- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de sağmalısın sütünü, bunu sen düşünmüşsündür ama, fikrimi belirteyim ben de. ya da araba kullanmayı öğreneceksin kısa zamanda, başka çare yok, sütten kesme yavruyu, içtiği kadar içsin annesi :) tahmin edebiliyorum zorluğunu,nasıl araba bulup yetişebiliyosun derse ? öğle arası uzun o zaman, kolay gelsin valla...bizim 1 saat öğle arası, evden yemek getiriyo bütün öğretmenler orda yiyoruz ısıtıp :) ya da pideci köfteci falan var köyde,sipariş veriyoruz,yemeğim yoksa ekmek arası götürüyorum ben, çayla onu yiyorum, çok komik :)))merhabalar
havalar epey soğudu,hele de geceleri.Benim oğlanların ikisi de öksürüyor ve burun akıntıları var.İnşallah ilerlemez.
Yarın yine okul var.8 saat dersim var malesef.Öğlenleri gel,emzir geri git.Zor oluyor.Acaba emzirmesem ben gelene kadar dayanabilir mi benim minik?Kararsız kaldım,bana da zor oluyor,yemeği acaip hızlı yiyorum,koştur koştur okula gidiyorum.
evet:) hayırlı teskereler...Tam olarak aynı yıl maraştaymışız evet canım asker yolu bekliyorum Bu arada hangi okulda görv yapmıştın sen?
bence de sağmalısın sütünü, bunu sen düşünmüşsündür ama, fikrimi belirteyim ben de. ya da araba kullanmayı öğreneceksin kısa zamanda, başka çare yok, sütten kesme yavruyu, içtiği kadar içsin annesi :) tahmin edebiliyorum zorluğunu,nasıl araba bulup yetişebiliyosun derse ? öğle arası uzun o zaman, kolay gelsin valla...bizim 1 saat öğle arası, evden yemek getiriyo bütün öğretmenler orda yiyoruz ısıtıp :) ya da pideci köfteci falan var köyde,sipariş veriyoruz,yemeğim yoksa ekmek arası götürüyorum ben, çayla onu yiyorum, çok komik :)))
inşallah hasta olmazlar ya, yazın hastaydılar, kışın rahat geçirsinler bari...
evet:) hayırlı teskereler...
mıllış nuri orta okulundaydım ben, 4 yıl çalıştım orda.
göknur doruk da hasta olmasın inşallah, iyi düğününüz hayırlı olsun,normalde ekim ayı serin geçerdi ama burası da buz kesiyor, kaloriferler de yanmyor daha, klima yakıyoruz sabah akşam, gündüz bakıcımızın evinde hiç bi ısıtıcı yok, sıkı giydiriyorum, ama hareket ettiği için ısınıyor zaten nil, inş hasta olmazlar ya...kazakları,montları kışlık botlarımı çıkardım ben,geçen haftadan beri giyiyorum :) bu aralar nete giremedim, kocamla klasik kavgalarımızı yapıyoruz da meşgulüm yani küstüm bi kaç gün konuşmadım. özür de dilemiyo, peşimde sırnaşıp duruyor.
bayramda napıyosunuz kızlar ?
slm kızlarr bu aralar bende gelemiyorum malum bayram temizliği iş güç ders... hele bebek...elde avucta durmuyor tv unitesini kaldırdık tvyi duvara astık. bırakamıyorum yanlız 2 dk.biti,rim oldu iyice..
canım goknurcum sag ol, evet dişi için öyle söylüyorlar gec cıkması iyiymiş. bakalım hayırlısı. arada kısa yazıp çıkıyorum bazen f klavye calısırken ugruyorum f den de yazana kadar yazcam seyi unutuyorum.:))
doğum gunu için bebek sekeri yaptırmayı planlıyordum iyiki doğdun notu yazdırcaktım benim iş güzar kocam almış çok şıklar ama bilsiğin dolap susu tullu lavantalı değil... zor bulmus cok aramış. bişeyde diyemedim incelik yapmış. tul yada not ayarlıycam artık yine iş cıkardım başıma düzenlemesi bana düştü. bulabilirsem malzeme tabi...
kızlar hoscakalın kendinize ii bakın.
tünaydın herkese.kimseler yok sanırım.havalarda soğuk konya buz gibi.
bence de sağmalısın sütünü, bunu sen düşünmüşsündür ama, fikrimi belirteyim ben de. ya da araba kullanmayı öğreneceksin kısa zamanda, başka çare yok, sütten kesme yavruyu, içtiği kadar içsin annesi :) tahmin edebiliyorum zorluğunu,nasıl araba bulup yetişebiliyosun derse ? öğle arası uzun o zaman, kolay gelsin valla...bizim 1 saat öğle arası, evden yemek getiriyo bütün öğretmenler orda yiyoruz ısıtıp :) ya da pideci köfteci falan var köyde,sipariş veriyoruz,yemeğim yoksa ekmek arası götürüyorum ben, çayla onu yiyorum, çok komik :)))
bayramda napıyosunuz kızlar ?
slm kızlarr bu aralar bende gelemiyorum malum bayram temizliği iş güç ders... hele bebek...elde avucta durmuyor tv unitesini kaldırdık tvyi duvara astık. bırakamıyorum yanlız 2 dk.biti,rim oldu iyice..
canım goknurcum sag ol, evet dişi için öyle söylüyorlar gec cıkması iyiymiş. bakalım hayırlısı. arada kısa yazıp çıkıyorum bazen f klavye calısırken ugruyorum f den de yazana kadar yazcam seyi unutuyorum.:))
doğum gunu için bebek sekeri yaptırmayı planlıyordum iyiki doğdun notu yazdırcaktım benim iş güzar kocam almış çok şıklar ama bilsiğin dolap susu tullu lavantalı değil... zor bulmus cok aramış. bişeyde diyemedim incelik yapmış. tul yada not ayarlıycam artık yine iş cıkardım başıma düzenlemesi bana düştü. bulabilirsem malzeme tabi...
kızlar hoscakalın kendinize ii bakın.
Adana bugün yazdan kalma günlerini yaşıyorrr
sütten kesmem kesinlikle canım,sadece öğle arası vermesem mi diye düşündüm.Eşim alıyor,emziriyorum geri bırakıyor.Bizim de 1 saat aramız.Aksi halde yetişemem zaten
doğumgünü için ne güzel şeyler düşünüyorsunuz,hiç hevesim yoktur böyle şeylere nedense.Ama hoşuma da gider
gündüz burası da öyleydi bugün,zaten sıcaklıklar artacakmış.İnşallah bayramda iyi olur
sğol caım.ende yeni katılmışssın aramıza.:hoşgeldin.
güüüüül daha varmış idilin doğumgününe:)sonra kutlucam.acele ettiğim için okuyamamıitım.
mrb kızlar cnm kereme gecmiş olsun çokk uzuldüm dikkat et benim kardesimde cok cekti bronsiti cok sukur atlattı ama yinede hassas. 2 3 yıl tedavi oldu. dikkat et.
hnf ismin neydi cnm. bu arada maras sıcaktır ya sanmam yagmaz herhalde... nedense içimde öyle bi his var.. oy memleketiiim...
sema nerde bilen varmı. tedaviye basladımı?
goknur bende yapabilirm kapı susunu bende yapmıstım tullu ayılı falan da şimdi bunlara malzeme bulamadık. int. istesem zaman yok.
aysegul senınkıde iyimiş benimkine al demeden kendi kafasına kosuyo masallah oda bana bırakmıyo!!! sorun orda.:)masallah nileçok akıllılar ya. benimki ellerini uzatarak kızıyor bişey olunca aklım cıkıyor:)
iyi haftasonları hepinize kızlar....
dersim birazdan başlayacak,4 saat bugün.Niye öyle yazdım bilmiyorum ayşegülcüm,dünden başlamak istedim galiba :)
he doğru ya unutmuşum pardon, 25 saat benimki, 3gün 2.30da, 1 gün 15.20de çıkıyorum, iyi programım. bizim nöbet kolay, 50-60 öğrenciden sorumluyum,sorun da çıkmıyor zaten.boşum yok canım,31 saate boş olmaz,olsa da çok geç çıkmam gerekir.2 gün 12.30'da,3 gün 15'te çıkıyorum.Aralık'ta nöbetim başlıyor,1 gün 16.30'da çıkacağım malesef.
hastanede ne yaptın,minikle zor olmuştur
ohh egeli aysegul biz bir haftadır kombiyi actık. sıkı sıkıya gıydirip cıkarıyorum dısarı. kuaföre götürdüm bugun kuaför ısırdı... allahtan ilgiyi seviyor sevildiğini biliyor... zorla kendini sevdiriyor benimki.
idil de nil gibi dogum gununden sonra yurur herhalde.