Kahramanmaras///46

kimseler uğramamış gül hariç... iyisiniz de mi ???
burçin kerem nasıl şimdi , inşallah bi sorun yoktur :44:
semacım sen nasılsın, sıkma canını, anne olmayı allahım nasip etsin dualarımızı kabul etsin, tüp bebek sizin için büyük şans olucak

walla sema ne kadar sinir bozucular.benm eşim öle eli bol insan değildir.oldukca sıkıdır eli.bende onu hiç sevmiyorum.çok saçmakta iyi değil ama cimri olmakta iyi değil.bunun ortası yok dimi :)eşini evini ihmal etmeden vermenin yolu :)yada insanı enayi yerine koymadn bir yol .yok dimi olsa dünya tadından yenmez :)bizimklerin aileside birt uhaf ben çok tınlamamaya çalışıyorum ama biryere kadar oluyor cidden.ya sabır demekten güzel birşey yok.Allah en kısa sürede bebeğini nasip eder sana inş.belki değişir eşin diyeceğim bu sözede hep ben kızarım aslında :)eşşek yine eşşektir dimi :))))))))))))))))))))

günaydın

malesef kerem'in ateşi var,saat başı suya sokuyoruz akşamdan beri.Bu çocuk niye böyle oldu ya
geçmiş olsun burçin inşl hastaneye yatmadan atlatırsınız bu durumu.cidden neden öyle olduki.m,krop falanmı kaptı acaba.

benim nette sorunlar bitmiyor öğrenc,ler yoktu elektrik gidincede modemde sorun oluyor onlar olmayınca bizde sorun oluyor gibi :)doruk efendi tüm zamanımı alıyor.akam bari erken yatsa eşşek sıpası.yoracak beni.
ben zor gibi burçin bebek işi.bunun tadını aldım allahım olmayana nasip etsin artık.uslu olma ihtimali ve 2.bebek :)garantiyse olur.ihtimalse uslu olması yok :)

çıtırcık pıtırcık :)nil hanım nasıllar gözü kendisi iyi oldumu.

günaydın

Kerem cumartesi çok kötü oldu.Acilde antibiyotik iğnesi,fitil ve soğuk buhar uygulaması yaptık.Dün de yine acilde uzman dr baktı.Bugün de kendi dr'una gideceğiz.

Allahım isteyen herkese nasip etsin göknurcum,başta sema'ya.Ama sen,ayşegül ve gül'den 2.leri bekliyorum.

blogum için yaptıkca resimleyip atıyorum. denk gelirse düşünürüm aslında. ama börek diye tek bi kategori olması işime gelmedi. ayrıntıya önem veriyorlar fazlasıyla. olabilir bakalım.

kızlar ufaktan başladıgım blogumun adresi:

Gül'den hayata dair...

hepinizi beklerim...

allah acil şifalar versin kereme inşl.bu sefer rahatsızlığı uzun sürdü.sebebi neymiş peki.

gül hanım bloğun hayırl olsun şöle kısa bir zaman diliminde girdim baktım.güzel bir blog olmuş.nerden aklına geldi.epey vaktini alıyordur sanırım.

selam kızlar nasılsınız?? geçmişi fazla okuyamadım bayram da çok telaşlıydım yatılı misafir vardı biri geldi biri gitti hiç boş kalmadım giremedim o yüzden herkezin geçmiş bayramı mubarek olsun...

burçincim geçmiş olsun kerem hastaymış yavrum inşallah çabucak iyleşir

semacım aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz ne yazıkk ki benim eşimde babası arasın zordayım desin ne var ne yok veriri zaten altınlarım gitmişti en son arabada gitti onlara halada eşim kardeşi için çektiği krediyle uğraşıyo elimizi verdik kolumuzu kaptırıyoruz maalesef senin eşin artık gözünü açsında görsün gerçeği sende taviz verme bak ben şimdi çok pişmanım keşke ne olursa olsun izin vermesymişim hiç bişeye bari şimdiden sonra tutalım ucunu...

gülcüm bloğun hayırlı olsun biraz baktım güzel görünüyor fırsat oldukça girerim inşaallah...

ayşegülcüm nil emeklemeye başlamış cnm hayırlı olsun hareketlendikçe yaramazlığı artacak hazırlıklı ol cnm

göknurcum sen nasılsın dorukta huysuzluk yine tavan sanırım 2.yi düşündürmediğine göre sana

amaan iyileşmemiş daha, iyidir inşallah bugün...
2. miiii :44: şimdilik planlarım arasında hiç yok, belki yıllar sonra :44:
incelledim bloğunu cnım,hayırlı olsun, göknurun dediği gibi çok uğraştırıcı bişey, ama zevkle yaptıktan sonra hiç zor gelmez eminim üye olmaya çalıştım ama üstteki giriş-kayıt bölümünden olmuyor d emi, ordan blog açmak için mi kayıt oluyorsun, ben senin bloğunu takip etmek istiyorum da sadece, yardım et bana bi de tatlılara falan girdim ama tarif yok, tarifler istiyorum

melihacım evet canım emekliyor tehlike arttı, beşikten düşecek diye korkuyorum ayağa kalkmaya çalışıyor, nasıl bi önlem almalıyım sizce? beşiğin önüne minder koymak geliyor aklıma anca...tv masasının önüne koltuğun büyük minderini koyuyorum...

aynen göknurcum eşşek gene eşşek :) nil iyi canım, bakıcı bulduğumuzu söylemiş miydim bilmiyorum, bi süredir bakıcıya bırakıp başbaşa vakit geçiriyoruz kocamla, bugün denize gittik, kızım bakıcısına da alıştı, hiç sorun çıkarmamış bugün, ilk götürdüğümde beni görünce ağlamaklı olmuştu ve hırçın davranmıştı, eline verdiğim herşeyi fırlattı , ağladı kızdı, sanırım bana tepki gösterdi :2:uyumamıştı bile, ben geldikten sonra uykuya daldı kucağımda, sanırım doğaldır... bakıcı teyzemiz çok iyi, yarın teyzemizde toplanıyoruz kızlarla...gözünde sorun yok artık, kavun ve karpuz vermedim o günden beri, 1 yaşından sonra vericem, riske atmayayım hiç, 2 ayda zor iyileşti gözleri...doruk bey huysuzluğa devam ediyor anlaşılan...

Son düzenleme:
gülcüm bloğun hayırlı olsun,bol bol takip edilsin inş :)

ayşegülcüm bakıcı işinize çok sevindim,büyük bir yük kalkmıştır üstünüzden.Ben ilk sene başı toplantısına giderken bırakacağım,bakalım biz neler yaşayacağız.

göknurcum düzgün birşey söylemiyorlar ki.Bronşlar hassaslaşmış ve daralmış.Bu yüzden mikrobu atmakta zorlanıyormuş demişti geçen hafta.Ama sonradan ateş oldu,onunla çok uğraştık.O neden oldu söyleyen yok.Dişten olabilir dediler ama diş bu kadar yapmaz ki,hem çoktan uçları çıktı zaten.Amannn,Allah beterinden korusun

neyse daha büyükbir sorun olmasında burçin.inşl öledir hemen atlatır.az gez sende birzahmet.bebek düzelene kadar en azından :)walla kaynanalık yapacam sana yetti gari :)

brawo sana meliha amma misafir ağırlıyorsun :)dorukta aynı gözleri hala geçmedi.sabah çapaktan gözünü açamıyor ben silene kadar :)masaj işe yaramadı bizde.şimide yapptırtmıyor.gazımız aynı.6.ayın gelmsini dört gözle bekkliyorum

ooo bak bak neler neler yapıvermişssin hemen :)bakıcı işin gözünaydın diyim.inşl sorunsuz devam edersiniz.hergün koyacaksın sanırım alışsın diye.nilin tepkisine bakarmısın çocuklar bir alem ya.doruk bile babsı az baksın ben geliyim yanına oğlum diym hemen ağlamaya başlıyor )akılları iyi çalışyıro maşaalah:)birde biizm gözümüz geçse keşke.
akraba oturmalarını çok seviyorum çok eğlenceli oluyor.teyze kızları falan helede uyumluysa birdahaki görüşmeyi dört gözle bekliyosun :)

evet göknurcum bakıcıyı hallettim. her gün olmasa da sık sık bırakıyorum, eşimimn polis arkadaşının eşi, hani yemeğe gelmişti ya kalabalık bi grup, onlardan biri işte :) kendi 2 çocuğu var kadının, 80 doğumlu :) oğulları da nili çok seviyor, benden çok düşünüyolar valla, oynuyolar onla, yeni şeyler öğretiyolar, çok memnunum, bakıcımız çook temiz ,hamarat sizden hamarat olmasın :) karı koca nile bayılıyolar. inşallah sorun çıkmaz diyelim...tokinin içinde oturuyo onlar da, yakın olması çok iyi oldu. artık iyice alıştı bugün gittiğimizde çığlık attı çocukları ve teyzeyi görünce, resmen girmek istiyor eve :) doruk un gözleri neden çok sürdü ya yavrum benim, inşallah geçer artık...
aynen burçincim, hem de nasıl yük kalktı yani... sen de daha önceden bıraksan iyi olur aslında, önce bi kaç saat sonra arttırırsın diyecem ama sen daha iyi bilirsin.

ayşegül çok iyi olmuş .hem tanıdık olması hem kızının olmaması :)))))))))hemde yakın olmsı.inl hep böyle gider sorunsuz geçer.çocuklar seveni sevmeyeni hemen ayırt ediyorlar.kardeşimin küçük oğlu doruğu çok sıkıştırıyor sürekli elini öper bacakalrını sıkıştırır yapma dedikçe üstüne üstüne gel,yor kıskandı azcık halayı :)onu görür görmez bir tepki veriyor eller hareketli mız mız :) yolunda gitmeyen birşey olursa emen anlarsın inşl.yada hiiç olmazsında sende anlama:)
eşle başbaşa kalmayı olayını ben unuttum hoş zaten aramız limonide. bebk olduğundan beri ytakta yatmıyor ya oturma odasında ya salonda :)nedenide doruk gece dönse uynaıyor ve rahatsız oluyormuş uykusuz kalıyormuş.bizde oğlumla cennet canıma minnet diyip koskoca yatkta yatıyoruz :)önce çok sinir oluyordum şimdi gayet iyi olduğunu anladım :)burdan kendisine mersi diyorum :)
doruğun gözleri sanırım 1 yaşına kadar da gemicek.masaj olayı bitti artık hiç yaptırtmıyor.drye sormuştum görmesine bir engel olmaz dimi diye oda hayır demişti oyüzden rahatım sanırım :)

günaydın kızlar....

ayşegül çok iyi olmuş yakın olmanız.Seviyor olmaları çok daha iyi olmuş,darısı bana

göknurcum gözünüz geçer,1 yıla kalmaz bence.

kerem daha iyi dünden beri.Bu akşama misafirim var,işim çok yani

kız burçiiiiin walla kaynanan olacam he.şu misafir işini ertelesen olmuyormu yani.kerem rahatsız de.daha iyi oladı bebek bile.allah koorusun mikrop falan kapar.ne gereği var şimdi misafirin.eziyeini kendin çekiyorsun.düzelince yap şu işlerini artık.alllaallaah allaaaah.

2. ci miii?? aman allahım benimkini k.v büyüttü hiç hazır deilken. bi 2ciyi zor.. coook zor 2 gundür hastayım o yuzden gelemiyorum hemde yogunum kızlar. hastayım diyorum dizanteri olabilir dediler malatyada salgın var ve hepsi aynı belirtiler...
hamilelik belirtisi sandım ortalıgı ayaga kaldırdım.belki 5 10 sene sonra rabbim isteyene nasip etsin. benim hamilelek çook zor geciyor.

allah iyiliğini versin göknur senin kaynana halini düşünemiyom:)
kereme geçmiş olsun goknur haklı bencede mikrop bulasıyordur belkide yakın temas oluyor çoluk çocukla.
blogumu da yeni açtım bende acemiyim ayarlayamadım bi turlu. ama simdilik faceden yorum yapılıyor sanırım. kişisele açmak istiyorum arada ugrarsanız sevinirim.
kategorileri düzenliyorum şimdilik bide netten resim çalmıyorum kolaycılık gibi geliyor yaptıkca resimleyip atıyorum. yani hersey elimin emegi oradakilerin:)

inşallah gerek kalamz canım anlamama :)) sorun olmasın da keşke... bugün yine bıraktım, 11den akşam 6ya kadar bırakıyorum, denize gittik gene abimlerle, ay çok rahat ya, saatlerce denizde yüzüyoruz, ilerilere gidiyoruz, nil olsa bi birimiz gireriz bi birimiz, eğlenceli olmuyor .bi de şezlonga oturamıyoz mecbur piknik alanlı yer seçiyoruz, seneye biraz büyür de beraber gireriz inşallah,allah sağlık versin tek...
başbaşa olayı bizde normal vakit geçirme şeklinde canım, o kadar. aman iyi de oldu napim boşver :) bend e sinir oluyordum başlarda, her işte bi hayır var dedikleri bu...

gülcüm, belki yıllar sonra 2.yi isteriz, hep öyle diyolar, büyük konuşmayayım ben de, şimdilik düşüncelerimiz aynı...saç resimleri de el emeğinden d emi gül ? güzeldi hepsi, arkadaşınınkileri de eklemişsin,beğendim ben,uğramaya çalışıcam...çok geçmiş olsun canım,dizanteri nasıl belirti veriyor, sadece kitaplarda ismini duyduğum bi hastalık, inşallah kısa zamanda düzelirsin

burçincim sevindim keremin biraz düzelmesine, kurtulamadı yavrum hastalıktan... bakıcı olayında darısı sana olsun, için rahat olsun inşallah...

günaydın kızlar...

ayşegülcüm yeni bakıcın hayırlı olsun cnm sonunda gönlüne göre birini bulduğuna sevindim.. çocuklar çabuk belli ederler eğer orda mutlu olmasaydı tekrar bıraktığında gitmemek için elinden geleni yapardı inşallah sorunsuz devam eder böyle..

burçincim kerem nasıl oldu daha iyidir inşallah..

göknurcum az kaldı inşallah çoğu gitti azı kaldı doruk artık gazmanlıktan hipermanlığe terfi eder inşallah yakında hareketliliğinden yorulmaya başlarsın

kızlar bende yiğitten sonra ikinci çok zor gibi gelirdi hatta imkansız gibiydi çünkü çok zor bi bebekti ama zamanı gelince rabbim bi kolaylık sağlıyo ve oluyo inşallah sizin zaman gelincede siz öyle hissedersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…