- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
sürekli raporla uğraşmak da zor ayşegülcüm,bol sağlık diliyorum sana
bayramda havalar iyi olacakmış,biz salı günü gidiyoruz akşama inşallah.
kerem de sıralıyor ama ne zamana yürür bilmem,abisi gibi olsa yeter,yaşını 3 gün geçmişti yürüdü.Sizinkiler de az kalmış,bir bakarsınız bugün yürüyüvermişler
teşekkür ederim burçin
a maşallah sıralıyor kerem demek, kaç aylık oldu burçin? herkesin bebeği nilden daha çabuk yürürbizimki tembel çıktı teyzeleri
herkes bayrm telşında anlaşılan,kimseler yok yine. biz evdeyiz nille, babayla dayı bi işe girdiler çiftçi oldular tarla sürüyolar :))) rahat battı bunlara amaaan...
teşekkür ederim burçin
a maşallah sıralıyor kerem demek, kaç aylık oldu burçin? herkesin bebeği nilden daha çabuk yürürbizimki tembel çıktı teyzeleri
herkes bayrm telşında anlaşılan,kimseler yok yine. biz evdeyiz nille, babayla dayı bi işe girdiler çiftçi oldular tarla sürüyolar :))) rahat battı bunlara amaaan...
merhba kızlar.kereme maşaallah benim oğlumda nil gibi olacak sanırım.tombik bebek totoyu kaldıramyor.mayıs annelerinin bebekleri yüz üstü sırt üstü dönüp dururyorlarmış benmki yüz üstü dönüyor geri dönemiyor tosbaa gibi kalıveriyor ölece :)bugün meyve süzgeci aldık içine krpuz üzüm koydum hıım hıım diye diye yedi beyfendi.bir keyifle :)
aman ayşegül ne güzel erkeğin birşeyl uğraşması ben sevmiyorum ayhan evde olunca .birşeyle uğraşıyorlar ne güzel.benmki evde olunca birbirimizle uğraşıyoruz şu aralar fena geçimsizde :)sebebp marşta bayrama gitmiyorum bence bu hernekadar sölemesede. :):)erkek evde az duracak mantığı doğru mantıkmış.ben aa olurmu oda yardım etsin da yapsın diyordum şimdi man kardeş ne kadar az görüşssek o kadar iyi diyoruz :)
ben artık eylül annelerine girm iyorum, herhalde nilin yaşıtları koşmaya başlamıştır, insan sinirlenmek, kıskanmak ve imrenmek arasında kalıyor,en iyisi hiç girmeyim :))) biz de çok kullanık meyve süzgecini, yesin tosuncuk :)))merhba kızlar.kereme maşaallah benim oğlumda nil gibi olacak sanırım.tombik bebek totoyu kaldıramyor.mayıs annelerinin bebekleri yüz üstü sırt üstü dönüp dururyorlarmış benmki yüz üstü dönüyor geri dönemiyor tosbaa gibi kalıveriyor ölece :)bugün meyve süzgeci aldık içine krpuz üzüm koydum hıım hıım diye diye yedi beyfendi.bir keyifle :)
aman ayşegül ne güzel erkeğin birşeyl uğraşması ben sevmiyorum ayhan evde olunca .birşeyle uğraşıyorlar ne güzel.benmki evde olunca birbirimizle uğraşıyoruz şu aralar fena geçimsizde :)sebebp marşta bayrama gitmiyorum bence bu hernekadar sölemesede. :):)erkek evde az duracak mantığı doğru mantıkmış.ben aa olurmu oda yardım etsin da yapsın diyordum şimdi man kardeş ne kadar az görüşssek o kadar iyi diyoruz :)
maşallah bayağı büyümüş kerem.10 ay 10 günlüğüz canım.Eşlerin evde oturmaması iyidir,ne güzel işte
kağan da kerem de 7.ayın sonunda döndü canım,hem seninki yüz üstü dönüyormuş,benimkiler dönemezdi de.Afiyet olsun paşaya,yiyen çocuğa ne mutlu
maşallah doruk paşayafaceden de baktım allahım hiç beklemediğim bi tipte şu an doruk :) hem sen hem babaya benziyor de mi göknur? çok yakışıklı, bayramlığına da bittim
nilin d.günü resimleri bizdekiler güzel değil,uykulu uykulu çıktı mızmızdı, abimde kaldı resimler,aldığımda eklerim, ya da almadan bendekilerden eklerim vaktim olduğunda :)
sağol gülcüm, misafirler eksik olmuyor :)
ay ay masallah çok şık olmuş delikanlı. yesinler senii masallah.
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum dün misafir geldi apar topar cıktım. öpuyorum sekerler.
mrb kızlar 18 i idilin dogum gunuydu pastası sekeri yorulduk bayagı:) akrabaları topladık çok eğlenceliydi idil bi cilveli bi şimarık kızlar müzik açtı idil oynadı esimin dayısı geldi çok eğlencelidir idille karsılıklı oynadılar. hersey cok guzeldi. geniş bi zamanda foto yüklerim kızlar daha fotoğraflar makinada. hoscakalın arkadaslar:)
nice yıllara idilsağlıklı güzel bi ömrü olsun bebeklerimizin inşallah. ne güze eğlenceli geçmiş, bizde öyle eğlenceli tipler yok, kuzenlerim yaşlılar hep, o yüzden ev ziyaretleri yapmıyoruz hiç onlarla.eşimin tarafı benimkinden beter zaten, genç bile olsalar çok kapalılar. arkadaşlarla takılıyoruz biz de :) çok sevindim eğlenmenize:) bekliyoruz resimleri...
göknurcum gerçekten yakışıklı bi oğluşun vaaaaar:) eşime gösterdim faceden, aynı babası dedi :) ikinizi de andırıyo ama babaya daha çok benzemeye başladı seninki de, nil de öyle oldu, çok değişiyorlar.
yarın okul var ooffff((
merhaba kızlar
doruk'a maşallah,kıyafetlerle küçük adam oluyorlar,ne tatlı
hira'nın doğumgünü kutlu olsun,nice uzun,sağlıklı yaşlarını görürüz inşallah
malesef ayşegülcüm,yarın okul var