- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
2. ci miii?? aman allahım benimkini k.v büyüttü hiç hazır deilken. bi 2ciyi zor.. coook zor 2 gundür hastayım o yuzden gelemiyorum hemde yogunum kızlar. hastayım diyorum dizanteri olabilir dediler malatyada salgın var ve hepsi aynı belirtiler...
hamilelik belirtisi sandım ortalıgı ayaga kaldırdım.belki 5 10 sene sonra rabbim isteyene nasip etsin. benim hamilelek çook zor geciyor.
geçmiş olsun ,2.hamileliğin de çok kolay geçsin inşallah
inşallah gerek kalamz canım anlamama :)) sorun olmasın da keşke... bugün yine bıraktım, 11den akşam 6ya kadar bırakıyorum, denize gittik gene abimlerle, ay çok rahat ya, saatlerce denizde yüzüyoruz, ilerilere gidiyoruz, nil olsa bi birimiz gireriz bi birimiz, eğlenceli olmuyor .bi de şezlonga oturamıyoz mecbur piknik alanlı yer seçiyoruz, seneye biraz büyür de beraber gireriz inşallah,allah sağlık versin tek...
başbaşa olayı bizde normal vakit geçirme şeklinde canım, o kadar. aman iyi de oldu napim boşver :) bend e sinir oluyordum başlarda, her işte bi hayır var dedikleri bu...
gülcüm, belki yıllar sonra 2.yi isteriz, hep öyle diyolar, büyük konuşmayayım ben de, şimdilik düşüncelerimiz aynı...saç resimleri de el emeğinden d emi gül ? güzeldi hepsi, arkadaşınınkileri de eklemişsin,beğendim ben,uğramaya çalışıcam...çok geçmiş olsun canım,dizanteri nasıl belirti veriyor, sadece kitaplarda ismini duyduğum bi hastalık, inşallah kısa zamanda düzelirsin
burçincim sevindim keremin biraz düzelmesine, kurtulamadı yavrum hastalıktan... bakıcı olayında darısı sana olsun, için rahat olsun inşallah...
sağol canım.Epey uzun bırakıyormuşsun,iyice alıştınız sanırım,ne güzel
günaydın kızlar...
ayşegülcüm yeni bakıcın hayırlı olsun cnm sonunda gönlüne göre birini bulduğuna sevindim.. çocuklar çabuk belli ederler eğer orda mutlu olmasaydı tekrar bıraktığında gitmemek için elinden geleni yapardı inşallah sorunsuz devam eder böyle..
burçincim kerem nasıl oldu daha iyidir inşallah..
göknurcum az kaldı inşallah çoğu gitti azı kaldı doruk artık gazmanlıktan hipermanlığe terfi eder inşallah yakında hareketliliğinden yorulmaya başlarsın
kızlar bende yiğitten sonra ikinci çok zor gibi gelirdi hatta imkansız gibiydi çünkü çok zor bi bebekti ama zamanı gelince rabbim bi kolaylık sağlıyo ve oluyo inşallah sizin zaman gelincede siz öyle hissedersiniz...
daha iyi canım,sağol.Kağan da çok zor bir bebekti ama cinsim galiba ben.2.'yi hep düşündüm çünkü,şuan 3.'yü düşünüyorum ama bir taraftan zor da geliyor gibi.