sarısını hergün ver canım,ağır falan olmaz.Hem ondaki besleyicilik neyde var.Balık yağını 10.aydan sonra başlamıştım ben kağan'a.Bu arada polen de al miniğe.
sarısını hergün ver canım,ağır falan olmaz.Hem ondaki besleyicilik neyde var.Balık yağını 10.aydan sonra başlamıştım ben kağan'a.Bu arada polen de al miniğe.
ayy semaaaa, her gün naz yap, öyle eşler makbul bu devirde,çektircen kocayabiz adamları düşünüyoruz kendimizi yıprtıyoruz, devam et kız dur bn de nazlanıyım bi kaç gün, göknura söyliyim ama o yapamaz şimdi, o anca gerçek hastalanırsa nazlanır, o zaman bile nazlanmaz allah düşürmesin zor duruma da nazlanmayalım....
aah aah senin iş zor kimse anlamaz seni :)haftaya tatil eğilmi adliye.burda icra müdürü vardı cuma adı :):):)kütahyaya tayini çıkmış.tüüüüm kütahyalılara kolay gelsin şimdiden :)gerçi o nafaka alacakları ile daha yaknen ilgilenir :)aman polis basar katip yaza yaza bitirmez savcı güle güle der bu işler böle derken yazacaktım çıtıra laf ama doruk inga diyor.burçin, dilek, göknur, meliha, dilek kızlar nasılsınız
ayşegül ve gül size de tekrardan selamlar
oruç bi yandan, iş yoğunluğu bi yandan sarsıldım ben, bana bir ben lazım beni anlayan
ben bugün taze fasülye ve yayla çorbası yapmaya karar verdim. pilav yapmayayım da az dolma kalmıştı onu bitirelim diye düşünüyorum. yemekleri azar azar yapıyorum ama yinede kalıyor, açken herşeyi yiyecekmiş gibi hissediyorum kendimi, ama iftarda çorba-salata ile doyuyoruz.
gülcüm sen kürdan kebabını nasıl yapıyorsun, yanına pilav da yapabilirsin, makarnayı biz pek yapmadığımız için bilemedim yanında olurmu
cnm poleni ne kadar ve nasıl veriyosun bebişe??
merabalar... göknurcum haklısın birimiz eksik olsak hemen emrak ediyoruz nerde noldu diye,ben de öyleyim biliyosunannenler ne çok geliyo öyle,kıskandım ama ben de köydeyiiiiim
melihacım hakkaten vurdu başına, zaten istiyodu iyice ister oldu :) sen de yapmadın mı hiç köfteyi, burçin ve gül yapıyodur içli köftepolen ben de duymamıştım bebeğe, toz hainde galiba ve güçlü bişey, nasıl veriliyo ve enrde bulabiliriz ? alerjikse ben hiç bulaşmıyım aman :)
ayy semaaaa, her gün naz yap, öyle eşler makbul bu devirde,çektircen kocayabiz adamları düşünüyoruz kendimizi yıprtıyoruz, devam et kız dur bn de nazlanıyım bi kaç gün, göknura söyliyim ama o yapamaz şimdi, o anca gerçek hastalanırsa nazlanır, o zaman bile nazlanmaz allah düşürmesin zor duruma da nazlanmayalım....
maşallah dorukayumurta sarısını ben e bi gün verip bi gün vermiyorum,vermediğim gün peynire yükleniyorum, seviyor allahtan. 4. ve 7. ayalr arası her gün verdim, biraz sememeye başladı ondan dr önerisiyle böyle yaptık, bıktırdım galiba kızı ...
tmm canım tskrler aydınlattığın için balık yağına hala devam ediomusun? kagan küçük olan mı?
polen bal şeklinde olan mı yoksa tohum gibi olan mı. bal 1 yasından önce tavsiye etmiyorlar ya o da balım amcasının oğlu.
burçin, dilek, göknur, meliha, dilek kızlar nasılsınız
ayşegül ve gül size de tekrardan selamlar
oruç bi yandan, iş yoğunluğu bi yandan sarsıldım ben, bana bir ben lazım beni anlayan
sevgi dolu nice yıllara canım, birlikte güzel günler yaşarsınız inşaallahBugün bizim evlilik yıldönümümüz3 yıl doldu şükür...
tekrar selam semacım,haklısın, hem anneleri gibi kadın isterler sabırlı falan, hem öle olunca da kullanırlar bu özelliğinidoğanın kanunu işte... abimin eşi hemşire, formasyon aldı bu sene,kpss ye girdi öğretmenliğe geçiş yapıyor, hemşireliği sevmiyor, aman diyorum öğretmenlik de zor diyorum hayır rahattır bize göre diyor başka bişey demiyor :) sizin mesai de yoğun ve fazla. kolaylıklar versin allah.
göknuuur sende bu gazman doruk varken laf yetiştiremezsin artık
burçincim evet ben risk almıyım, 1 yaşından sonra başlarım...
eşim yok bu akşam, bakan gelmiş de onunla iftardalar. bugün bizim evlilik yıldönümümüz3 yıl doldu şükür...
Eki Görüntüle 758090 Eki Görüntüle 758089 Eki Görüntüle 758088
işte teyzeleri bu da benim civcivim idilhiroş:)
maasallah kuzuma:))
günaydın kızlar, işlere dalmadan size selam veriyim
Gül maşaallah kızın çok tatlı, sağlıkla büyüsün inşaallah
Meliha ve Dilek kaldı bebişlerin fotosunu eklemeyen, sıra onlarda
Eki Görüntüle 758090 Eki Görüntüle 758089 Eki Görüntüle 758088
işte teyzeleri bu da benim civcivim idilhiroş:)
maasallah kuzuma:))
nice niceee upuzzzuuuuuuuuuuuuuuuun güzel sağlıklı bol çocuklu :) yıllarınız olsun inşl.benmde 29 hazirandaydı unuttum gitti ayhan htırlattı bende hee sağol dedim geçti gitti :)odun gibiyim maşaallah.neden romantik değilimki ben :)zatan bebekte olunca şaftım kyoyor.tekrar selam semacım,haklısın, hem anneleri gibi kadın isterler sabırlı falan, hem öle olunca da kullanırlar bu özelliğinidoğanın kanunu işte... abimin eşi hemşire, formasyon aldı bu sene,kpss ye girdi öğretmenliğe geçiş yapıyor, hemşireliği sevmiyor, aman diyorum öğretmenlik de zor diyorum hayır rahattır bize göre diyor başka bişey demiyor :) sizin mesai de yoğun ve fazla. kolaylıklar versin allah.
göknuuur sende bu gazman doruk varken laf yetiştiremezsin artık
burçincim evet ben risk almıyım, 1 yaşından sonra başlarım...
eşim yok bu akşam, bakan gelmiş de onunla iftardalar. bugün bizim evlilik yıldönümümüz3 yıl doldu şükür...
hayrdır kimse gelmiyor yada senmi gitmiyorsun :)sıkıldıyasan vardır birşey.bende şimdi kurana başlıcam bakalım okuyabilrisem hatim inmek istiyorum.2.htim olacak inşl.yani hayatımda :)bakalım becerecekmiyim :)biliyorsan öle yap sendeçok sıkılıyorum ya,yapacak bir şey yok.Bugün bir bitseydi