Kahramanmaras///46

maşallah idile, numaracı mı oldu artık annesi... ay benimki hala bebek :) aylardır değişen bişey yok kızımda, ilk zamanlar ne çabuk büyüdü de yeni bişeyler öğreniyordu. bi tek emekleme pozisyonundan oturma pzoisyonuna geçiyor, kendi kendine oturabiliyor :) onun harici aynı valla. bayramlık aldın mı kızına? ben almadım, az giydiği elbiselerden giydiricem :) heres bayram telaşında galiba...

iyi bayramlar canlar, sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz duasıyla

amin semacım, size de iyi bayramlar, öbür bayrama aileniz büyüsün inşallah, sevdikleriniz çoğalsın...
nil hastalandı bugün, köyde yemek yiyorduk, öyle bi kustu ki sanki büyük insan kusuyor, ilk defa böyle hastalandı kuzum, 2. kusmadan sonra ahstaneye koştuk, iğne yapıldı, şuruplarımız da var, inşallah geçer yarına, geçici bişey olduğunu düşünüyorum zaten, şükür. herkes iyidir inşallah ...

semacım sanada iyi bayramlar.maraşa gitmedin sanırım.bende gitmedim iyide oldu :)
ayşegül geçmiş olsun .neden olduki.üşüttümü acaba.inşl düzelmiştir şimdi.

hepinizin bayramını kutluyorum arkadaslar.
ewt aysegul bi tane tulum tarzı aslılı bi şey aldık, hiç giymediği elbiseleri vardı onları düşünüyordum babası ısrarla aldı. bende her gün birini giydiriyorum.

sağol göknurcum, iyileşti o gün şükür, yediği dokunmuş, hazmedememiş baırsak ve mide. geceyi de aynı geçirdi, rahattı yani... dün eşimin teyze oğulları geldi izmirden eşleriyle ve bi bebekle :) bizde kaldılar, bugün de marmarise gittik denize, akşam da gittiler, değişiklik oldu güzeldi, ama onlar yüzünden hiç arkadaşlarımla görüşemedim yarın köye gidiyorum, mevlid var da... görüşmek üzere

malesef canım,gdo'lu.Öyle olduğuna inanmak istemesen bile şöyle düşün,zararını anlarsın.Aylarca dışarda durabiliyor bunlar,ama sen et suyu yapmak istesen hemen dolaba koyuyorsun bozulmasın diye ve dolapta da 2 günden fazla bırakmıyorsun,buzluğa atmak zorunda kalıyorsun.

Bebek bisküvisi ben de kullanmadın,ikisinde de.

günaydın kızlar
nasılsınız, iyisinizdir inşaallah. bayramınız da güzel geçmiştir umarım. benim yoğun ve yorucu bi tempo oldu. ama istediğim gibi olmadı, bu yıl hem ramazan, hem bayram çok zor geçti, vardır her şerde bi hayır, nasibimiz böyle demekki

günaydınnnnn

bayram olunca sayfalar ilerlememiş pek

kerem hala hasta,hırıltısı hiç geçmedi,bir ara daha da kötü oldu.Tam bayram öncesi de dişi patladı,onun sıkıntısı da eklendi.Zaten nefes almakta zorlanıyordu,kötü bir tatil oldu.Bir şey yemedi ve cidden epey zayıfladı,herkes farketti.Antibiyotik etki etmedi pek.Yarın dr'a gideceğiz bakalım.

kağan'ın her yerini sinek yedi,kolları ve bacakları kabarık kabarık,benim de.Kerem'i de epey yedi.Hastalıklı ve sinekli bir 1 hafta oldu bize.

umarım sizler iyisinizdir.

günaydın canım,Allah kolaylıklar versin

selamlar... hoşgeldin burçin ve geçmiş olsun yine, artık sana geçmiş olsun demek istemiyorum, hastalanmasın bi daha kerem, yoksa döverim haaa onu hayırlı olsun ilk dişiniz ...

ben bebe bisküvsii yediriyorum kızıma, face'de ev yapımı bebe bisküvisi tarifi var aslında, yapsam iyi olucak, hep unutuyorum, yapar yapar buzluğa atarım, biz de o bisküvilerle büyüdük, bünye meselesi, ben gayet hastalıklı biriyim :) abim annemi hiç emmediği halde maşallah daha sağlıklıdır. çok çekinmiyorum ben kızıma şunu bunu yedirmeyeyim diye, ama her önüme geleni vermiyorum. aşırılık yok yani bende, rahatım. mikroplara da alışsın vücudu, hassas olmasın, dr da öyle diyor, boşver çocuk yerde dönsün yuvarlansın tanışsın her şeyle diyor. köyde yerde karınca falan görüyor parmağıyla takip ediyor evirip çeviriyor, yutmadıkça sorun yok :))) bu arada nil artık emekliyor

semacım ne zaman bitecek senin bu yoğunluğun, bayramda gene yoğunmuşsun bak misafir yoğunluğu mu iş miydi bu seferki canım ?

sağol ayşegülcüm,düzelemedi ne zamandır.İnşallah önemli bir şeyi yoktur kuzumun

Rüyamda yere bırakıyordum,geldiğimde orada olmuyordu.Her yeri arıyordum,ama yoktu.Kayıp oldu diye ne kadar çok ağladım,arkadaşımı aradım,ona ağladım.O kadar kötü oldum ki,uyandığımda yerinde olduğunu görünce hissettiğim mutluluğu anlatamam.Hayır olsun

kagan a geçmiş olsun canım.sivrisinekler için defans öneriyorlar bitkisel, ben denemedim ama ii die duydum. yemesinler bebişi.

aysegul gözün aydın emeklemeye başlamış. benimkide kanepenin kenarına tutunup ayakta duruyo.. ufaktan.

buarada blog açıyoırum acemice. ;:q
:):)

hayır olsun inşallah... rüyamda ağlamaktan nefret ederim ben de ya, gerçekten ağlamış olarak uyanırım, boğazım düğümlenmiştir, çok kötü oluyor isan, uyanınca mutlu son neyse ki, kerem orda :) sivrisinek için chicco nun var, bitkisel, 3 aylıktan sonraki bebekler kullanabiliyor sanırım öyle bişeydi, eczanelerde vardır. biz kendimiz de kullanıyoruz hiç ısırmıyolar...

gülcüm maşallah idil e de. kendisi ayağa kalkabiliyor mu artık , benimki aylardır ben kendim koyarsam kanepedeki oyuncaklarla dakikalarca oynuyor düşmedikçe tabi. ama kendisi kalkamıyor kanepeye tutunup, ben tutturuyorum onu :))

maraştaki eski komuşum da 2 oğlu var, büyüğü kağan küçüğü kerem, hemen hemen burçininkiler yaşındalar, şimdi 3. geliyomuş, faceden yazmış "kağan ve kereme uygun erkek ismi aranıyor" diye :) hiç isim gelmiyor aklıma, kayra demişler genel olarak ama... hep onların resmini ve ismini görünce burçin geliyor aklıma :)

Son düzenleme:
anaammm,3.de mi erkek olacakmış,ben denemeyeyim en iyisi.Kayra'nın olumsuz bir anlamı var canım.Koray tercih ederdim ben olsam.

burçin ne iğrenç bir tatil olmuş.biraz toplu bebekler hemen göze geliyor cidden.ben nazara çok inanırım .doruk efendi kaç gündür iyiydi gaz sorunu bu arala yine başladı.göreeen ooooo pehlivana bak tosun tosun diyorlar akşama çocuk hooop ağla :)keremide bol bol oku.hatta okut :)geçmiş olsun .hepsi bir arada olmuş yazık kereme inşl hemen iyi olur.kağan sinek yenmeye gayet müsait bir çocuk zaten :)kızarmıştır şimdi.

ve sonunda nil hanıımın annesinin gözü aydın :)hem saçlarınızda harika olmuş bu rada.nilin saçlarrı :)önünede gelmiş.maşaalllah ona.karınca diyince karınca yutan gaz çıkartırdı dimi hegün doruğa bir tane versem nasıl olur acaba :)))))))))))))))uuuuf saçmalıyorum artık.

rüyalar tersine çıkarmış.inşl hemen iyi olacak kerem.aay rüyada çok kötü insan kafayı yer rüyasında.neyse sonuç güzel.bitkisel çaylar var karışık ben doruğa veriyorum hergün.öle şeylerde versenmi acaba nane kekeik adaçayı gibi :)

günaydın kızlar

nazara ben de inanırım göknurcum,olabilir tabii,tontilimi bugün doktora götüreceğiz inş,dün eşim çok yoğundu,gidemedik.

günaydın kızlar, nasılsınız?
Burçincim Kerem'e geçmiş olsun, inşaallah çabucak toparlanır.
Ayşegül gözün aydın, Nil emeklemeye başlamış, ne tatlıdır şimdi pıtı pıtı gezinir ortalığı :)
geçmişi çok detaylı okuyamadım, inşaallah herkes iyidir.
çok öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…