Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kütahyadaydık, annemlerin köyüne gittik bi kaç gün, sonrasında burdaydık, zaten ikinci günü eşimin 12 saatlik nöbeti vardı. nöbetim var, gelemem diye söyledi annesine, ona rağmen annesi trip attı durdu telefon konuşmalarındasemacım , teekkür ederim canım, gözüm aydın oldu :) eşin kütahyada mıydı canım bayramda, gitmedi mi ?
aynen burçin, 4. ayda emekleyenleri duyunca şaşırmıştım ben, 10 aylık yürüyenler var, şaka gibi :)))günaydın hepinize
ayı önemli değil,bebeğin genetik yapısı önemli.Görümcemin kızı 8 ayı birkaç gün geçince tutunup kalkmaya başlamıştı.Benimki 8 ay 1 haftalıkken dönmeye başladı.Farka bak
off stresli günler yakın desene, şimdiden onun telaşı başlar ,insan strese girer şimdiden... sabır allahım inşallah o zamana dek bebiş olur da gitmek zorunda kalamzsın, sonra doğumdu falan derken bi kaç yıl gitmezsin, bebeğinle gitmek daha güven verici olur, ben şimdi öyleyim, bebeğimle gidince en havalı en bencil kimselerin yanında bişle kendimi kötü hissetmiyorum, bebek vaktini alıyo insanın,düşünmeye fırsatın kalmıyo başkalarının yaptığını ve dediklerini. en azından bende öyleevet canım kütahyadaydık, annemlerin köyüne gittik bi kaç gün, sonrasında burdaydık, zaten ikinci günü eşimin 12 saatlik nöbeti vardı. nöbetim var, gelemem diye söyledi annesine, ona rağmen annesi trip attı durdu telefon konuşmalarında
diğer bayram için gidelim, bayramdan önce yada sonra bi hafta da izin alalım diye planlar yapıyor eşim. sürekli ordan baskı görünce, gitmeyince kendisini suçlu gibi hissediyor. bilmiyorum nasıl olacak, ben gitmek istemiyorum, tedavimize devam edelim istiyorum, çok canımı sıkıyorlar çooooookkkkk
günaydın kızlar .sema kurbana sana maraş yolu göründü desene.keşke bu ayram gitseymişsiniz diğer bayram günü fazlaa :)
burçin sen drye gittinmi ne dediler kerem için.
ayşegül ne koca kadını kız.birazcık abla gibi olmuş saçı okadar :)hemen uzuyorsa saçı yaparsın fiskiyesini :)
bence alışma bu hırıltı işine burçin.ihmalde ettiniz bir hayli.gerçi antibiyotik verip yolluyorlr yaptıkları şey bu.
ben szin gördükleriniz hayali göremiyorum daha kapıda yürüdü falan :)ben anc sustuğu günü hayal ediyorum.
oda olacak canım.. benimki tutunup kalkmaya zorluyor kendini, kıyafetlerimize tutunup çekiştiriyor. bizdede korku ya beşiğinde ayaga kalkarsa ya düşerse oluyor...
off stresli günler yakın desene, şimdiden onun telaşı başlar ,insan strese girer şimdiden... sabır allahım inşallah o zamana dek bebiş olur da gitmek zorunda kalamzsın, sonra doğumdu falan derken bi kaç yıl gitmezsin, bebeğinle gitmek daha güven verici olur, ben şimdi öyleyim, bebeğimle gidince en havalı en bencil kimselerin yanında bişle kendimi kötü hissetmiyorum, bebek vaktini alıyo insanın,düşünmeye fırsatın kalmıyo başkalarının yaptığını ve dediklerini. en azından bende öyle
zor canım ya,paranız olduğunu niye söylüyor ki eşin,yok dese istemezler aslında.
o günler de gelicek inşallah, yürüdüğü günleri de görücez...bence alışma bu hırıltı işine burçin.ihmalde ettiniz bir hayli.gerçi antibiyotik verip yolluyorlr yaptıkları şey bu.
ben szin gördükleriniz hayali göremiyorum daha kapıda yürüdü falan :)ben anc sustuğu günü hayal ediyorum.
evet beşik olayı beni de düşündürüyor artık ... aynen seninki gibi benimki de,koltukların üstünde ne varsa asılıp düşürüyor, kendisi utunup dizinin üstünde bakınıyor, yandık artık :)oda olacak canım.. benimki tutunup kalkmaya zorluyor kendini, kıyafetlerimize tutunup çekiştiriyor. bizdede korku ya beşiğinde ayaga kalkarsa ya düşerse oluyor...
günaydın
malesef kerem'in ateşi var,saat başı suya sokuyoruz akşamdan beri.Bu çocuk niye böyle oldu ya