsın.allah kolaylık versin şekerim sana :)bizim doruk efendi bir yabanileşti.kimseye gitmek istemiyor çook tanıdıkları hariç.onun haricinde tanımadığı biryere bile girse başlıyor ağlamaya.neden böyle yabani bu çocuk anlamdım.oysa hegün yarımsaat te olsa çıkıyoruz gezip geliyoruz azcık.insan içinede karışıyor az ama :)yabani tostos :)))
gül süper olmuş magnet sanırım onlar.çok güzel olmuş eşin almıştı sanırım oldukça zevkliymiş eşin kızmıştın birsürü :):)pasatası ayrı güzel idil ayrı maşallah .tekrar nice sağlıklı yaşlaraa.

vet burçin cidden yorucu işmiş bebek bakmak.mızmızmız hiç bitmiyor.ilk defa devlet memeuru olmadığım için üzüldüm :)izin yönünden dedim :)ben yaşına kadar birşey yapamıcam sanırım.ama çok sıkıldım feci yani :)

idil'e maşallah.Pek tatlı,epey de büyümüş.

ayşegülcüm kolay gelsin

göknurcum bu aylarda normal aslında.Benimki de her kucak açana atlardı,şimdilerde uzaktan gülmeyi tercih ediyor

sen bu yıl cidden çok işlere kalkışmışsın.allah kolaylık versin şekerim sana :)bizim doruk efendi bir yabanileşti.kimseye gitmek istemiyor çook tanıdıkları hariç.onun haricinde tanımadığı biryere bile girse başlıyor ağlamaya.neden böyle yabani bu çocuk anlamdım.oysa hegün yarımsaat te olsa çıkıyoruz gezip geliyoruz azcık.insan içinede karışıyor az ama :)yabani tostos :)))
gül süper olmuş magnet sanırım onlar.çok güzel olmuş eşin almıştı sanırım oldukça zevkliymiş eşin kızmıştın birsürü :):)pasatası ayrı güzel idil ayrı maşallah .tekrar nice sağlıklı yaşlaraa.

vet burçin cidden yorucu işmiş bebek bakmak.mızmızmız hiç bitmiyor.ilk defa devlet memeuru olmadığım için üzüldüm :)izin yönünden dedim :)ben yaşına kadar birşey yapamıcam sanırım.ama çok sıkıldım feci yani :)

evet cnm kurdelayla süsleyip isim yazınca güzel oldu. bende sevdim...
tesekkürler kızlarr...aysegül nilin d. gunu koycaktııı guyyaa.. sarı takımını annem yapmıstıı o şirine şapkası annem önce bana örmüştü 1 yıl sonrada torununa:))) aynısının mor rengide benim var bu kız anne kız takıcazzz:))

Son düzenleme:
günydın kızlar.
burçin seninki samimi olmuş sanırım.ne güzel ben çok severim güler yüzlü bebekleri.önceden öle değildi herkese gülücük atardı.ama şimdi çok ağlıyor.biryeere gidemiyorsun inanalr rahatsız olmasınn diye.inşl hemen geçer.

merhaba kızlar...

hava ne güzel bugün,içim açıldı.Yarına işim çok,bebişleri öpün benim için

evet cnm kurdelayla süsleyip isim yazınca güzel oldu. bende sevdim...
tesekkürler kızlarr...aysegül nilin d. gunu koycaktııı guyyaa.. sarı takımını annem yapmıstıı o şirine şapkası annem önce bana örmüştü 1 yıl sonrada torununa:))) aynısının mor rengide benim var bu kız anne kız takıcazzz:))

he evet koycaktım da işim başımdan aşkın, resim bulucam da küçültücem kaydedicem de steye yükliycem, aboo uzun iş şimdi :) ama eklerim inş bi gün...ay anne kız modelinize bayıldım gülcüm,güzel kış günlerinde kullanın inşallah mutlu mutlu :) bende çok seviyorum anne-kız uyumlu tişörtlerini falan ama nil bi büyüsün yürüsün toparlasın,o zaman alıcam. hiç buralarda denk gelemdim, internetten bakarım artık.

evet göknurcum bu yıl büyük işlere kalkıştım da neyse ki kurs bitti, o yordu beni. 8lerin sınavına son hızla hazırlanıyoruz artık,bakalım nasıl yaparlar... hava burda da hep güzel,sabah ve akşam buz gibi,gündüz sıcak.

günaydın kızlar.herkes güzel bir gün diliyim.
burçin konya da hava çok güzel.bugün çimlere ineriz sanırım.çok seviyor onları koprarmayı.
çıtır kurs nasıldı peki.bir faydası oldumu.tamda içeriğini anlamdım ama müsait olduğunda gelde anlt.:)

merhabalar

bu sene bitecekmiş gibi gözükmüyor :KK43:(

ayşegülcüm inşallah verim almışsındır kurstan

günaydın kızlar.herkes güzel bir gün diliyim.
burçin konya da hava çok güzel.bugün çimlere ineriz sanırım.çok seviyor onları koprarmayı.
çıtır kurs nasıldı peki.bir faydası oldumu.tamda içeriğini anlamdım ama müsait olduğunda gelde anlt.:)

ay yemesin çimleri o sıpa,hemen ağza götürüyodur :)))
kurs mental aritmetik, hani tv de çocuklar çıkıp ekranda saniyeler içinde geçen rakamlarla 4 işlem yapıyolar ya, onların kursu işte. yetişkinler o hızla yapamıyor ama faydası şöyle: unutkanlığı giderme, dikkat eksikliğini azaltma, odaklanmayı sağlama. hızlı işlem yapabilme. ben sırf bu yüzden gittim. yoksa matematik işlemi için değil. çok aşırı unutkanım ben.ocakta yemek mi unuturum , çarşıya inerim ne için indiimi unuturum. telefonda banka bilmem ne yetkilisiyle görüşsem ne konuştuğumu unuturum. vs. beynin hem sağ hem sol lobunu çalıştırıyormuş bu etkinlik, açıkçası başımı ağrıtı ki bu iyiye işaretmiş. kurs kısa sürdüğü için bariz bi etkisini göremedim ama odaklanma ve dikkat verme özellikleri işe yaradı diyebilirim.unutkanlığımı bilemiycem. evde sürekli egzersiz yapmalıyım uzun vadede işe yaraması için. bilgisayarımıza gönderdi hocamız, bu ekranda sayı çıakrtan programı,sınavda da vardı zaten.ekranda 10 tane çıkan 2 basamaklı sayıları toplayıp kağıda ayzdık :) deüğişiklik oldu işte,böyle.

ne yemek yapıyonuz kızlar,hiç bahseden yok , ben un çorbası,patates ve köfte kızartması, yanında domates biber söğüş ve turşu koyucam...nil uyuyorken köfteyi yapıyım ben...

X