Kahramanmaras///46

kızlar hepimiz de düşürmüsüz ya dün ben de düşürdüm iddoşu altındaki çarşafı toplanmıs düzelteyim derken bi anda sert cektim anlık oldu oturdugu yerden arkaya düştü gözlerime bakıp bakıp ağladı kızdı bana... kıyamam yavrularımaa. 2 gündürde bi sivrisinek dadandı bırakmıyor kollarını kocaman kızarıklar sabah bi kalkıyorki.. hiç sorun olmuyordu önceleri.

selam kızlar...
göknur geçmiş olsun doruk a, oy kuyamam kurbağa gibi kaldı mı yerde, niye ağladı herkes onu anlamadım, çok mu yüksekti ? korkuyo insan tabi ama ben de hemen atlarım kucağıma alırım, hrkesin ilk tepkisi farklı oluyo bak :) soğukkanlıyımdır küçük ev kazalarında, allah daha büyük sorunlarından korusun inşallah canım, dönmeye başladı de mi, ondan düştü herhalde... gökçe nişanlandı mı, hayırlı olsun canım, kiminle :)))
burçin hayırlı olsun keremin sünneti, arı mı soktu acaba kağanın yüzünü, gerçi çok ağlardı farkederdiniz ama, alerji yaptı ısıran her neyse... geçmiş olsun , geçicidir eminim... aynen meb bambaşka bi kurum... bugün açıklanacaktı sonuçlar ama yok, kaydı herhlde takvim yine.

gülcüm idile de geçmiş olsun, yavrum tak etmiştir kafası bi de öyle kızıp kızıp ağlamıyolar mı, bitiyo insan...

melihacım rica ederim, gerçekten çok tatlı bi bebiş gökçe:) verirsin canım kiloları inşallah, ben kiloyu sevmediğim için olsun boşver demiycem :)

biz ankaradayız, akşamüstü geldik, göz dr randevum bugüneydi, polisevindeyiz şimdi,lensimin birid eğişecek galiba,yarın kaldı işimiz, akşama randevu verdi dr, ertesi güne çıkarız inşallah yola. tek gözümde lensle eminim harf hataları oldu ama ayy göremiyorum çok gıcık bi durum :))) görüşmek üzere...

hoşgeldin burçin.kerem kaç aylık oldu şimdi.ben 3.ydan sonra yapılmaz diye duymuştum.şimdiden hayırlı olsun.Allah damatlığınıda göstersin inşl.kağanada geçmiş olsun kesin sivrisinektir.

tam tersi canım,6 ay-1 yaş arası ideal.Keşke daha önce yaptırsaymışım,neyse ki kurtulduk,çok ağladı yavrum (

geçmiş olsun kuzuma,ağlamasınlar hiç

sinek ısırmıştır canım.O da içerde iltihap yapmış.Şanssızlık işte.Şişi az indi ama bakalım ne zamana geçecek.Ne hastalıklı aile olduk ya
tek gözünle bile iyisin :)

bugün istanbul'dan kardeşimgil,mersinden de annemler geliyor.Sünnet işini söylemedim,sürpriz olacak.Dün kerem çok ağladı,pek iş yapamadım,sabahtan beri uğraşıyorum.Daha çok işim var

meraba kızlar, inşaallah hepinizde iyisinizdir. vaktim olmadığı için geçmişi okuyamadım,selam verip kaçmış olacağım yine.
bugünlerde iş yoğun biraz, işyerinde açamıyorum. arada açıyorum okuyamadan geri bırakıp gidiyorum.
neyse gelelim mevzuya. kısmetse biz bu hafta bi kaç tüp bebek merkeziyle görüşmeye gidiyoruz. tercihimiz ankara ve bursa oldu. epeyce merkez araştırması yaptıktan sonra böyle karar kıldık. bugünlerde her fırsatta netten tüp bebek merkezlerini araştırdım, kimisine mail attım, kimisini arayıp konuştum. karar verdiğimiz bi kaç yere randevu alıp görüşmeye karar verdik. bizim için maliyeti 6-7 bin civarı olacak, tabi görüşmelerde indirim vs bişey olursa diye ümit ediyoruz. bi yola çıktık bakalım Rabbim elbet bize yardımcı olacaktır. ailelerimizden beklediğimiz desteği göremedik ne yazıkki. Ali'nin ailesinden çok ümidim yoktu, varsa siz bize verin diyorlar zaten, ama kendi ailemden yana ümitliydim, ne yazıkki hüsran yaşadım. toparlanmam zor oldu biraz. tamamını talep etmemiştim, benim biraz var sizde destek olurmusunuz demiştim, ilk önce tamam dediler, sonra da bizim şu borcumuz, şu işimiz vs vs saydılar bana. halbuki acil bişey de yok yani. neyse zor zamanda tanıyorsun dostu-düşmanı. herşeye rağmen moralimi yüksek tutmaya ve ümidimi hiiiççç yitirmemeye gayret ediyorum.
dualarınızı eksik etmeyin, gelişmeleri de yazarım inşaallah. Rabbim hayırlısı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin isteyenlere. kimseye evlat hasreti çektirmesin ve evlat acısı yaşatmasın.
çok çok öpüyorum hepinizi de, en çokta küçük prensesleri ve prensleri.

semacım, allahım ilk denemede nasip eder inşallah , uğraşmadan bbeğinize kavuşursunuz, inancım yüksek benim şahsen, sanki, olacak bu sefer. allahım yardım etsin tüm isteyenlere, duana yürekten amin diyorum...para konusunda ailene darılma, belki hep biz destek oluyoruz, damadın ailesi bişey yapmıyor diye düşünmüşlerdir. benim ailem düşünebiliyor böyle bazen,ama vermemezlik yapmıyolar ama söylediği oldu annemin. doğal karşılıyorum bende, haklı çünkü. hadi bakalım bu yolda başbaşasınız eşinle, şartlar eşitlenmiş :)

sağol burçin, göremesem de elim durmuyor bak,hala yazıyorum. kolay gelsin şimdiye gelmişlerdir ya da ahzırlık yapıyosundur...

SEMAYI ÖZLEMİŞTİK OH BURALARDAYMIŞ. hg cnm rabbim nasip etsin kolaylıklar versin işte. söz konusu para olunca kardeş bile kardeşlikten geçiyor normal bunlar üzülme. odaklan dua et stres yapma. olucak insşallah.

burçincim keremin sünneti hayırlı olsun ben daha yiğiti sünnet ettirmedim ( nasıl olcak bilemiyorum.. misafirlerin gelmiştir ne güzel aile bir arada..

göknur ve gül sizede geçmiş olsun kızlar inşallah tekrar olmaz yiğit 1 yaşında yataktan düşmüştü de çok korkmuştum

ayşegülcüm inşallah tayin işin hayırlısıyla olu.. lens olmadanda gayet güzel yazmışsın valla

semacım rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm inşallah rabbim en kısa zamanda yorulmadan ve üzülmeden verir bebişini hadi bakalım bismillah... cnm ailenede üzülme eşinin tarafı köstek olduğu için onlarda belki öyle davranmak istemişlerdir bizim araba yok belki biliyosundur kaynımın borcu yüzünden gitti babam geçen dedi ki ben size araba bakıyorum aslında hemen ayarlarım ama kayınpederin bize güvenip işin ucunu salmasın diye bekliyorum demişti haklı aslında nasılsa babası halleder diyip rahatça çekilmesin kenara biz biraz gitmeyelim maraşa görsün arabasızlığı anlasın tabi haklı babam senin ki tabi farklı araba basit bi mevzu ama örnek için anlattım belkide o yüzden vermemişlerdir onlar kafa yorsun biraz diye..

kızlar bugün lise arkadaşlarımla görüştüm yıllar sonra çok garip oluyo aynı insanın 13 sene sonraki ve çocuklu halini görünce bi garip geliyo 4 arkadaş bi araya geldik o kadar çok konuşacak şey vardı ki gün yetmedi

iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum kızlar.
eşimin ailesinden dolayı yapmadılar ne yazıkki. onunla hiç alakası yok durumun. üstelik bize sürekli tüp bebek yaptırın, maddi kısmını biz ayarlayacağız, siz gerisini halledin diyerek desteklemişlerdi. bizde en çok bu destekten güç bularak yola çıktık. şimdi böyle yapmaları çok sarstı beni. üstelik annem bileziklerini verecekti, öyle söylemişti. hatta bilezikleri 3-4 bin civarı tutuyordu, üstünü de ben biriktirdiğim için sıkıntı olmayacaktı. şükür para konusu halloldu, onunla ilgili sıkıntı-stres yaşamayacağız diye sevinmiştim.
biz inşaallah cuma günü görüşmeye gidiyoruz, eylül gibi tedavi başlayacak. ekim sonu veya kasım başı gibi erkek kardeşimin düğününü yapmayı düşünüyorlar. annem düğünde bilezik takmak istiyormuş, onun için şimdilik veremeyecekmiş, düğünden sonra da verebilirmiyim, durumlar ne olur bilemiyorum, siz başınızın çaresine bakın, zaten bu sizin şahsi meseleniz, biz para yardımı yapmak zorunda değiliz, paranız varsa böyle bi yola çıkarsınız diyerek konuşunca resmen yıkıldım. üç gün o kadar çok ağladım ki, anlatamam. tabi yardım etmek zorunda değiller ama yine de insan evladına bunları nasıl söyler, evladının evlat hasretiyle yanıyor olmasına nasıl duyarsız kalabilir, anlayamadım. işyerinde müdürüm eksiğin varmı, varsa söyle ayarlayalım diyor. çok yakın arkadaşım harçlıklarıyla biriktirmiş, benden banka hesap numaramı istiyor, kuzenim altınları aldı getirdi bunları al, geri de istediğin zaman peyderpey ödersin diyerek. ben hep sağolsun annem destek olacak diye söyledim. nasıl yıkıldım hala aklıma gelince kötü oluyorum. başıma ağrılar giriyor
insan ailesini seçemiyor, değiştiremiyor, düzeltemiyor. bunu bir kez daha anladım.
Rabbim bu zor günlerimizi, yaşadığımız tüm sıkıntıları unutturacak, geleceğe umutla baktıracak evladımızı göndersin bize

misafirlerimi yolcu ettim,geldim

inşallah hayırlısıyla tutar canım,sana da evlat nasip eder Allahım,hem de ikiz olur,bir kız-bir erkek olur inşallah.Ailen için üzüldüm.Para vermeyeceklerse bile söyleme şekilleri yanlış olmuş,insan yıkılır tabii.Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin

arkadaşlarla toplanmak güzel oluyor ,hele ki yaşanmışlık,geçmiş varsa daha güzel.
yiğit'e geç kalmışsınız sanki,bu sene düşünün bence.Aklı erdikçe yaptırmak zorlaşıyor.

Dilek nerelerde yahu

Ayşegül bu son haftamız,aylar sonra okula başlayacak olmak beni hem heyecanlandırıyor hem de strese sokuyor.Yarın bakıcım gelecek,kerem'le vakit geçirsin biraz.Umarım iyidir,iyi anlaşırlar

ö.sonra gezmeye gideceğim.Evde oturmak bana göre değil.

cnm annenin söyleyiş şekli hoş olmamış tabi ki vermek zorunda diiller ama bunu uygun bi dille üzmeden kırmadan yapsalarmış daha iyiymiş heleki sen hassas bi dönemdesin neyse boşver üzülme rabbim bunları unutturacak minicik elleriyle sana dokunduğunda bütün kederini alacak bi minik gönderir inşallah hiç bişeyin kalmaz

evet çok güzel geçti kızlarla zaman o kadar çok hatıra varki bitmiyo günlerce konuşmak gerekiyomuş gibi geliyo cnm bende doğduğunda sünnet ettirmek istemiştim ama eşim iskenderuna atanmıştı ve ben 10 günlük bebkle kalmıştım o yüzden olmadı sonrada kaldı gitti şimdide diyolar ki 6 yaştan önce yapılmazmış ondan bekliyoruz

kızlar biz ani bi karala tatile gidiyoruz bu sene araba olmayınca iptal etmiştik tatil planını ama annemler ablamlar ve kızkardeşimle kalabalık bi ekip olarak(12 kişilik) gitmeye karar verdik ben gelene kadar giremeyebilirim inşallah gelince görüşürüz hepinizi çok öpüyorum görüşürüz...

cnm inşallah kerem bakıcınızı çok sever aslında bakıcı onu çok sevse daha iyi çünkü severse kendini sevdirir zaten hadi bakalım uzun bi aradan sonra iş başı Allah kolaylık versin..

iyi eğlenceler canım,tatil her zaman iyidir.Seneye ben de kararlıyım,bir yer ayarlayacağız.3-5 gün yemek-bulaşık derdi olmadan gezmek istiyorum

tesekkürler cnm ya iş yok iste hamaratlık pesinde kosuyorum bende ev hanımı, öğrenci, anne durumundayım :) bos durma boslugu doldur icabı. .. arada yaptıkça fotoluyorum işte:)

ben de merak ediyorum dilek i, kızıyla uğraşıyodur...
bu sene iş başı bana da zor gelecek, ayrıca çok mutluyum tayinim çıktı kızlar, 4 tercih etmiştim ilk tercihime çıktı şükür evden 10 km falan sanırım, köy okulu, tek şube sınıflar, 10 kişilik falan netten baktığıma göre, inşallah severim okulumu. bugün ilişiğimi kesme işlerimle uğraştım.yarın okul tatil midir bilmiyorum, okula evrağımı teslim edecektim ama...inşallah keremle bakıcın iyi geçinir canım,sen güvendiysen sorun yok gibi gözüküyor...

melihacım iyi tatiller,tatil her zaman bünyeye iyi gelir...aynen ya arkadaşlarla buluşmak ne güzel,yıllar sonra hem de... :13:
gülcüm yarışmada oy kullanılıyor mu, haber ver biz de oy verelim, maşallah sana hamarat bayanlara hayranım :)

semacım haklısın,üslup gerçekten yanlış olmuş, hani deseydi "sana da yardım edesim var, bilezik de takasım var arada kaldım,sana da söz vermiştim ama..." dese sorun olmazdı,bilirdin ki annen senin yanında,destekçin. ama sen tanırsın anneni, üzülme, kızların dediği gibi bebeğe odaklan, inşallah burçinin dediği gibi ikizlerin olur da bugünleri unutursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…