ben beyfendiyi yeni uyuttum.ağlayarak kalktı daha yeni sustu:)gazını çıkartamayınca kaskatı oluyor çocuk kafayıda dikiyor eller arkada :)ayşegül ya köyde ya sahilde :)sema yok .adli tatile girince işleri yoğunlaşır :)
burdayıım
doruk a maşallah ya, büyüdü hemencik o da, doğan büyüyor işte... cicilerini yesinler onun :) gülüşü de pek çapkınca, hep böyle yandan yandan gülüyor sıpa
valla geziyordumarkadaşımla bi kaç gündür, girdim kk ya ama yazmaya fırsatım olmadı. kendime cici aldım biraz, renkli pantolonlardan aldım, sandalet ve tişört de aldım, bayram öncesi hallettim. saçımızı da kestirdik kızımla bugün
ben arkası kısa önleri uzun kestirdim ama uzun modelinden, olur da güzel kesmezse yoluk olmayayım bayramda diye ama bu da uzun geldi, güzel kesti kız, bayram öncesi tekrar gidip kısalttırıcam, kızımın saçlarını da kestirdim, gülcüm kesiln saçlarını aldım kuaförden,belki biz de ağırlığınca altın veririz diye :)
dilekcim site değil burası duvar yok, toki, mahalle gibi 3 000 kişi falan yaşıyor, okulu camisi süpermarketi, kuaförü berberi sağlık ocağı ve ocakbaşı var mahallemizde :) duvar olmayınca ormanla iç içeyiz, geliyorlar pencere dibine,insanalr da üstüne bişeyler atııyor izliyolar onları :) yapmuş üzmesin annesini de hazırlarsın bişeyler. ma raştaki kuaförümden memnundum ben canım, cansu kuafördü binevlerde, ziraat bankası ve iş bankasının arasındaydı, 12 şubat parkını geçince hemen. boya konusunda da iyiydi, ben riskl bi renk boyatmadım ona hiç ama bi kuaförden saçım berbat renkte çıkıp ona gittiğimde düzeltme yapıverdi, ondan sonra d ahep ona gittim. pahalı gelebilir diğer yerlere göre, salon tasarımı dizaynı harikaydı, ben memnundum ama talebe göre değişir tabi memnuniyet
yaş mevzusu geçmiş, 30 lu yaşlar bana çok yakın ama hala sanki çok gençmişim gibi hissediyorum ben,bende mi bi sorun var :) 28 yaşındayım, yıpranıyoruz tabi ama kendimiz ezdirmeyi yıpratmayı sevmem ben,emir almayı da öyle, içimden nasıl geliyorsa öyle yaşamalıyım, büyük sorunlar yaşasam da çocuk ruhum hiç ölmeyecek eminim...
semacım, az kaldı sabret, ne büyük bi sevap şu susuzluğa dayanılmayan günlerde oruç tutmak, allahım kabul etsin .
burçincim sağol canım, bi bakıcı aradı, görüşücem onunla, ikizleri varmış 8 yaşında, benimle yaşıt kadın. eve gelirmiş, bakalım nasıl olur...kaça anlaştın sen, şartların nedir ? acemisiyim şimdi ben bu işin, bana akıl ver
ilknurdu yazıları takip edilen kişi, noldu acaba,facede de denk gelemiyoruz kaç gündür, yolundadır inşallah herşey.