Kahramanmaras///46

sürekli raporla uğraşmak da zor ayşegülcüm,bol sağlık diliyorum sana

bayramda havalar iyi olacakmış,biz salı günü gidiyoruz akşama inşallah.

kerem de sıralıyor ama ne zamana yürür bilmem,abisi gibi olsa yeter,yaşını 3 gün geçmişti yürüdü.Sizinkiler de az kalmış,bir bakarsınız bugün yürüyüvermişler

teşekkür ederim burçin
a maşallah sıralıyor kerem demek, kaç aylık oldu burçin? herkesin bebeği nilden daha çabuk yürür bizimki tembel çıktı teyzeleri
herkes bayrm telşında anlaşılan,kimseler yok yine. biz evdeyiz nille, babayla dayı bi işe girdiler çiftçi oldular tarla sürüyolar :))) rahat battı bunlara amaaan...

merhba kızlar.kereme maşaallah benim oğlumda nil gibi olacak sanırım.tombik bebek totoyu kaldıramyor.mayıs annelerinin bebekleri yüz üstü sırt üstü dönüp dururyorlarmış benmki yüz üstü dönüyor geri dönemiyor tosbaa gibi kalıveriyor ölece :)bugün meyve süzgeci aldık içine krpuz üzüm koydum hıım hıım diye diye yedi beyfendi.bir keyifle :)
aman ayşegül ne güzel erkeğin birşeyl uğraşması ben sevmiyorum ayhan evde olunca .birşeyle uğraşıyorlar ne güzel.benmki evde olunca birbirimizle uğraşıyoruz şu aralar fena geçimsizde :)sebebp marşta bayrama gitmiyorum bence bu hernekadar sölemesede. :):)erkek evde az duracak mantığı doğru mantıkmış.ben aa olurmu oda yardım etsin da yapsın diyordum şimdi man kardeş ne kadar az görüşssek o kadar iyi diyoruz :)

10 ay 10 günlüğüz canım.Eşlerin evde oturmaması iyidir,ne güzel işte

kağan da kerem de 7.ayın sonunda döndü canım,hem seninki yüz üstü dönüyormuş,benimkiler dönemezdi de.Afiyet olsun paşaya,yiyen çocuğa ne mutlu

şimdiden bayramınız kutlu olsun,yarın giremem nete,sonra da pazara kadar yokum zaten,iyi tatiller,bebişler bol bol et yesin

iyi yolculuklar burçin.allahtan havalar ısındı.çocuklara birşey olmaz inşl.biz konyadayız.annemlere gidip ev baklavası yapacağız :)
bende herkesin bayramını kutuyorum.ve nedense bayramları hiç sevmiyorm.ruhum krarıyor.:))cinsim dimi.

meraba kızlar giremedim kaç gündür bizim bilgisayar kafayı yedi fan bozulmuş galiba 5 10 dakka en fazal durabiliyoruz yanmasın diye ondada yiğit ve babası halledip çıkıyolar bana fırsat kalmıyor sizin bayramınızı kutkayım diye girdim şimdi tekrar fırsat olmaz hepinize hayırlı bayramlar şimdiden bebişleride öpüyorum çok..

bizimkileri beklerken selam vereyim,herkes meşguldür şimdi.Göknurcum ben de pek sevmem bayramları.Belki gitme telaşı içinde olmamızdandır.Ailelerin yanında olsak sorun olmaz da...

ben artık eylül annelerine girm iyorum, herhalde nilin yaşıtları koşmaya başlamıştır, insan sinirlenmek, kıskanmak ve imrenmek arasında kalıyor,en iyisi hiç girmeyim :))) biz de çok kullanık meyve süzgecini, yesin tosuncuk :)))
aman evde olsalar bi dert olmasalar bi dert erkekler, ama olmaması daha iyi sanırım bence de, ben evde sıkılıyorum ama,arabayı bırakıp gitse hiç söylenmem, çıkar gezerim nille pazarda...benimki ilk defa annemi ara dedi, ben de aramam dedim , bayramda gelicez demiş eşim annesine, e gitmeyeceğimiz belliydi ne diye söylüyorsa. o da bizi beklemiş geleceğiz diye,neden gelmdiniz diye sormuş, ondan aramalıymışım :) beni en güzel günlerimde ağlatan,boşanmayı düşündürten, bebeğimin koynunda ağlatan kadını niye arıycam dedim ama yaza gitme planları yapıyor eşim, yaza kadar sinirim geçer inşallah, hala ilk günkü gibi sinirliyim ve kırgınım, ama gidersem asla ama asla taviz vermiycem ve bi işe bulaşmıycam,eskiden de hanım gibi otururdum şimdi daha bi hanım gibi oturucam,kimsenin sözüne de tınlamıycam,eşimle de gitmeden pazarlık yapıcam,annesini uyarsın, gittiği yerlere beni de götürsün, evde bırakmasın beni. bu kadar
maşallah bayağı büyümüş kerem.

herkese iyi bayrmalar... bayramları ben de kv yüzünde sevmez olmuştum, bu bayramlarım fena değil, annemlere gidip dönüyoruz zaten,ne eğlencesi varsa...

bende sevmem kızlar bayramları köy başkada sehir usulu sacma geliyor.

dorukumun bayramlığını ekliyim size dedim :)nilin doğum günü resimlerini göremedik daha :)

ay ay masallah çok şık olmuş delikanlı. yesinler senii masallah.
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum dün misafir geldi apar topar cıktım. öpuyorum sekerler.

maşallah doruk paşaya faceden de baktım allahım hiç beklemediğim bi tipte şu an doruk :) hem sen hem babaya benziyor de mi göknur? çok yakışıklı, bayramlığına da bittim
nilin d.günü resimleri bizdekiler güzel değil,uykulu uykulu çıktı mızmızdı, abimde kaldı resimler,aldığımda eklerim, ya da almadan bendekilerden eklerim vaktim olduğunda :)

sağol gülcüm, misafirler eksik olmuyor :)

:)bende inanamayırum bunu benmi doğurdum diye :)hergün tipi değişiyor gibi gözler hariç :)çok zeytin yemiştim zeytin gözlü oğluş oldu :)gözler ben diğer yerle baba diyorlar ayşegülcüm.BABA kucağına alıncada oğlum bildiğn yakışıklı oluyor karar veremedim yani :)büyüdü şükürler olsun çıtır.nilde çıok tatlı onuda takip edyorum :)eklersin bir ara resimleri.

ay ay masallah çok şık olmuş delikanlı. yesinler senii masallah.
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum dün misafir geldi apar topar cıktım. öpuyorum sekerler.

seninde bayramın kutlu olsun gül.bu bayram şık oldu oğluş biraz patikli pantolondan çıkınca abi oldu :)

mrb kızlar 18 i idilin dogum gunuydu pastası sekeri yorulduk bayagı:) akrabaları topladık çok eğlenceliydi idil bi cilveli bi şimarık kızlar müzik açtı idil oynadı esimin dayısı geldi çok eğlencelidir idille karsılıklı oynadılar. hersey cok guzeldi. geniş bi zamanda foto yüklerim kızlar daha fotoğraflar makinada. hoscakalın arkadaslar:)

nice yıllara idil sağlıklı güzel bi ömrü olsun bebeklerimizin inşallah. ne güze eğlenceli geçmiş, bizde öyle eğlenceli tipler yok, kuzenlerim yaşlılar hep, o yüzden ev ziyaretleri yapmıyoruz hiç onlarla.eşimin tarafı benimkinden beter zaten, genç bile olsalar çok kapalılar. arkadaşlarla takılıyoruz biz de :) çok sevindim eğlenmenize:) bekliyoruz resimleri...

göknurcum gerçekten yakışıklı bi oğluşun vaaaaar :) eşime gösterdim faceden, aynı babası dedi :) ikinizi de andırıyo ama babaya daha çok benzemeye başladı seninki de, nil de öyle oldu, çok değişiyorlar.

yarın okul var ooffff ((

merhaba kızlar

doruk'a maşallah,kıyafetlerle küçük adam oluyorlar,ne tatlı

hira'nın doğumgünü kutlu olsun,nice uzun,sağlıklı yaşlarını görürüz inşallah

malesef ayşegülcüm,yarın okul var

nice uzun sağlıklı mutlu yıllara idil.kızarda bir cilve oluyor işte .benm oğlanda da sürekli bir boğuşma isteği.havalarda uçuyor indiirince ağlama.kötü alıştırdım suç benm gerçi.hırpalanmak istiyor sürekli.resimleri bekliyoruz.

:):)evet aynı babası babada pek bir keyif alıyor bu durumdan.ilk gördüğü herkese soruyor kime benziyor diye :)huyu benzemesşn yeter :))))))))evet sürekki değişiyorlar.ama nil hala sen :)
yarın okul için ne kötü.insan tatile hemen alışıyor1 hafta daha uzasa sıkılırdınız evde.ben çalışırken öle oluyordu :)
hayırlı hafta başları .

hoşgeldin burçin tatil güzel geçmiştir inşl kerem ve kağanla:)

günaydın kızlar.benm oğlan tırtıl gibi geri geri gidiyor yüz üstü yatırınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…