- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
2. ci miii?? aman allahım benimkini k.v büyüttü hiç hazır deilken. bi 2ciyi zor.. coook zor 2 gundür hastayım o yuzden gelemiyorum hemde yogunum kızlar. hastayım diyorum dizanteri olabilir dediler malatyada salgın var ve hepsi aynı belirtiler...
hamilelik belirtisi sandım ortalıgı ayaga kaldırdım.belki 5 10 sene sonra rabbim isteyene nasip etsin. benim hamilelek çook zor geciyor.
inşallah gerek kalamz canım anlamama :)) sorun olmasın da keşke... bugün yine bıraktım, 11den akşam 6ya kadar bırakıyorum, denize gittik gene abimlerle, ay çok rahat ya, saatlerce denizde yüzüyoruz, ilerilere gidiyoruz, nil olsa bi birimiz gireriz bi birimiz, eğlenceli olmuyor .bi de şezlonga oturamıyoz mecbur piknik alanlı yer seçiyoruz, seneye biraz büyür de beraber gireriz inşallah,allah sağlık versin tek...
başbaşa olayı bizde normal vakit geçirme şeklinde canım, o kadar. aman iyi de oldu napim boşver :) bend e sinir oluyordum başlarda, her işte bi hayır var dedikleri bu...
gülcüm, belki yıllar sonra 2.yi isteriz, hep öyle diyolar, büyük konuşmayayım ben de, şimdilik düşüncelerimiz aynı...saç resimleri de el emeğinden d emi gül ? güzeldi hepsi, arkadaşınınkileri de eklemişsin,beğendim ben,uğramaya çalışıcam...çok geçmiş olsun canım,dizanteri nasıl belirti veriyor, sadece kitaplarda ismini duyduğum bi hastalık, inşallah kısa zamanda düzelirsin
burçincim sevindim keremin biraz düzelmesine, kurtulamadı yavrum hastalıktan... bakıcı olayında darısı sana olsun, için rahat olsun inşallah...
günaydın kızlar...
ayşegülcüm yeni bakıcın hayırlı olsun cnm sonunda gönlüne göre birini bulduğuna sevindim.. çocuklar çabuk belli ederler eğer orda mutlu olmasaydı tekrar bıraktığında gitmemek için elinden geleni yapardı inşallah sorunsuz devam eder böyle..
burçincim kerem nasıl oldu daha iyidir inşallah..
göknurcum az kaldı inşallah çoğu gitti azı kaldı doruk artık gazmanlıktan hipermanlığe terfi eder inşallah yakında hareketliliğinden yorulmaya başlarsın
kızlar bende yiğitten sonra ikinci çok zor gibi gelirdi hatta imkansız gibiydi çünkü çok zor bi bebekti ama zamanı gelince rabbim bi kolaylık sağlıyo ve oluyo inşallah sizin zaman gelincede siz öyle hissedersiniz...
günaydın kızlar...
ayşegülcüm yeni bakıcın hayırlı olsun cnm sonunda gönlüne göre birini bulduğuna sevindim.. çocuklar çabuk belli ederler eğer orda mutlu olmasaydı tekrar bıraktığında gitmemek için elinden geleni yapardı inşallah sorunsuz devam eder böyle..
burçincim kerem nasıl oldu daha iyidir inşallah..
göknurcum az kaldı inşallah çoğu gitti azı kaldı doruk artık gazmanlıktan hipermanlığe terfi eder inşallah yakında hareketliliğinden yorulmaya başlarsın
kızlar bende yiğitten sonra ikinci çok zor gibi gelirdi hatta imkansız gibiydi çünkü çok zor bi bebekti ama zamanı gelince rabbim bi kolaylık sağlıyo ve oluyo inşallah sizin zaman gelincede siz öyle hissedersiniz...
ben diyorum kayınvalideliğim sıkıntılı benim diye :)çen çen çen :)bloğunu ve seni dört gözle takip ediyoruz.allah iyiliğini versin göknur senin kaynana halini düşünemiyom:)
kereme geçmiş olsun goknur haklı bencede mikrop bulasıyordur belkide yakın temas oluyor çoluk çocukla.
blogumu da yeni açtım bende acemiyim ayarlayamadım bi turlu. ama simdilik faceden yorum yapılıyor sanırım. kişisele açmak istiyorum arada ugrarsanız sevinirim.
kategorileri düzenliyorum şimdilik bide netten resim çalmıyorum kolaycılık gibi geliyor yaptıkca resimleyip atıyorum. yani hersey elimin emegi oradakilerin:)
inşallah gerek kalamz canım anlamama :)) sorun olmasın da keşke... bugün yine bıraktım, 11den akşam 6ya kadar bırakıyorum, denize gittik gene abimlerle, ay çok rahat ya, saatlerce denizde yüzüyoruz, ilerilere gidiyoruz, nil olsa bi birimiz gireriz bi birimiz, eğlenceli olmuyor .bi de şezlonga oturamıyoz mecbur piknik alanlı yer seçiyoruz, seneye biraz büyür de beraber gireriz inşallah,allah sağlık versin tek...
başbaşa olayı bizde normal vakit geçirme şeklinde canım, o kadar. aman iyi de oldu napim boşver :) bend e sinir oluyordum başlarda, her işte bi hayır var dedikleri bu...
gülcüm, belki yıllar sonra 2.yi isteriz, hep öyle diyolar, büyük konuşmayayım ben de, şimdilik düşüncelerimiz aynı...saç resimleri de el emeğinden d emi gül ? güzeldi hepsi, arkadaşınınkileri de eklemişsin,beğendim ben,uğramaya çalışıcam...çok geçmiş olsun canım,dizanteri nasıl belirti veriyor, sadece kitaplarda ismini duyduğum bi hastalık, inşallah kısa zamanda düzelirsin
burçincim sevindim keremin biraz düzelmesine, kurtulamadı yavrum hastalıktan... bakıcı olayında darısı sana olsun, için rahat olsun inşallah...
yarın eşimlere gidiyoruz,hafta sonu ordayız.
Bu arada zayıflamışım,uzun zaman sonra 49'lara düşmek güzel oldu
ben en geç 7'de kalkarım göknurcum,bana yetişmen zor.Kolay gelsin ,ev süpürmekten bıktım ben.
ozaman şöyle bir sonuş daaha çıkardım.k,loda sıkıntımız yoktu şükür.şimdide yok gibi sanki,evdeki tartıya bir kendim birde oğluişla çıkıyoruum :)doymayan çocuk kilo almaz canım,en iyi kilo takibiyle anlarsın.Doymuyor da olabilir,gazdan da olabilir,dişten de olabilir,huy edinmiş de olabilir.Ama sen kilosunu takip et,inşallah doyuyordur minik.
biz birazdan çıkacağız,görüşürüz inş pazartesiye.
geçmiş olsun gülcüm, mide bulantısı deyince bile midem bulanıyor ayy ne iğrenç. bugün malatyadan gelen lise ve ünv arkadaşımın köyüne gittik de yolda biraz midem bulandı srsem oldum...
burçincim özür başvurusu yaptım, raporumu almıştım,rapora yazdırdım da "bulunduğu yerde görev yapması sağlığını tehlikeye düşürebilir, tam teşekküllü hastanenin olduğu yerde görev yapabilir" yzdırmama rağmen puanla atanıcakmışız, o zaman sağlık özrünün ne anlamı var, eş özründen başvursaydım, hem para verdim hem uğraştım o kadar heyet için, milli eğitim önce raporumu uygun bulmadı, tekrardan ibareyi değiştirtmek için de uğraştık, ne diyim ben bu bakanlığa bilemiyorum... 4 tane okul tercih ettim, hayırlısı, umudum hiç yok... haftaya belli olacak sanırım sonuçlar.
göknurcum doymuyor olabilir, burçinin dediği gibi kilodan anlaşılır o. benimki de gece 2 saat memede kalırdı, tam beşiğine koyardım uyanırdı meğer doymuyomuş nerden bileyim, mamaya geçince rahatlayıverdi bebecik, ben de öyle...inşallah yetiyodur. boşver kiloyu, verirsin. bakıcı ücretini konuşmadık henüz canım, okulum ve ders saatlerim belli olamdığı için.. bi de arkadaş olduk ya artık, acelesi yok konuşmamızın diyor, rahatlatıyor beni en azından.400-450 gibi teklif edicem,fazlası değil, tüm gün olacak o kesin de belki bi kaç günüm boş olabilir bakalım...
gökçeciğe maşallah gerçektne, çok tatlı bebek, annesine çekmiş güzelliği
yarın misafirim geliyor, kuşadasından,ünv ev arkadaşım. onun da bebişi benden 1 hafta sonra oldu, adı da nil :) hazırlık yemek yapmam lazım, ev temizlenicek :) süpürme işi kocama ait...
hoşgeldin burçin.kerem kaç aylık oldu şimdi.ben 3.ydan sonra yapılmaz diye duymuştum.şimdiden hayırlı olsun.Allah damatlığınıda göstersin inşl.kağanada geçmiş olsun kesin sivrisinektir.günaydın kızlar
doruk düşmüş,geçmiş olsun miniğe
ayşegülcüm inşallah olur ,milli eğitim cins bir kurum zaten
melihacım umarım inersin istediğin kiloya,bayanlar hiç kilo almasa keşke
bugün kerem'i sünnet ettiriyoruz inşallah,akşam üstü.Kağan'ı da yanağından bir şey ısırmış,2 gündür davul gibi şiş bir suratla geziyor.Bugün doktora götüreceğiz bakalım,inş şişi iner 2 güne.