- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden bugün ne yemek ypsak :)direk bu konu ilgimi çekti :)sebzeli bulgur bilavı yapıyım bide ezogelin çorba karpuz yanına hemen uydurdum menüyü nasıl :)kesin burçinin kocası yemez bu menüyü .ben ayşegül sema alın size menü tamamız sanırım :)
doruk hep isilik oldu kırmızı kırmızı dolaşıyor.:)uzun giy yok kısa giydir yok üşüdümü falan derken hooop çocuk pişmiş şimdi atletle yatıyor.sıcak havalar.
semacım ya valla zor senini işin.bazen ara ver bri oruca.gerçi tutunca insan kıyamıyor bir günün boşa gitmesine.Allah sabrını arttırsın..
rezil kocalar valla suç sende alıştırmışın benimki de tutturdu kaç gündür mantı açsana, içli köfte yapsana diye. yemeyi bilke çok sevmiyorum değil yapmak yoğrulmalı bişey olmasa denerdim köfteyi de gözümde büyüyor,bi de hiç yapılışını görmediğim bilmediğim bi yeği tutturamam da boşa gider diye korkuyorum... gaza da getiriyor beni sen yaparsın diye :) ama hala yapmadım :44:çorba olarak benim de ilk aklıma domates,şehriye ve tarhana geldi canım,geç oldu ama bi dahaki menüye inşallah ...ahh ahhh benim koca öyle her menüyü beğenmiyor ki makarna-mantı yemez, akşam yemeğinde kahvaltılık yemez, illaki sulu yemek ve pilav olacak, yanında salatası ayranı ve cacığı eksik olmayacak. annesi evinde görmemiş böyle mükellef sofrayı beyzadem şimdi 5 yıldızlı menü istiyor hergün bende kabahat çok pis alıştırmışım herifi
bugün dün hazırladığım kabak dolmamı pişireceğim, yanında salata ve ayran olur. çorba olarak ne çorbası yapsam karar veremedim. mercimek çorbası yeni bitti, yayla çorbası yapsam dolmanın içinde de pirinç var diye vazgeçtim. bana çorba için fikir verseniz ne güzel olur canlar
çok yoğunum kızlar, çok öpüyorum hepiniz, bugün öyle yoğun ki, şimdiden bacaklarım sızlıyor, dermanım kalmadı, Allah sabrımızı artırsın, inşaallah oruçlarımız kabul olsun
merhaba kızlar.herkeste dolma vardı sanırım bugündde bende var dolma.yanına çorba yoğurt al sana bir gün daha bitti.
semacım ya valla zor senini işin.bazen ara ver bri oruca.gerçi tutunca insan kıyamıyor bir günün boşa gitmesine.Allah sabrını arttırsın.
gül sende resim ekel seninle tanışalım :)bebeişini görelim.
bu arada ayşegül nnerelerede.hemm ben bamyayı çok severim.konyalılar çoook güzel yapar bence yani :)ayhanda öle söledi.bakalyı bende sevmiyorum.
rezil kocalar valla suç sende alıştırmışın benimki de tutturdu kaç gündür mantı açsana, içli köfte yapsana diye. yemeyi bilke çok sevmiyorum değil yapmak yoğrulmalı bişey olmasa denerdim köfteyi de gözümde büyüyor,bi de hiç yapılışını görmediğim bilmediğim bi yeği tutturamam da boşa gider diye korkuyorum... gaza da getiriyor beni sen yaparsın diye :) ama hala yapmadım :44:çorba olarak benim de ilk aklıma domates,şehriye ve tarhana geldi canım,geç oldu ama bi dahaki menüye inşallah ...
ben de dolma yapmalıyım bi gün,eksik kaldım :) ben burdayım göknurcum, bi gün yoklamasan ölürsün de mi, rahat rahat gezdirmiyosun insanı...hıh... eline sağlık canım,eminim güzel yapıyosundur. bugün patlıcan kebabı yaptım ben de ... bizimkilerle yemek konusunda daha rahatız canım , senin menüyü örnek aldım, çorba pilav karpuz oh daha ne...
gülcüm görmedim idili ama maşallah tutunuyor de mi artık, benimki de ters yatıyo ya haftalardır, çeviriyorum gene dönüveriyor :)
yüzü net değil gülcüm ama profilden pek şeker maşallah idil de.Kıyma,balık ve yumurta yemiyor mu ?
bugun eklerim inş. canım boyutunu kuçultmem lazım önce. kıyma 7 aylıkken verdim bogulcak gibi oldu sevmedi onun yerine kemik sulu çorbalar veriyorum şimdilik. yumurtayı unutmusum bi gun durup bi gun veriyorum sarısını kahvaltıda. agır olmasın diye.zeytin emiyor:)
balık da hiç vermedim kılcıktan korkuyorum ne kadar ayıklasanda kalabilir. korkak bi anneyim sanırım:)
bu arada balık yagı bu aylarda verilirmi onu düşündüm fakat ne zaman baslanır bilemedim. esim dr sorcaktı hep unutuyor.
meraba kızlar, nasılsınız?
ayşegülcüm çok fena alıştırmışım kızıyorum kendime aman Allah nazardan saklasın iki gündür sofranın hazırlanmasına yardım ediyor, birde salatayı hazırlıyor. bi kaç gündür çok yoğun çalışıyorum, işten de geç çıkıyorum, bu halimi görünce acıdı sanırım ne güzel hep böyle devam etse
içli köfteyi cesaret edip bi türlü deneyemedim, ziyan olmasın malzemesi diyerek yapamıyorum, aslında az az malzemeyle cesaret edip denemeli, bişey çöpe gittimi üzülüyorum, güzel olmayınca atılacak diye yapmadım, yapılışını da görmedim hiç, görümceler biz varmadan yapmış oluyorlar, pişirme safhalarını görüyorum, kaynayan suya atıp haşlama yapıyorlar.
bugün iftara ne yapacaksınız kızlar, ben karar veremedim. bugün ne pişirsem acaba
sarısını hergün ver canım,ağır falan olmaz.Hem ondaki besleyicilik neyde var.Balık yağını 10.aydan sonra başlamıştım ben kağan'a.Bu arada polen de al miniğe.