Kahramanmaras///46

bence de sağmalısın sütünü, bunu sen düşünmüşsündür ama, fikrimi belirteyim ben de. ya da araba kullanmayı öğreneceksin kısa zamanda, başka çare yok, sütten kesme yavruyu, içtiği kadar içsin annesi :) tahmin edebiliyorum zorluğunu,nasıl araba bulup yetişebiliyosun derse ? öğle arası uzun o zaman, kolay gelsin valla...bizim 1 saat öğle arası, evden yemek getiriyo bütün öğretmenler orda yiyoruz ısıtıp :) ya da pideci köfteci falan var köyde,sipariş veriyoruz,yemeğim yoksa ekmek arası götürüyorum ben, çayla onu yiyorum, çok komik :)))
inşallah hasta olmazlar ya, yazın hastaydılar, kışın rahat geçirsinler bari...
Tam olarak aynı yıl maraştaymışız evet canım asker yolu bekliyorum Bu arada hangi okulda görv yapmıştın sen?
evet:) hayırlı teskereler...
mıllış nuri orta okulundaydım ben, 4 yıl çalıştım orda.

göknur doruk da hasta olmasın inşallah, iyi düğününüz hayırlı olsun,normalde ekim ayı serin geçerdi ama burası da buz kesiyor, kaloriferler de yanmyor daha, klima yakıyoruz sabah akşam, gündüz bakıcımızın evinde hiç bi ısıtıcı yok, sıkı giydiriyorum, ama hareket ettiği için ısınıyor zaten nil, inş hasta olmazlar ya...kazakları,montları kışlık botlarımı çıkardım ben,geçen haftadan beri giyiyorum :) bu aralar nete giremedim, kocamla klasik kavgalarımızı yapıyoruz da meşgulüm yani küstüm bi kaç gün konuşmadım. özür de dilemiyo, peşimde sırnaşıp duruyor.

bayramda napıyosunuz kızlar ?

slm kızlarr bu aralar bende gelemiyorum malum bayram temizliği iş güç ders... hele bebek...elde avucta durmuyor tv unitesini kaldırdık tvyi duvara astık. bırakamıyorum yanlız 2 dk.biti,rim oldu iyice..
canım goknurcum sag ol, evet dişi için öyle söylüyorlar gec cıkması iyiymiş. bakalım hayırlısı. arada kısa yazıp çıkıyorum bazen f klavye calısırken ugruyorum f den de yazana kadar yazcam seyi unutuyorum.:))

doğum gunu için bebek sekeri yaptırmayı planlıyordum iyiki doğdun notu yazdırcaktım benim iş güzar kocam almış çok şıklar ama bilsiğin dolap susu tullu lavantalı değil... zor bulmus cok aramış. bişeyde diyemedim incelik yapmış. tul yada not ayarlıycam artık yine iş cıkardım başıma düzenlemesi bana düştü. bulabilirsem malzeme tabi...
kızlar hoscakalın kendinize ii bakın.

havalar ısınınca bir sorun soğuyunca bir sorun oluyor bebeklerle.inşl hasta olmadan bütün bebekler atlatır kışı.sanki kış çok sert geçecek gibi.ayhanda köyde onlar köyden bir kadın tutmuşlar aylıkla yemek yaptırıyorlar .nekadar ücret tam bilemiyorum.üç çeşit yemek yapıyormuş.temiz ve güzel oluyor yemekleri der hep.ddışardan yemek nekadar sağlıklı oda tartışılır.sizin yöntemde fena değil hani :)
nil bakıcıya alışmış anlaşılan.nekadar sıkı giydirsen evlerin içi bir soğuk.elektrik sobası falan kullansa en azından ılıklaşır ev.neyse inşl birşey olmaz.klasik kavgan hayırlı olsun :)ben yeni çıktım savaştan :):):):)
bayramda maraşa gidelim diyor ama ben gitmicem.çünki arabadan nefret ediyor doruk binince çıldırıyor resmen.inene kadar canımız çıkıyor..uyutup öle biniyor ve iniyoruz :)gerekçemde bu her nekadar durup uyuturuz desede :)))))))

biz doruğun hoşgeldini ni kendimiz yaptık :)keçeden gayette güzel oldu.yorumlarda iyi .gökçenin kına magnetini de kendimiz yaptık bir ara eklşyim onları.yazılarını kendim çıkartıyorum renkkli çıktı yok kırtasiyeden hallediyoruz onuda.seninki daha pıratik olmuşhazrı işte.hazıra eklem yapması kolay olur.

eşin bence de büyük incelik yapmış gülcüm, benimki yaptır ddesem hayatta yaptırmaz," ne gereği var " der anası gibi tül ve yazı ekleyebilirsin kendin,güze l olur eminim :) kalabalık olucaksınız sanırım doğum gününde. anneler de geliyor mu? ben evde hiç bişeyin yerini değiştirmedim desem olur, nil bana uysun bana ne :) sadece 1tv ma1sasının önüne koltukların yastıklarını dizmiştik ilk zamanlar, şimdi onu da kaldırdım, hayır diyorum, o zaman duruyor :) hayırı öğrendi sanırım, ama gene de dinlemeyecek bazen bu hayırları,bebek işte...

burası da ılık gibiydi bugün ama klima yakıyoruz şu an, güneş sıcak diğer yerler buz..".

sütten kesmem kesinlikle canım,sadece öğle arası vermesem mi diye düşündüm.Eşim alıyor,emziriyorum geri bırakıyor.Bizim de 1 saat aramız.Aksi halde yetişemem zaten

doğumgünü için ne güzel şeyler düşünüyorsunuz,hiç hevesim yoktur böyle şeylere nedense.Ama hoşuma da gider

Adana bugün yazdan kalma günlerini yaşıyorrr

gündüz burası da öyleydi bugün,zaten sıcaklıklar artacakmış.İnşallah bayramda iyi olur

kerem bronşitmiş,bugün doktora gittik.6 yaşına kadar devam eder böyle dedi.Sürekli hasta olacak demek (

Galiba bayram haftası da böyle ılık geçecekmiş hava... yoksa kurban bayramında yağmur olursa rezillik :S

mrb kızlar cnm kereme gecmiş olsun çokk uzuldüm dikkat et benim kardesimde cok cekti bronsiti cok sukur atlattı ama yinede hassas. 2 3 yıl tedavi oldu. dikkat et.

hnf ismin neydi cnm. bu arada maras sıcaktır ya sanmam yagmaz herhalde... nedense içimde öyle bi his var.. oy memleketiiim...

sema nerde bilen varmı. tedaviye basladımı?
goknur bende yapabilirm kapı susunu bende yapmıstım tullu ayılı falan da şimdi bunlara malzeme bulamadık. int. istesem zaman yok.

aysegul senınkıde iyimiş benimkine al demeden kendi kafasına kosuyo masallah oda bana bırakmıyo!!! sorun orda.:)masallah nileçok akıllılar ya. benimki ellerini uzatarak kızıyor bişey olunca aklım cıkıyor:)

Son düzenleme:
gülcüm hadi ya ellerini açıp mı kızıyor maşallah cimcimeye, çok sevimliler ya. nil de bugün bayağı ayakta duruyor kendisi, inşallah yürür yakında. ayakkabı alıcam heve s ediyorum, güzel bi mont aldık, ayakta durunca güzel görünüyor :)

burçincim, 6 yaş mı ( hay alah,inşallah bu genelleme kerem için geçerli olmaz...

sema tedaviyle uğraşıyor galiba,facede paylaşımlarını görüyorum ama,iyi en azından :)

yarın dersim yok oley...burçin senin de mi yok,şimdiden haftasonu moduna girmişsin belli :)))

dersim birazdan başlayacak,4 saat bugün.Niye öyle yazdım bilmiyorum ayşegülcüm,dünden başlamak istedim galiba :)

Canım ewet maraş'ın sıcağını iyi bilirim :) geceleri soğuk olur ama güneşi çok fena yakar

dersim birazdan başlayacak,4 saat bugün.Niye öyle yazdım bilmiyorum ayşegülcüm,dünden başlamak istedim galiba :)

herhalde ondan oldu,ben de dersin yok sandım,bi gün boşun vardı ama de mi? ben hastane işlerim için uğraştım bugün, pusetimiz de kırıldı, nili kucağımda taşıdım hep aboo kolum koptu hava ne sıcaktı bugün, evin içi serin,klimayı açtık bile.

boşum yok canım,31 saate boş olmaz,olsa da çok geç çıkmam gerekir.2 gün 12.30'da,3 gün 15'te çıkıyorum.Aralık'ta nöbetim başlıyor,1 gün 16.30'da çıkacağım malesef.

hastanede ne yaptın,minikle zor olmuştur

ohh egeli aysegul biz bir haftadır kombiyi actık. sıkı sıkıya gıydirip cıkarıyorum dısarı. kuaföre götürdüm bugun kuaför ısırdı... allahtan ilgiyi seviyor sevildiğini biliyor... zorla kendini sevdiriyor benimki.
idil de nil gibi dogum gununden sonra yurur herhalde.

he doğru ya unutmuşum pardon, 25 saat benimki, 3gün 2.30da, 1 gün 15.20de çıkıyorum, iyi programım. bizim nöbet kolay, 50-60 öğrenciden sorumluyum,sorun da çıkmıyor zaten.
evet zor oldu ya, insülin pompam bozuk 1 aydır gece iğnesi kullanılmıyordu pompada,şimdi ona rapor çıkarttım,sabah kan verdim, ö.sonra sonuçları alıp rapor çıkarttım, merkezde de eczaneye gittim,ne trafik vardı bi de, son iş günü diye, muğlada trafik olmaz normalde de, park yeri bulamadım. bi de sıcaktı....kucağımda gezdirdim valla,napim :)

kız biz de 10 gündür klimayı çalıştırıyoruz, doğalgaz yok muğlada,kömürlü sistem var sıcacık :))) sabah ve akşam ayaz var, gündüz güneş sıcak,oralar da öyledir, muğla çok sıcak bi yer değil sanıldığı gibi :) nil yürümüyo daha teyzesi, idil yaşında yürür belki, ayakta durailiy şimdilik, koltuklar arası geçişler harika :) biz yanından geçerken tutunup gidiyo bizle, adım yok daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…