biz de yazın baston puset almıştık,tam yatarlı aldık özellikle,uyuyacak sonuçta dışarda. o kötüymüş,daha çıkmıyo musun bi yerlere sen? dediğin gibi sıkıcı olur çok, çık gez kız, doruk da alışır nasılsa,hem dışarısı ilgi çekici, izler insanları arabaları :)tünaydın diyim kızlar.kimseler kalmadı artık.suyumu ısındı topiğin acaba :)bugün arkadaşın kardeşinin kınası var oraya gideceğiz.uzun bir süreden sonra insan içine karışıcağım :)doruğuda alıp markete falan gitmeyi çok istiyorum ama eziyetli bir bebek kıpır kıpır bebek arabası da baston tam yatmıyor onunlaa çıkamıyoruz .üfff sıkıı evde olmak
kesinlikle katılıyorumokuldan fırsat buldukça uğruyorum ben,evdekilere kızmak lazım
iyiyiz canım sağolasın. kolay gelsin sana, çocukla ne zordur şimdi...slm kızlar nasılsınız.
ayşegül 1 ay sonra idilin doğum günü hiç düşünmemiştim... ne yapsam ne giydirsem...
özet çıkarıp aöfe çalışıyorum bi yandanda kpss..
evdekilerin fırsatı hiç yok gibi sanırım :)ben girmeyince bilinki birşeyler var bende :)yoksa mutlaka girerim.kerem nasıl bu arada
slm kızlar nasılsınız.
ayşegül 1 ay sonra idilin doğum günü hiç düşünmemiştim... ne yapsam ne giydirsem...
özet çıkarıp aöfe çalışıyorum bi yandanda kpss..
biz de yazın baston puset almıştık,tam yatarlı aldık özellikle,uyuyacak sonuçta dışarda. o kötüymüş,daha çıkmıyo musun bi yerlere sen? dediğin gibi sıkıcı olur çok, çık gez kız, doruk da alışır nasılsa,hem dışarısı ilgi çekici, izler insanları arabaları :)
kesinlikle katılıyorum
d.günleri senin için kolay bişey olurdu aslında, o kadar güzel ikramlar hazırlıyorsun bi sürü insana, bu daha kolay gibi bilmem. nil anlayacağından değil ama hatıra kalsın istiyorum, resimlerde baksın istiyorum büyüdüğünde :)
iyiyiz canım sağolasın. kolay gelsin sana, çocukla ne zordur şimdi...
ben 1 aydır düşünüyordum ama bi arpa boyu yol gidememiştim,hala da gidemedim sayuılır :) yumurta kapıya dayanınca halledicem galiba...dün çıktım kışlık aldım nile, sabah erken çıkıyoruz evden malum,buz gibi oluyor hava. d.günü süsü de aldım kırtasiyeden, balonlar da aldım,balonu seviyo nil, misafir çocuklarımızla oynarlar. bi de büyük bi nazar boncuğu :) d.günü kıyafeti de almıştım aslında ama eve gelince sevmedik, lacivert jile ve altına ekru badi almıştık, ponponlu külotlu çorabı da vardı ama koyu geldi, bi daha bakmak zorunda kalıcam,değişitrebilsem süper olurdu ama aldığımız yerde başka seçenek yoktuyarın bakmak istiyorum tekrar. evim de küçük nasıl sığcaz bilmiyorum,eşimin bi arkadaşıgili çağırmasam mı diyorum ama ayıp olursa :18:
meraba kızlar, ne yazıkki geçmişi hiç okuyamadan yazıyorum, yeni çıkacağım işten, çok yoruldum. sizlere selam vermek istedim
tüp bebek tedavisine başladık, dualarınıza benide katın olurmu, duaya çooook ihtiyacım var, iğne kullanıyorum, göbekten yapıyorum iğnelerimi de. ilk zamanlar zorlandım biraz, alıştım şimdi, son iki iğne kaldı. sonrasında işlem tarihine karar verilecek.
Allahım evlat sahibi olmak isteyenlere, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. çok zor bi süreç prosödürleri, tahlilleri, işlemleri vs vs uğraştırıyor beni, bu nedenle işimi aksatıyorum, sık sık hastaneye-eczaneye gidiyorum, işler aksayınca geç vakte kadar çalışmak zorunda kalıyorum. işlerini bitirmeden çıkma diyor amirler
çok öpüyorum hepinizde
semacım,amin, allahım önce sana ve tüm isteyenlere hasret kalanlara evlat nasip etsin inşallah... bi de prosedürü var bu işin hakkaten,onu hiç bilmiyordum, işlerin daha yoğun oldu desene, keşke bebiş olsun da gece nöbete de kalırsın :)
burçincim evet içimize sinmedi kıyafet. değiştirmeye gittik bugün ama bişey bulamadık, başka mağazalara da baktık ama yoktam geçiş mevsimi ya ya çok kışlık gibileri var ya da yazlıklar var. bayramlıklar da yeni gelecekmiş,beklemedeyim bakalım...kereme d.günü yapsan bu sefer kağan üzülebilir,hazır yapmamışken hiç başlama artık sen :) misafirlerini atlatmışsındır umarım,kolay gelsin şimdi sana...
gülcüm haklısın öğrenerek çalışmak en iyisi, olur da farklı bi soru gelirse bilgini kullanabilirsin en azından. canım elbiseyi geri götürdük,alacaklıyız dükkandan:) elbisenin uzun kollu ekru renkli badisi vardı penye badi, altına aynı renk ponponlu külotlu çorap. jilesi de lacivert, önünde fiyonku vardı lacivert yine.jile hep aynıdır zaten,kolsuz elbise işte:) netten alıyım desem az zaman kaldı,ay son haftaya bırakma ben gibi, şimdiden gözüne ilişirse güzel bişeyler,al. sen kışlık alabilirsin havlar soğuyacak tamamen o zamana, bayramlık dışında bişey al dediğin gibi :) cafe tutmak da mantıklı eğer misafiriniz çok olacaksa ve eğlenceli tiplerse neden olmasın ama ev gibi rahat olmaz,idil de yürürse o zamana dek harika olur. nil yürüyemeyince sürekli pusetinde veya kucakta oturmaktan sıkılıyor, emeklemek istiyor o yüzden dışarsı sıkıntılı,hem bi kaç kişi çağırıyoruz biz.... kızlar ya hala kararsızım,yardım edinbi tek odam var biliyosunuz, 8 kişi oturabilir, herkesi çağırırsam çocuklarla beraber 16 kişi falan oluyoruz, yemek masasısının sandalyelerinde otursak orda takılsak ayıp olur mu sizce? erkekler koltuklara oturur da bayanlar çocuklar falan sandalyede otururz, sosyete değil hiç biri, hani sorun yapmazlar bizi nereye oturttu diye. siz ne düşünüyorsunuz? fazla misafir çağırmasam da biz bize koltuklarda mı takılsak :44::44::44:
Iyi aksamlar Kizlar bende marasluyim ama ank.da yasiyom memleket gibisi var mi ya en cok firikle ceviz yemeyi Ozledim bi aya kadar bi kac gunlugune geliyom memlekete:)
hoşgeldin, uğra topiğimize,biz hep burdayız beklerizIyi aksamlar Kizlar bende marasluyim ama ank.da yasiyom memleket gibisi var mi ya en cok firikle ceviz yemeyi Ozledim bi aya kadar bi kac gunlugune geliyom memlekete:)
hoşgeldin, uğra topiğimize,biz hep burdayız bekleriz
burçin ve meliha,teşekkür ederim fikirkleriniz için. ben olsam da hiiiç önemsemem,dediğiniz gibi maksat muhabbet ve beraber olmak, ama herkesin benim gibi düşünüp düşünmediğini de merak ettim, sanırım arkadaşlar da aynı fikirdedir, eşim beni caydrmaya çalışıyor hep,nereye oturacaklar çağırma kimseyi diyor da :) çağırmayı düşünüyorum bugün arıycam herkesi :)
melihacım ne güzel, ben de yaş pasta yapabilirim hem pandispanyasını hem süslemesini ama uğraşamam ki vaktim yok, kurabiye önceden yapılabilir haklısın. ama inanın çok yoruluyorum, kızımı akşam 4e kadar öfemiyorum, eve gelince d euyuyor, yemeğiydi falan derken 7 oluyor saat, azcık vak,t geçirmek için tüm işimi bırakıyorum,o uyuduktan sonra yapıyorum, gece 1e doğru giriyorum yatağa, 6 buçukta gene kalkıyorum, nasıl yorucu geldi anlatamam...(( belki tembellik ediyor olucam ama evde sadece bi çeşit kurabiye yapıcam,elmalı kurabiye istiyor eşim bakalım. perşembe akşamı onunla uğraşıcam. cuma günümü boşaltın demiştim, ders de koymuşlar cumaya... hazır alıcam artık herşeyi napiyim... bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun melihacım,nille yakınmış d.gününüz, nice yaşlara canım, 30lu yaşlara adım atsan da, ruhun genç olsun,hepimiz yaşlanıyoruz
kolay gelsin göknurcum
ben yarım kilo daha verdim,bakalım dönem sonuna kadar 40 olacam galiba