Kahramanmaras///46

geçmiş olsun ,2.hamileliğin de çok kolay geçsin inşallah

sağol canım.Epey uzun bırakıyormuşsun,iyice alıştınız sanırım,ne güzel

daha iyi canım,sağol.Kağan da çok zor bir bebekti ama cinsim galiba ben.2.'yi hep düşündüm çünkü,şuan 3.'yü düşünüyorum ama bir taraftan zor da geliyor gibi.

yarın eşimlere gidiyoruz,hafta sonu ordayız.

Bu arada zayıflamışım,uzun zaman sonra 49'lara düşmek güzel oldu

sağol melihacım,inşallah hep böyle güzel gider, birine güvenmek çok zor kim olursa olsun,yine de diken üstünde oluyorum ama bend e alıştım bayağı. zamanı gelince alışıyo d emi insan, zor görünse de başarıyor insan...
burçincim tebrikler 40lı sayıları görmüşsün :) 3. yü düşünmek de güzel,severim böyle cesaretli kadınları :)bebek konusunda ben tam tersiyim, 1.ye bile nasıl cesaret ettim bilemiyorum,canım tezdir de... ilk başlarda bakıcıya 2 saat bırakmayla başladım, artık uzun bırakıyorum, nasılsa okulum sabahtan akşama kadar olacak, uzun süre kalsın da ben okuldayken sorun çıkmasın. kadın da uyku ve yemek düzenine alışsın, şimdilik iyi giiyor, 2 kez uyutuyo o süre içinde. bi dahaki uyku gece uykusu artık...iyi eğlenceler size hatayda...

ve karşınızda prenses gökçe ve yakışıklı abisi yiğit
ay maşallah ne güzel bi kız olmuş gökçe annesi, abi de pek yakışıklı, kisi de kara kaşlı kara gözlüler :) ayakta ne güzel duruyor öyle fıstık bayıldım :))) inşallah ekleyebilmişimdir

inşl geçer meliha .banada ayakta olsun ben razıyım peşinde koşmaya parka gitmeye diyorum :)ağlayınca elim ayağım dolşıyor.

ben diyorum kayınvalideliğim sıkıntılı benim diye :)çen çen çen :)bloğunu ve seni dört gözle takip ediyoruz.

ooh yasin sonunda anlamıştır muğlada yaşadığının :):):)yani nil nede olsa birşeyler paylaşmanıza engel oluyordu :):)başbaşa kalmak demek benm anladığımda o zaten :)vakit geçirmek işte adı öle kalmış :)
yakında nil konuşmsını yürümesini hızlandırır.abiler varya orda.çocuklar seviyor böyle küçük abi abla olayını.peki ücret ne kadar vereceksin bakıcıya.

yarın eşimlere gidiyoruz,hafta sonu ordayız.

Bu arada zayıflamışım,uzun zaman sonra 49'lara düşmek güzel oldu

49 muuu :)way beee ben kaç kiloyum hala biliyorumusun.54 le kalmıştım hamile.60 lardaydım hep ne güzel.ama şimdi 64.cidden yemediğim zaman süt olmuyor.istediğim kadar sıvı tüketiyim yok.e süt ayran yok şu yok bu gaz yapıyor.e onlarda elenince geriye yediğin kadar ye kalıyor :)en siniri gece oluyor.birşeyler yemek zorunda olmak.ben 40lara düşemem zaten.ek gıdaya geçiyim veririm inşl.bünyem müsait vermeyede almaya :)

hadi bakalım bayan yerinde duramayan.kerem az iyi oldu ya gez bakalım.iyi hafta sonlaı diliyim bariiiiiiiii:)

maşallah yiğitle gökçeye.Abisi kardeş pek hoşlar

göknurcum görümcemler yılda 1 kez gelebiliyor,onları bir kez daha görmek için gideceğiz.Ayıp olur,hem eşim ablasını ayrı sever,ben de severim zaten.Yoksa o sıcağa gitmek akıl karı değil.Doruk emecekse boşver kilo olsun,her bünye farklı,demek senin sütün de öyle oluyor.Emmeyi bırakınca kilonu da verirsin artık.Seni hiç 64 düşünemiyorum,eminim çabuk verirsin.

ayşegülcüm özür grubu ne oldu,başvurmuş muydun?

kerem etk,lenmez sıcaktan inşl.sağ salim gidin gelin bakalım.
meliha cidden nekadar büyümüş gökçe maşalllaaaaah.yiğitte abi havasına girmiş artık.hep böyle sarılıyormu yoksa kıskançlık kavgalar oluyormu :)

burçin yoktur belki hemen ben günaydın diyim demiştim.sabah kuşu benden erkenci yine.hoş doruk efendinin gönlü sabah 7 den bu saate kadar devam ediyor.bir büyüseydi şu çocuk.
bugün misafirim vr arkadaşım.o öğlenden gelecek akşamada eşi gelecek .ev süpürülecek :)

ben en geç 7'de kalkarım göknurcum,bana yetişmen zor.Kolay gelsin ,ev süpürmekten bıktım ben.

ben en geç 7'de kalkarım göknurcum,bana yetişmen zor.Kolay gelsin ,ev süpürmekten bıktım ben.

önceden yetişemezdimde şimdi yetiş,yorum hatta birinciyim ozaman :) az önce mayıs annelerine baktım milletin çocuğu gece uyuyormuş.benmki neden her saat başı kalkıp meme istiyor yarım saat falanda memede duruyor çekmesen duracak daha :)doymuyormu acaba burçin yada huymu edindi onu.10 gibi yatıyor sabaha kadar saat başı yada 1.5 saat arayla kalkıyor.
bu arada arkadaş gelemiyormuş pazartesiye erteledi.salça yapacaklarmış :)

doymayan çocuk kilo almaz canım,en iyi kilo takibiyle anlarsın.Doymuyor da olabilir,gazdan da olabilir,dişten de olabilir,huy edinmiş de olabilir.Ama sen kilosunu takip et,inşallah doyuyordur minik.

biz birazdan çıkacağız,görüşürüz inş pazartesiye.

ohh ne guzel bende burada havuza bile hasret kaldım...
cnm daha önce yaptıklarımdan sadece turbanlar kalmış elimde. ama onlarda yaptıgım seyler. kolay yani.
2.yi istemem şimdilik bi on yıl sonra belki buyuk konuşmayayımda...
dizanteri mide bulantısı baş bel ağrısı diyare ve kusma cnm. ...basımı kaldıramadım 3 gun. çok sukur gecti.
bu arada faceden yorum yapabiliyorsunuz beklerim:)

Son düzenleme:
geçmiş olsun gülcüm, mide bulantısı deyince bile midem bulanıyor ayy ne iğrenç. bugün malatyadan gelen lise ve ünv arkadaşımın köyüne gittik de yolda biraz midem bulandı srsem oldum...

burçincim özür başvurusu yaptım, raporumu almıştım,rapora yazdırdım da "bulunduğu yerde görev yapması sağlığını tehlikeye düşürebilir, tam teşekküllü hastanenin olduğu yerde görev yapabilir" yzdırmama rağmen puanla atanıcakmışız, o zaman sağlık özrünün ne anlamı var, eş özründen başvursaydım, hem para verdim hem uğraştım o kadar heyet için, milli eğitim önce raporumu uygun bulmadı, tekrardan ibareyi değiştirtmek için de uğraştık, ne diyim ben bu bakanlığa bilemiyorum... 4 tane okul tercih ettim, hayırlısı, umudum hiç yok... haftaya belli olacak sanırım sonuçlar.

göknurcum doymuyor olabilir, burçinin dediği gibi kilodan anlaşılır o. benimki de gece 2 saat memede kalırdı, tam beşiğine koyardım uyanırdı meğer doymuyomuş nerden bileyim, mamaya geçince rahatlayıverdi bebecik, ben de öyle...inşallah yetiyodur. boşver kiloyu, verirsin. bakıcı ücretini konuşmadık henüz canım, okulum ve ders saatlerim belli olamdığı için.. bi de arkadaş olduk ya artık, acelesi yok konuşmamızın diyor, rahatlatıyor beni en azından.400-450 gibi teklif edicem,fazlası değil, tüm gün olacak o kesin de belki bi kaç günüm boş olabilir bakalım...

gökçeciğe maşallah gerçektne, çok tatlı bebek, annesine çekmiş güzelliği
yarın misafirim geliyor, kuşadasından,ünv ev arkadaşım. onun da bebişi benden 1 hafta sonra oldu, adı da nil :) hazırlık yemek yapmam lazım, ev temizlenicek :) süpürme işi kocama ait...

ozaman şöyle bir sonuş daaha çıkardım.k,loda sıkıntımız yoktu şükür.şimdide yok gibi sanki,evdeki tartıya bir kendim birde oğluişla çıkıyoruum :)
eli ağzından hiiiç gitmiyor ve salya durumu berbat çoğaldı.sanki elini yiyecek.diş çıkamak için erken değilmi.çıkarsa birde onun sıkıntısı.hey allahım sabır :)sanırım gazdan ayaklar havadan hiç inmiyor kaldrıp kaldırıp hızlıca vuruyor :):)bir görseniz komedi gibi.:)
veee bugün ben kısır yedim az yemdim ama yedim.hemen arkasından rezene kimyon karışımı çay içtim.veee 7 den 10a kadar çocuk çığlık çığlığa kaldı :)karnı davul gibiydi garibin.azcık yumuşadı ve uyudu.şuan sersem gibiyim yni.size bakıyım öle yatıyım demiştim.sende sağ salim git gel şekerim.

benm misafir hazırlığım iptal oldu.milletin kocası ev süpürüyor benim cinste karpuz tabağını oturma odasına alııır bir güzel çekirdeklerin yarısı içine yarısı dışına :)şimdide çekirdek yiyor beyzademiz.gıcıklığına yapıyor küsüm ya hala :)ve ben ev temizledim bugün.
inşl saatlerini kızına göre ayarlanmış olur :)senden çok ayrı kalmıyacak şekilde olur.yakınada ir gelsen ene iyi olacak.bakanınızda değişti ama :)
iki niller bol bol kaynaşır inşl yarına.sabah erken gelemzlerse yarın hazırlarsın.

ayşegülcüm hem fotolar için hemde güzel sözlerin için teşekkürler cnm gökçe büyüdü şükür artık emeklemeyede başladı 3 gündür

göknur abisi çogunlukla seviyo gökçeyi ama babasından çok kıskanıyo hiç sevdirmiyo babası kucağına ne zaman alcak olsa bi bahaneyle bıraktırıyo.. cnm doruk emzik kullanıyomu bazı bebekler annelerini emzik niyetinede kullanırlarmış belki ondan bırakmıyodur seni..

burçin psikolojimi bozdun ya 49 ne öyle ben 70 i gördüm geçen gün diete başladım artık akşamlarıda yürüyüşe çıkıyorum çocukları babalarına bırakıp inşallah zayıflayabilirim bu arada hataya gidecekmişsin şimdi ordasındır iyi gezmeler sana..

merhaba kızlar ben yeni geldim eve :)kardeşimin sözü vrdı bitirdik ve eve zor attım kendimi.bu arada doruğu koltuktan düşürdüm yastığa yatırmıştım tokamı almaya gitmiştim saniyelr içinde .ayaklar eller hiç durmuyorki bir heyecan.nasıl kaydı o yastıktan anlamadım valla en fazla gidişimle düşüşü arasında 5 sny bile yoktur.allahtan yüz üstü düştü.sesi çıkmadı kurbağa gibi yapıştı yere resmen.yeğnim var ağladı öldü diye.ben çocuğu alamadım kucağıma.annem koştu annemde ağlayınca aha gitti bebek dedim .ölece kaldım.allahtan ağladı epey .yazık alnı morardı azcık yavrumm ya.ne köötü oluyormuş öle düşmesi.

günaydın kızlar

doruk düşmüş,geçmiş olsun miniğe

ayşegülcüm inşallah olur ,milli eğitim cins bir kurum zaten

melihacım umarım inersin istediğin kiloya,bayanlar hiç kilo almasa keşke

bugün kerem'i sünnet ettiriyoruz inşallah,akşam üstü.Kağan'ı da yanağından bir şey ısırmış,2 gündür davul gibi şiş bir suratla geziyor.Bugün doktora götüreceğiz bakalım,inş şişi iner 2 güne.

hoşgeldin burçin.kerem kaç aylık oldu şimdi.ben 3.ydan sonra yapılmaz diye duymuştum.şimdiden hayırlı olsun.Allah damatlığınıda göstersin inşl.kağanada geçmiş olsun kesin sivrisinektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…