- 21 Mayıs 2010
- 2.026
- 10
merhabalar
gel göknurcum ama bizim okul yorucu biraz.
maksat zayıflamak ya burçin yorulmakta olacak tabiki :)strestende zayıflıyor olabilirsin.sağlık sorunu olmasında yorgunluk olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar
gel göknurcum ama bizim okul yorucu biraz.
hiç enerjik değilim gülcüm, benim de her zaman planladığım gibi olmuyor ki, nasıl denk geliyorsa öyle oluyor valla...slm kızlar.. oo meliha doğum gunun kutlu olsuun.
aysegul masallah çook ilgilisin. enerjine hayranım. hiç plan yapmıyorum yapsamda planım gibi olmuyor uymuyor. zamanı gelince az bi zaman kala yada şunu yapıcam bunu yapcam diye sıraya koyup yapmaya çalısıyorum.
herkese selamlar..
evet çok yorucu artıkhazır al canım,kim ne diyecek.Zaten hayat yorucu
iyi pazarlar,bugün çok işim var.
sağol melihacım, amin. allah hepimizin yavrularına uzun,güzel ve sağlıklı ömürler versin inşallah... kardeşi olur mu bilmem artık kısmetmeraba kızlar..
doğum günümü kutlayan herkeze çok teşekkür ederim..
ayşegülcüm nile de nice yaşlar rabbim ona uzuuuuuuuun sağlıklı mutlu bi ömür versin inşallah anne babası ve ilerde doğacak kardeşleriyle beraber...
teşekkür ederiz burçin teyzesi inşallah...merhabalar...
nil'in doğumgünü kutlu olsun,uzun sağlıklı bir ömür diliyorum miniğe
melihacım yorucu gerçekten.Sabahtan beri yeni oturuyorum,o da yazmak için.Birazdan yemeğe başlayacağım,bulaşık,yer silme,ders hazırlığı derken bakalım kaçta yatacağım
Herkese iyi akşamlar.... Nasılsınız kızlar
Merhaba,tanıştık mıydı
kimse uğramadı mı dünden beri
merhabalar
yeni arkadaş hoşgelmiş
göknurcum kolay gelsin,tatlı telaşlar,ne güzel
bizim üst dişimiz de patladı,huysuzuz 2 gündür
idilde abla oluyor demek .kıpır kıpır olacak demekki.herkes yürürse görürsün diyor bana.bakalım sen neler göreceksin :)mrb kızlar benim idil artık normal bir çocuk gibi resmen sürünüyor her türlü sürünmeyi denedikten sonra klasık surunme modeline geçti. tutabilene aşk olsun.
surda ne kaldı 1 yasına 15 gun... herhalde dişle yürümede yakın zamanda olcak gibi. daha hiç dişi yok. ayağa kalkıyo çok seviniyorum...
kucağımızdan indirmeyince böyle oluyor galiba...
hnf hoşgeldin cnm tanısalımmı...
Hayır canım henüz tanışmadıj dün daha yeni keşfettim burayı ama eve akşamdan beri bir tek sen geldin galiba...
galiba öyle oldu, herkes meşgul anlaşılan, oluyor arada böyle ama aktifiz yine de biz :) bahsetsene kendinden, maraşlı mısın ? uğra her zaman,bekeriz...
göknurcum gökçeye hayırlı olsun şimdiden,gerçekten hiç bişey anamıyosundur dorukla, kolay gelsin. diş geliyodur belki, bizim de kaşıktan belli olurdu tık sesi :) maşallah doruk a o da büyüdü annesi...
gülcüm idil hareketlendi demek, ne güzel,seviniyo insan koltuğa tutunup kalkınca,emekleyince falan, çok güzel duygular,allah herkese yaşatsın. ben asla "keşke yürümeseydi,emeklemeseydi" demiycem valla, o kadar bekledim ki, hala bekliyorum yürümesini, herkes der ya yürüsün de bi gör zor günleri diye,göknurun dediği gibi :) ben görmek istiyorum,sağlıklı olsunlar da her güzel anlarını görelim, meraklı olsun keşfetsin yeter ki, hiç zporuma gitmez,tatlı yorgunluklar... nilin de azı dileri çıkıyor,2 aydır sünüyordu yavrum zaten, patladı 2 diş, sanırım diğerlerinin de gelmesi yakın. 6 dişimiz vardı, 2 de azı geldi şimdi. yürümek için de daha istekli, koltuklar arası geçiş yapıyor, ellerini bırakıp bi kaç sn durabiliyor tutunmadan, sanırım 1 aya yürüyecek...
Galiba canım meşguller :) hayır ben maraşlı değilim canım maraşta dört senem geçti orada okudum ben son iki yıl oraya çok alıştığımı anladım sen nerelisin canım maraşlı mısın?
mrb kızlar benim idil artık normal bir çocuk gibi resmen sürünüyor her türlü sürünmeyi denedikten sonra klasık surunme modeline geçti. tutabilene aşk olsun.
surda ne kaldı 1 yasına 15un... herhalde dişle yürümede yakın zamanda olcak gibi. daha hiç dişi yok. ayağa kalkıyo çok seviniyorum...
kucağımızdan indirmeyince böyle oluyor galiba...
hnf hoşgeldin cnm tanısalımmı...