Kahramanmaras///46

sarısını hergün ver canım,ağır falan olmaz.Hem ondaki besleyicilik neyde var.Balık yağını 10.aydan sonra başlamıştım ben kağan'a.Bu arada polen de al miniğe.

tmm canım tskrler aydınlattığın için balık yağına hala devam ediomusun? kagan küçük olan mı?
polen bal şeklinde olan mı yoksa tohum gibi olan mı. bal 1 yasından önce tavsiye etmiyorlar ya o da balım amcasının oğlu.

sarısını hergün ver canım,ağır falan olmaz.Hem ondaki besleyicilik neyde var.Balık yağını 10.aydan sonra başlamıştım ben kağan'a.Bu arada polen de al miniğe.

tmm canım tskrler aydınlattığın için balık yağına hala devam ediomusun? kagan küçük olan mı?
polen bal şeklinde olan mı yoksa tohum gibi olan mı. bal 1 yasından önce tavsiye etmiyorlar ya o da balın amcasının oğlu.

kayınvalidem bal gibi olanından hamileyken kasıkla peşimden dolasıp zorla yediriyordu. aksam sabah bal pekmez polen. nefret etmiştim..

ben bugun patlıcan lı patatesli kürdan köfte yapıcam , makarna yoğurtlama çorba ama hangisi olur karar vermedim.

Son düzenleme:

nazlanmayı hiç beceremem ki ben, aslında öyle nazlı arkadaşları görünce de kıskanırım azıcık başları ağrısa nasıl mızıklanırlar, ben en ağır hasta halimde bile naz yapamıyorum nazlı olunca kıymetli olunuyor dediğin gibi, biz gibi her işi yüklenen, herşeye göğüs gerip, sabredenlerin pek kıymeti olmuyor sanırım
tatlım bizim iş bu hafta çok ciddi derecede yoğun, öyle zaman zaman oluyor baskınlar, vs bi sürü şahsın ifadesi filan alınıyor, öyle yoğun bi dönemdeyiz. sabahları bi başlıyoruz koşturmacaya, arada mola veriliyor, molalarda yazıyorum size de, aslında mola da yapılacak işlerde oluyor, hani onlarda basit işler olunca işten saymıyoruz
cumaya kadar böyle geçer sanırım, haftaya nasıl oluruz bilemiyoruz. oruç halde iken cidden çok zor oluyor çalışmak. keşke öğretmen olsaydım diye yakındım bi an, bizim iş bayana göre değil sanki, yada benim bünyeme ağır geliyor

ben bugün taze fasülye ve yayla çorbası yapmaya karar verdim. pilav yapmayayım da az dolma kalmıştı onu bitirelim diye düşünüyorum. yemekleri azar azar yapıyorum ama yinede kalıyor, açken herşeyi yiyecekmiş gibi hissediyorum kendimi, ama iftarda çorba-salata ile doyuyoruz.
gülcüm sen kürdan kebabını nasıl yapıyorsun, yanına pilav da yapabilirsin, makarnayı biz pek yapmadığımız için bilemedim yanında olurmu

burçin, dilek, göknur, meliha, dilek kızlar nasılsınız
ayşegül ve gül size de tekrardan selamlar
oruç bi yandan, iş yoğunluğu bi yandan sarsıldım ben, bana bir ben lazım beni anlayan

oruç bi yandan, iş yoğunluğu bi yandan sarsıldım ben, bana bir ben lazım beni anlayan
aah aah senin iş zor kimse anlamaz seni :)haftaya tatil eğilmi adliye.burda icra müdürü vardı cuma adı :):):)kütahyaya tayini çıkmış.tüüüüm kütahyalılara kolay gelsin şimdiden :)gerçi o nafaka alacakları ile daha yaknen ilgilenir :)aman polis basar katip yaza yaza bitirmez savcı güle güle der bu işler böle derken yazacaktım çıtıra laf ama doruk inga diyor.

oturtmanın dik hali:=) yani köfte yapıp üstüne kalın dilim patates patlıcan biber domates üstune de kürdan batr tutsun sonra fırında birazcık salcalı su... pişir. ewt pilav da yapcaktım. cacık niyetine küçük makarnayı yoğurtlayıp üstüne mantıdaki gibi sos yapıyorum güzel oluyo... da benimki aksama drlar davet veriomuş belki oraya gidebilir ben de et yemiyorum zaten değişir belki menü.

cnm poleni ne kadar ve nasıl veriyosun bebişe??

canım poleni haftada 2-3 kere veriyorum,1 çay kaşığı çocuklarda.Yiğit'e ver mutlaka.Bütün aminoasitleri içeriyor.Ben kerem'e bile verdim birkaç sefer,alerjik bir etki göstermedi şükür

İçli köfteyi oyamam ben,hamurunu hazırlarım sadece.
Evet,granül kahve büyüklüğünde olanları da var,toz halinde olanları da.Aktarlarda veya balcı tanıdığın varsa bulabilirsin.Sen iyisimi 1 yaşından sonra dene canım

kağan büyük olan gülcüm.Tabii devam ediyorum,kendim bile içiyorum.1-2 ay sonra kerem'e de başlarım.
Bal polen karışımı yedirmişlerdir sana kesin,macun gibi.Bu toz gibi.Çocukların günde 1 çay kaşığı,büyüklerin 1 tatlı kaşığı alması tavsiye edilir.Ben kendimde pek uymam ama çocuklarım olunca yediklerini çok önemserim

iyiyiz canım,açlık çok zor,Allahım sabrını ve mükafatını verir inşallah.

tekrar selam semacım,haklısın, hem anneleri gibi kadın isterler sabırlı falan, hem öle olunca da kullanırlar bu özelliğini doğanın kanunu işte... abimin eşi hemşire, formasyon aldı bu sene,kpss ye girdi öğretmenliğe geçiş yapıyor, hemşireliği sevmiyor, aman diyorum öğretmenlik de zor diyorum hayır rahattır bize göre diyor başka bişey demiyor :) sizin mesai de yoğun ve fazla. kolaylıklar versin allah.

göknuuur sende bu gazman doruk varken laf yetiştiremezsin artık

burçincim evet ben risk almıyım, 1 yaşından sonra başlarım...

eşim yok bu akşam, bakan gelmiş de onunla iftardalar. bugün bizim evlilik yıldönümümüz 3 yıl doldu şükür...

işte teyzeleri bu da benim civcivim idilhiroş:)

maasallah kuzuma:))

Son düzenleme:
günaydın kızlar, işlere dalmadan size selam veriyim
Gül maşaallah kızın çok tatlı, sağlıkla büyüsün inşaallah
Meliha ve Dilek kaldı bebişlerin fotosunu eklemeyen, sıra onlarda

nice nice senelere canım.Ama bu öğretmenlik olayı canımı sıktı.Öğretmenlik mezunları dururken....

Eki Görüntüle 758090 Eki Görüntüle 758089 Eki Görüntüle 758088

maşaallah gülcüm,pek şeker

günaydın kızlar, işlere dalmadan size selam veriyim
Gül maşaallah kızın çok tatlı, sağlıkla büyüsün inşaallah
Meliha ve Dilek kaldı bebişlerin fotosunu eklemeyen, sıra onlarda

günaydın semacım

Eki Görüntüle 758090 Eki Görüntüle 758089 Eki Görüntüle 758088

maşallah cimcimeye, elbiseni yesinler senin pek tatlı bıcırık... saçalrını hiç kestin mi veya kestirdin mi gülcüm ? kenarları düzgün duruyor,benimkinin de tepesi fazla,fıskiye modeli yapıyorum ben de, yanlardan ve önlerden kesmiştim azar azar ben, önünün de kestir gözüne girecek diyolar bazıları,tok yokken ama kesmek istemiyorum,toka da dönerken kalıyo bi yerlerde...

sağolun sema ve burçin, hepimiz sağlıkla huzurla eşlerimiz ve çocuklarımızla,semanın gelecekteki bebeğiyle de tabi nice mutlu günlere inşallah...evet burçin, daha mezunlar atanmayı bekelrken böyle hakları var başka meslekelrin, mühendisinden tut hemşiresi bile geçebiliyosa... öncelik tabi mezunlara ama yüksek puan alırlarsa diğerleri, mecburen önlerine geçerler, adalet işte...

nice niceee upuzzzuuuuuuuuuuuuuuuun güzel sağlıklı bol çocuklu :) yıllarınız olsun inşl.benmde 29 hazirandaydı unuttum gitti ayhan htırlattı bende hee sağol dedim geçti gitti :)odun gibiyim maşaallah.neden romantik değilimki ben :)zatan bebekte olunca şaftım kyoyor.

çok sıkılıyorum ya,yapacak bir şey yok.Bugün bir bitseydi
hayrdır kimse gelmiyor yada senmi gitmiyorsun :)sıkıldıyasan vardır birşey.bende şimdi kurana başlıcam bakalım okuyabilrisem hatim inmek istiyorum.2.htim olacak inşl.yani hayatımda :)bakalım becerecekmiyim :)biliyorsan öle yap sende

sağolun kızlar allah bağıslasın hepsini herkesede nasip etsin ilk öncede sema kardeşimize.ve benim komsuma.
aysegul ben hiç kestirmedim. bizim memlekette bebeğin sacı ilk kesilince kuyumcuda tarttırıp ağiılıgınca altın verirlermiş bi fakire eskiden:) ama ben kıyamadığımdan kesmiyorum çok yakısıyo kesmem de. önüne gelenleri topluyorum gündüz bi kaç yerden aksam da tepeden. terletmesin diye. çok sıkmadan.

dünkü menü değişti, bugune yapıcam kürdan kebabı p.pilavı mercimek çorbası. kemal pasa tatlısı.

ben de bu yıl başladım ilk hatimim.13. cüzdeyim bugun birbucuk cüzüm var. önceden basladım malum durum olur diye bi de kadir gecesi bitsin diye niyetlnince 4 gun falanda oradan erken bitmesi gerekiyor...

bugune kadar hep yasinle yetindim. ama artık vakti geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…