senin menü de güzelmiş gülcüm, ama biraz doğu lezzetleri ağırlıklı ezme falan :) ben yapamam onu,hiç bilmem
tava dediğin hangisi, eli böğründe dedikleri mi acaba ? kavurma da etli, et yemekelri konusunda maalesef elimin lezzeti olduğu söylenemez, kendime hiç güvenmiyorum etlerde ...sağoalsın canım :13: geçmiş olsun minik kızına, iyileşsin de bayrama hasta girmesin. kolay gelsin temizlikte de...
göknurcum eline sağlık canım,bend e aynen yapıyorum mercimeği, çok kolay oluyor,kendi kendine pişiyor :) et suyuyla da harika oluyor... send e başlamışın temizliğe, bize çok gelen olmaz, genelde köyde buluşulur ya bayramda, ben de köyde olurum, yarın genel bi temizlik yapıcaz pazartesiye hazırlık...
burçincim, güle güle kullan yeni rengini, inşallah iyi olmuştur, iyi tatiller ve bayramlar şimdiden. deşarj olmuş şekilde dönersin inşallah :) çiğ köfteye ben de bayılırım, et suyunu ben de duymamıştım, gerçekten öyle bi tat yok, tat vermiyorsa neden kullanıyorlar, neyse kullnıyolarsa da ben gene yerim, çok tatlı