bence alışma bu hırıltı işine burçin.ihmalde ettiniz bir hayli.gerçi antibiyotik verip yolluyorlr yaptıkları şey bu.
ben szin gördükleriniz hayali göremiyorum daha kapıda yürüdü falan :)ben anc sustuğu günü hayal ediyorum.
o günler de gelicek inşallah, yürüdüğü günleri de görücez...
oda olacak canım.. benimki tutunup kalkmaya zorluyor kendini, kıyafetlerimize tutunup çekiştiriyor. bizdede korku ya beşiğinde ayaga kalkarsa ya düşerse oluyor...
evet beşik olayı beni de düşündürüyor artık ... aynen seninki gibi benimki de,koltukların üstünde ne varsa asılıp düşürüyor, kendisi utunup dizinin üstünde bakınıyor, yandık artık :)
günaydın
malesef kerem'in ateşi var,saat başı suya sokuyoruz akşamdan beri.Bu çocuk niye böyle oldu ya
oy kuzum, geçmişler olsun, dr ne diyor, ilaç vermiştir sanırım. anne sütü alan bebekler neden çok hastalanıyr acababağışıklık kazanma süreci böyle mi oluyor ki, hep anne sütü alan bebekler çok hastalandı çevremdekiler, allah kolaylık versin, sen zaten tecrübelisin...
semacım, anlattıklarından senin yaşadıklarını aynen yaşıyormuşum gibi hissediyorum, benzer huylar eşimde de olunca. param yok diyemez eşi. benimki diyor neyse ki, bizim sorunlarımız olduğunda kv arayıp ev alıcam para yollayın 3 erkek demiş, oğlanlar bana ev alsın demiş, eşim de param yok borcum var benim, köydeki ev var ya otur orda demiş :) ya yaşlı olur muhtaç olur, tatlı dilli güleryüzlü olur hiç umrumda olmaz var ya elimdekini avcumdakini veririm, yeter ki iyi olsun aramız ama öyle değil ki, hem veririn hem yaranamazsın tıpkı seninkiler gibi . valla nasıl önüne geçeceksin bilemedim, benim eşim arkdaşlarından çok etkilenir mesela, benim onayladığım bişeye karşı çıkrken, arkadaşı da oay vese cayabilir, o da onay verir. senin bakış açın nasılsa ailesine ters oolacak ya, her dediğin ona öyle geliyodur, dışardan bi göz lazım,ona doğruları haklıyı haksızı anlatacak, bak senin ailen bu kızı üzüyor, sen bütün paranı bunlara verme,karın ön planda olsun dese, bi nebze fikri değişebilir ama...var mı öyle lafını dinleyeceği biri? tüp bebek de ne kadar pahalıymış öyle, ben 5 bin falandır diyordum, bence de beklemenin anlamı yok, inşallah mutlu son olacaktır...