- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
günaydın kızlar...
burçincim Allah kolaylık versim cnm yiğitin bi lafı var benden bişey isteyipte ben olmaz dediğimde 'sana inanıyorum anne yapabilirsin' der yaptırabilmek için bende sana aynısını söyleyim cnm sana inanıyorum sen bu işlerin üstesinden gelirsin
ayşegülcüm az kaldı cnm nil yürüdü yürücek demekki inşallah dişlerde baya bi çıkmış maşaallah gökçenin iki dişi vardı üçücünün ucu çıktı bu arada fotolar için söylediğin güzel sözlere teşekkürler..
göknurcum inşallah gökçe çok mutlu olur hayırlı olsun diyelim o zaman kız evi daha çok yorulur cnm hep ince işler onlara aittir çünkü bide kız veriyosun onunda burukluğu var tabi aman olsun sağlık olsunda gerisi boş.. doruk paşaya bak sen efeleniyomu şimdiden
gülcüm idil iyce hareketlendi demekki ama olsun yürüsün zor ama güzel gel dersin gelir yanına pıtı pıtıgökçe emekliyo koltuklara tutunup yürüyo koltuğun sonuna geldimi atıyo popoyu yere emeklemeye devam ediyo
hnf hoş geldin cnm...
ben de maraşlı değilim, benim de 5.5 senem geçti maraşta, öğretmenlik yaptım, geçen yıl tayinimiz çıktı,muğladayız, muğlalıyım ben. :) belki aynı dönemlerde maraştaydık seninle. ne mezunusun, nerdr yaşıyorsun? alışmamak mümkün mü az zaman değil 4 yıl , alışıyo insan. evet herkes evli, bekar da vardı ama uğramıor onlar hiç :) sen kalıcı olursun umarım burda... var mı evlilik durumları, fikir istersen her zaman yardımcı oluruz elimizden geldiğinceGaliba canım meşguller :) hayır ben maraşlı değilim canım maraşta dört senem geçti orada okudum ben son iki yıl oraya çok alıştığımı anladımsen nerelisin canım maraşlı mısın?
Galiba canım meşguller :) hayır ben maraşlı değilim canım maraşta dört senem geçti orada okudum ben son iki yıl oraya çok alıştığımı anladımsen nerelisin canım maraşlı mısın?
günaydın kızlar...
burçincim Allah kolaylık versim cnm yiğitin bi lafı var benden bişey isteyipte ben olmaz dediğimde 'sana inanıyorum anne yapabilirsin' der yaptırabilmek için bende sana aynısını söyleyim cnm sana inanıyorum sen bu işlerin üstesinden gelirsin
ayşegülcüm az kaldı cnm nil yürüdü yürücek demekki inşallah dişlerde baya bi çıkmış maşaallah gökçenin iki dişi vardı üçücünün ucu çıktı bu arada fotolar için söylediğin güzel sözlere teşekkürler..
göknurcum inşallah gökçe çok mutlu olur hayırlı olsun diyelim o zaman kız evi daha çok yorulur cnm hep ince işler onlara aittir çünkü bide kız veriyosun onunda burukluğu var tabi aman olsun sağlık olsunda gerisi boş.. doruk paşaya bak sen efeleniyomu şimdiden
gülcüm idil iyce hareketlendi demekki ama olsun yürüsün zor ama güzel gel dersin gelir yanına pıtı pıtıgökçe emekliyo koltuklara tutunup yürüyo koltuğun sonuna geldimi atıyo popoyu yere emeklemeye devam ediyo
hnf hoş geldin cnm...
ben de maraşlı değilim, benim de 5.5 senem geçti maraşta, öğretmenlik yaptım, geçen yıl tayinimiz çıktı,muğladayız, muğlalıyım ben. :) belki aynı dönemlerde maraştaydık seninle. ne mezunusun, nerdr yaşıyorsun? alışmamak mümkün mü az zaman değil 4 yıl , alışıyo insan. evet herkes evli, bekar da vardı ama uğramıor onlar hiç :) sen kalıcı olursun umarım burda... var mı evlilik durumları, fikir istersen her zaman yardımcı oluruz elimizden geldiğince
melihacım gerçekleri söyledim,ama çok tatlı gülmüş dişleriyle gökçecik
maşallah gökçe erken emeklemiş sıralamış, erkenden yürüyecek,nile çekmesin, ben çok sabırSIZLandım biliyosunuz :)))
burda maraşlı pek yok ama bir şekilde bağlantısı olanlar var.Hepimiz evliyiz,her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Şuan nerdesin?
bizim de 3.dişimizin ucu gözüktü.Kerem de tutunup kalkıyor ama daha tam sıralayamıyor.Maşallah gökçe'ye
hoş buldum canımmmnasılsınız?
ben de maraşlı değilim, benim de 5.5 senem geçti maraşta, öğretmenlik yaptım, geçen yıl tayinimiz çıktı,muğladayız, muğlalıyım ben. :) belki aynı dönemlerde maraştaydık seninle. ne mezunusun, nerdr yaşıyorsun? alışmamak mümkün mü az zaman değil 4 yıl , alışıyo insan. evet herkes evli, bekar da vardı ama uğramıor onlar hiç :) sen kalıcı olursun umarım burda... var mı evlilik durumları, fikir istersen her zaman yardımcı oluruz elimizden geldiğince
melihacım gerçekleri söyledim,ama çok tatlı gülmüş dişleriyle gökçecik
maşallah gökçe erken emeklemiş sıralamış, erkenden yürüyecek,nile çekmesin, ben çok sabırSIZLandım biliyosunuz :)))
burda maraşlı pek yok ama bir şekilde bağlantısı olanlar var.Hepimiz evliyiz,her konuda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.Şuan nerdesin?
bizim de 3.dişimizin ucu gözüktü.Kerem de tutunup kalkıyor ama daha tam sıralayamıyor.Maşallah gökçe'ye
birazdan çıkacağım,bir günaydın diyeyim
hnf evet canım,sıcak bir ortam var burda.Yıllardır beraberiz,kaç kez görüştük de.Eşim de edebiyatçı,tesadüf olmuş.
2007-2011 arası maraşta idim ben. Edebiyat mezunuyum canım. İnşallah canım ben de sizekatılabilirgm ama şu aralar evlilik yok ben de
ben de 2007-2012 temmuz arası ordaydım, aynı dönemdeymişiz. evlilik olması şart değil, kısmet ne zamansa o zaman olsun hayırlısıyla. asker yolu bekliyosun galiba zaten :)
merhaba kızlar.herkes iyi gibi :)çıtır yok sanırım sema yok birde ben yoktum.düğün bitti şüükür.soğuktu hava oldukça.konyada adettir yemekli düğün pilavlı diyim :)kadınlar kapalı biryerdeydi ama yinede buz gibiydi hava.doruğun elleri buz gbiydi o kadar giydirmeme rağmen.şimdi burnu akıyor ve öksürmeye başladı çokta dua etmitim inşl birşey olamz diye.şurup kullanmadan geçer inşl.
gül idil nice yaşlara .çok hızlı okudum inşl yanlış görmemişimdir.sizin diş geç kalmış gibi..geç çıkan diş sağlam olur derler nekadar doğru bilinmez :)
burçin ya sağacaksın eve gelince vereceksin.yada zorda olsa bitecek olan birşey sonuna kadar kullanacaksın :)sanırım senin içn sağmak en mantıklısı gibi.bakıcı ablası versin eğer saatli veriyorsan sütünü.ookul sana uzaaktı sanırım.aslında araba sürmesini öğrensen ve sende kalsa araba zorlanmazssın.
mrb kızlar özledim... hnf evet cnm 13 gün sonra 1 yasında olcak... kızlar benimki diş çıkarmadı daha..
ayakta duruyo bikaç sn.
Canım yeni düğününüz olmuş sanırım Allah mutlu etsin inşallah...