iyi bayramlar canlar, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz duasıyla
maşallah idile, numaracı mı oldu artık annesi... ay benimki hala bebek :) aylardır değişen bişey yok kızımda, ilk zamanlar ne çabuk büyüdü de yeni bişeyler öğreniyordu. bi tek emekleme pozisyonundan oturma pzoisyonuna geçiyor, kendi kendine oturabiliyor :) onun harici aynı valla. bayramlık aldın mı kızına? ben almadım, az giydiği elbiselerden giydiricem :) heres bayram telaşında galiba...
anlamadığım etsuyu tabletinde gdo mu varmış... e tavuksuyu da mı aynı?
annemler özellikle pirinç pilavında kullanırdı hala da eksik etmez sanırım... hazır gıdalar da guven vermiyor işte.
bu arada bebe bisküvisi hakkında ne düşünüyorsunuz bi akraba dedi ki ben baslamıstım onu görünce: kansorojen varmıs sağlıklı değiil...
ya dedim hepimiz onunla buyuduk simdimi sağlıklı bulmuyorlarmıs??
valla gayette sağlıklıyım hatta fazlasıyla... taş gibi diyebilirim çıtkırıldım gibi görünsemde tam zıttıyım:)
hemen pişip hemen şokla soguttukları için bakteri çoğalıyormuş.. fikri olan??
günaydın kızlar
nasılsınız, iyisinizdir inşaallah. bayramınız da güzel geçmiştir umarım. benim yoğun ve yorucu bi tempo oldu. ama istediğim gibi olmadı, bu yıl hem ramazan, hem bayram çok zor geçti, vardır her şerde bi hayır, nasibimiz böyle demekki
sağol ayşegülcüm,düzelemedi ne zamandır.İnşallah önemli bir şeyi yoktur kuzumun
Rüyamda yere bırakıyordum,geldiğimde orada olmuyordu.Her yeri arıyordum,ama yoktu.Kayıp oldu diye ne kadar çok ağladım,arkadaşımı aradım,ona ağladım.O kadar kötü oldum ki,uyandığımda yerinde olduğunu görünce hissettiğim mutluluğu anlatamam.Hayır olsun
günaydınnnnn
bayram olunca sayfalar ilerlememiş pek
kerem hala hasta,hırıltısı hiç geçmedi,bir ara daha da kötü oldu.Tam bayram öncesi de dişi patladı,onun sıkıntısı da eklendi.Zaten nefes almakta zorlanıyordu,kötü bir tatil oldu.Bir şey yemedi ve cidden epey zayıfladı,herkes farketti.Antibiyotik etki etmedi pek.Yarın dr'a gideceğiz bakalım.
kağan'ın her yerini sinek yedi,kolları ve bacakları kabarık kabarık,benim de.Kerem'i de epey yedi.Hastalıklı ve sinekli bir 1 hafta oldu bize.
umarım sizler iyisinizdir.
ve sonunda nil hanıımın annesinin gözü aydın :)hem saçlarınızda harika olmuş bu rada.nilin saçlarrı :)önünede gelmiş.maşaalllah ona.karınca diyince karınca yutan gaz çıkartırdı dimi hegün doruğa bir tane versem nasıl olur acaba :)))))))))))))))uuuuf saçmalıyorum artık.selamlar... hoşgeldin burçin ve geçmiş olsun yine, artık sana geçmiş olsun demek istemiyorum, hastalanmasın bi daha kerem, yoksa döverim haaa onuhayırlı olsun ilk dişiniz ...
ben bebe bisküvsii yediriyorum kızıma, face'de ev yapımı bebe bisküvisi tarifi var aslında, yapsam iyi olucak, hep unutuyorum, yapar yapar buzluğa atarım, biz de o bisküvilerle büyüdük, bünye meselesi, ben gayet hastalıklı biriyim :) abim annemi hiç emmediği halde maşallah daha sağlıklıdır. çok çekinmiyorum ben kızıma şunu bunu yedirmeyeyim diye, ama her önüme geleni vermiyorum. aşırılık yok yani bende, rahatım. mikroplara da alışsın vücudu, hassas olmasın, dr da öyle diyor, boşver çocuk yerde dönsün yuvarlansın tanışsın her şeyle diyor. köyde yerde karınca falan görüyor parmağıyla takip ediyor evirip çeviriyor, yutmadıkça sorun yok :))) bu arada nil artık emekliyor
semacım ne zaman bitecek senin bu yoğunluğun, bayramda gene yoğunmuşsun bakmisafir yoğunluğu mu iş miydi bu seferki canım ?
sağol ayşegülcüm,düzelemedi ne zamandır.İnşallah önemli bir şeyi yoktur kuzumun
Rüyamda yere bırakıyordum,geldiğimde orada olmuyordu.Her yeri arıyordum,ama yoktu.Kayıp oldu diye ne kadar çok ağladım,arkadaşımı aradım,ona ağladım.O kadar kötü oldum ki,uyandığımda yerinde olduğunu görünce hissettiğim mutluluğu anlatamam.Hayır olsun
anaammm,3.de mi erkek olacakmış,ben denemeyeyim en iyisi.Kayra'nın olumsuz bir anlamı var canım.Koray tercih ederdim ben olsam.