Kahramanmaras///46

nbr kızlar sayfa ilerlememiş pek hımm unutmayın burada bulusmayı ya. hadi hepinize ii gunler kızlaar.

hiç enerjik değilim gülcüm, benim de her zaman planladığım gibi olmuyor ki, nasıl denk geliyorsa öyle oluyor valla...
hazır al canım,kim ne diyecek.Zaten hayat yorucu
evet çok yorucu artık

iyi pazarlar,bugün çok işim var.

hayırdır canım ne işin var, misafir olayı mı rutin okul hazırlığı falan mı...kolay gelsin

d.günümüzü kutladık, nilin uyku saatine geldiği için nil çok hırçındı, hiç güzel çıkmadı fotolar :) geçti gitti şükür, foto eklerim...bugün bomboş günüm, ama şu saate kadar ne bulaşık ne yemek hiç bişey yapmadımannem börülce getirdiydi dün, kızıma da balık yapıcam.eşim görevde, gece anca gelir. kızımla bi markete kadar giderim hem dolaşmış oluruz güneş almış olur diye düşünüyorum...

semacım bursadaymiş faceden öğrendiğimiz kadarıyla,inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlanır

meraba kızlar..

doğum günümü kutlayan herkeze çok teşekkür ederim..

ayşegülcüm nile de nice yaşlar rabbim ona uzuuuuuuuun sağlıklı mutlu bi ömür versin inşallah anne babası ve ilerde doğacak kardeşleriyle beraber...

burçincim iki çocuk okul ve ve ağırladığın misafirleri düşününce yorulman çok normal cnm dikkat et kendine..

göknurcum kardeşinin düğünü ne zaman?

gülcüm her zaman giremiyoruz ben çalışmadığım halde fırsat olmuyor evin telaşından çalışanlara Allah kolaylık versin sen nasılsın kızın nasıl??

merhabalar...

nil'in doğumgünü kutlu olsun,uzun sağlıklı bir ömür diliyorum miniğe

melihacım yorucu gerçekten.Sabahtan beri yeni oturuyorum,o da yazmak için.Birazdan yemeğe başlayacağım,bulaşık,yer silme,ders hazırlığı derken bakalım kaçta yatacağım

sağol melihacım, amin. allah hepimizin yavrularına uzun,güzel ve sağlıklı ömürler versin inşallah... kardeşi olur mu bilmem artık kısmet
tatil resimleriniz çok güzel,hele gökçe allahım maşallah gülüşünü yesinler onun minik dişleriyle :)
teşekkür ederiz burçin teyzesi inşallah...
aynen bende yoruluyorum,tüm gün okula da alışık değildim hiç, ilk defa burda öyle ama sınıflar çok az,özel ders gibi o çok iyi, rahatlatıyor beni bazı öğrenciler. 11 ile 13 kişi sınıflar,bi benim sınıf kalabalık, 18 kişi :) bu sene en zoru 6 tane ayrı sınav ahzırlayacak olmam oofff, 2.sınıftan itibaren her sınıfa giriyorum,3 ler hariç ((

merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra.bu hafta düğün haftası karışığız biraz.dün gökçenin kınası oldu.cumaa tekrar sadece arkadaşları ile eğlence yapacağız.cumarteside düğün.kendim evlensem bukadar az yorulurdum sanırım.birde doruk efendi huysuz kucaktan inmek istemiyor..ve artık yabancıları ayırt edebiliyor :)ağlıyor tanımadığının kucağına gidince.yani birşeyde anlamıyorum düğünden aslında.
doğum günü kutlu olsun.nice sağlıklı uzun yaşlrı olsun inşl.

merhabalar

yeni arkadaş hoşgelmiş

göknurcum kolay gelsin,tatlı telaşlar,ne güzel

bizim üst dişimiz de patladı,huysuzuz 2 gündür

mrb kızlar benim idil artık normal bir çocuk gibi resmen sürünüyor her türlü sürünmeyi denedikten sonra klasık surunme modeline geçti. tutabilene aşk olsun.
surda ne kaldı 1 yasına 15 gun... herhalde dişle yürümede yakın zamanda olcak gibi. daha hiç dişi yok. ayağa kalkıyo çok seviniyorum...
kucağımızdan indirmeyince böyle oluyor galiba...
hnf hoşgeldin cnm tanısalımmı...

merhabalar

yeni arkadaş hoşgelmiş

göknurcum kolay gelsin,tatlı telaşlar,ne güzel

bizim üst dişimiz de patladı,huysuzuz 2 gündür

sağol burçin evet tatlı ve yorucu telaş gerçekten.kız evi olunca azcıkda üzücü.dorukta diş çıkaracak gibi büyüdü resemn ağlaması kızası değişti :)resme poposunu kaldıra kaldıra kızıyor abi :)kaşıkla damlasını verirken sanki tık tık ses geliyor gibi annemde dişi çıkmak üzere sanki dedi.çok sinirleniyor elini ağzına falan götürürken birde değiik huyu oldu.çıkacakmı acaba.bir çıakrtamadım çocuğun dişini :)sizin kaç tane oldu diş.

idilde abla oluyor demek .kıpır kıpır olacak demekki.herkes yürürse görürsün diyor bana.bakalım sen neler göreceksin :)

Hayır canım henüz tanışmadıj dün daha yeni keşfettim burayı ama eve akşamdan beri bir tek sen geldin galiba...

galiba öyle oldu, herkes meşgul anlaşılan, oluyor arada böyle ama aktifiz yine de biz :) bahsetsene kendinden, maraşlı mısın ? uğra her zaman,bekeriz...

göknurcum gökçeye hayırlı olsun şimdiden,gerçekten hiç bişey anamıyosundur dorukla, kolay gelsin. diş geliyodur belki, bizim de kaşıktan belli olurdu tık sesi :) maşallah doruk a o da büyüdü annesi...

gülcüm idil hareketlendi demek, ne güzel,seviniyo insan koltuğa tutunup kalkınca,emekleyince falan, çok güzel duygular,allah herkese yaşatsın. ben asla "keşke yürümeseydi,emeklemeseydi" demiycem valla, o kadar bekledim ki, hala bekliyorum yürümesini, herkes der ya yürüsün de bi gör zor günleri diye,göknurun dediği gibi :) ben görmek istiyorum,sağlıklı olsunlar da her güzel anlarını görelim, meraklı olsun keşfetsin yeter ki, hiç zporuma gitmez,tatlı yorgunluklar... nilin de azı dileri çıkıyor,2 aydır sünüyordu yavrum zaten, patladı 2 diş, sanırım diğerlerinin de gelmesi yakın. 6 dişimiz vardı, 2 de azı geldi şimdi. yürümek için de daha istekli, koltuklar arası geçiş yapıyor, ellerini bırakıp bi kaç sn durabiliyor tutunmadan, sanırım 1 aya yürüyecek...

Galiba canım meşguller :) hayır ben maraşlı değilim canım maraşta dört senem geçti orada okudum ben son iki yıl oraya çok alıştığımı anladım sen nerelisin canım maraşlı mısın?

Galiba canım meşguller :) hayır ben maraşlı değilim canım maraşta dört senem geçti orada okudum ben son iki yıl oraya çok alıştığımı anladım sen nerelisin canım maraşlı mısın?

Bu arada burada çok kişi evli galiba :) deneyimlere başvurabilirm zamanı gelince

Hoş bulduk canım... Minicik bir kızın var galiba Allah bağışlasın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…