- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
hayırlı iftarlar canlarım
ben ifadeden yeni çıktım, perişan bi haldeyim, çok yoruldum, omuzlarımda sanki birer fil oturuyor
çok öpüyorum hepinizi, iyi iftarlar sizlere de bana da
(bi an düşündüm de Rabbimin var bir bildiği demekki, işimin yoğun ve karmaşık haliyle sanırım çok verimli ve sağlıklı bir annelik yapamazdım)
nice niceee upuzzzuuuuuuuuuuuuuuuun güzel sağlıklı bol çocuklu :) yıllarınız olsun inşl.benmde 29 hazirandaydı unuttum gitti ayhan htırlattı bende hee sağol dedim geçti gitti :)odun gibiyim maşaallah.neden romantik değilimki ben :)zatan bebekte olunca şaftım kyoyor.
hayrdır kimse gelmiyor yada senmi gitmiyorsun :)sıkıldıyasan vardır birşey.bende şimdi kurana başlıcam bakalım okuyabilrisem hatim inmek istiyorum.2.htim olacak inşl.yani hayatımda :)bakalım becerecekmiyim :)biliyorsan öle yap sende
selam kızlar ben geldim. eskiden bu kadar ilerlemezdi bu sayfalar günlerce girmezdim de. maşallah ne güzel şenlenmiş buralar...
iyi gecelerrr ( genelde günaydın yazılır bende bir terslik vardı zaten :) )
tekrar selam semacım,haklısın, hem anneleri gibi kadın isterler sabırlı falan, hem öle olunca da kullanırlar bu özelliğinidoğanın kanunu işte... abimin eşi hemşire, formasyon aldı bu sene,kpss ye girdi öğretmenliğe geçiş yapıyor, hemşireliği sevmiyor, aman diyorum öğretmenlik de zor diyorum hayır rahattır bize göre diyor başka bişey demiyor :) sizin mesai de yoğun ve fazla. kolaylıklar versin allah.
göknuuur sende bu gazman doruk varken laf yetiştiremezsin artık
burçincim evet ben risk almıyım, 1 yaşından sonra başlarım...
eşim yok bu akşam, bakan gelmiş de onunla iftardalar. bugün bizim evlilik yıldönümümüz3 yıl doldu şükür...
Eki Görüntüle 758090 Eki Görüntüle 758089 Eki Görüntüle 758088
işte teyzeleri bu da benim civcivim idilhiroş:)
maasallah kuzuma:))
günaydın kızlar, işlere dalmadan size selam veriyim
Gül maşaallah kızın çok tatlı, sağlıkla büyüsün inşaallah
Meliha ve Dilek kaldı bebişlerin fotosunu eklemeyen, sıra onlarda
Günaydın canlar
Göknur ve Burçin iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
kızlar sizinle bi sıkıntımı paylaşmam lazım, dün gece uykum kaçtı,çok canım sıkıldı
bi arkadaşım iftardan sonra aradı, bebek sahibi olmak istiyorlardı, üç yıllık evliler ve ilk iki yıl gezme planları yaptılar ertelediler, sonra korunmayı bıraktılar, bi tane düşük oldu, sonrasında 3 ay dinlenme dedi doktoru, yaklaşık altı aydır istedikleri halde olmuyordu, ramazandan sonra tedaviye başlayacaklardı, en son beni tedavi yöntemlerini-fiyatlarını filan sormak için aramıştı. dün aradı işte
10 haftalık hamileymiş, bunda bi sıkıntı yok, hatta çokta sevindim. böyle uzun süren bekleyiş sonucu olumlu haberler bana da ümit oluyor.
ama asıl canımı sıkan konu şu oldu, ramazandan önceki bi kaç haftada pztsi-perşembe oruçları tutmuş, her gün sabah namazına kalkıp dua etmiş, namazlarını düzenli kılmış falan filan, ama bunları öyle bi anlatışı varki, sanki ben gayri müslim biriyim de bunları yapmadığım için çocuğum olmuyormuş gibihayırlı olsun, gözün aydın vs diyerek tebrik edip kapattım. ama çok kötü oldum, hatta namaz kılacaktım namazım bitti ağlaya ağlaya dua ettim
eşim camiden gelince ona anlattım, iş öyle olacaksa gayri müslimlerin çocuk sahibi olmamaları gerekirdi, hem o ibadetlerini Allah rızası için değil de çocuk için yapmış oluyor, ben o kanaate vardım, önemli olan menfaat beklemeden ibadet yapılmalı, boşversene niye canını sıkıyorsun, vardır elbet zamanı diyerek teselli etti beni, ama çok ağrıma gitti, sahura kadar döndüm durdum yatakta, uyuyamadım, ne demek istedi bana diye
selam kızlar ben geldim. eskiden bu kadar ilerlemezdi bu sayfalar günlerce girmezdim de. maşallah ne güzel şenlenmiş buralar...
iyi gecelerrr ( genelde günaydın yazılır bende bir terslik vardı zaten :) )
burçincim bende yiğite veriyim o zaman polen hemen almaya çalışıyım.. bu sabah gökçeye yumurt sarısı verdim resmen öğürüp çıkardı zaten hiç istemiyodu ama bugün öyle görünce tekrar vermek istemedim nolcak bu kız bilemiyorum artık..
melihacım yumurta sarısını sevdiği meyve varsa ona karıştır,böylece yemiş olur.Bir de rafadan tercih et.Hem minik daha rahat yer hem de daha sağlıklı.
aynen,daha bi hareketlendi burası, ben de her gün girer bakardım,yazan olmayınca yazmadan çıkardım, şimdi sema daha çok geliyor, gül de geldi , maşallah bize
gülcüm ben de kesmek istemiyorum da düzgün olsun istiyorum ondan keserek düzelttim biraz, bazı teller çok uzun bazıları kısacık, dengesiz uçuş uçuş oluyor. önleri kesmeme rağmen uzun şimdi, ensede yok pek. ben de bi tek fıskiye yapıyorum tepeden, toka tutmuyor çıkıveriyor,onu oynuyor yutmaya çalışır alan korkarım,takmıyorum hiç. ilginç bi adetmiş :) yapacak mısın sen öyle ? kesilen saçın ağırlığına göre mi altın dağıtılıyor ?
aynen,daha bi hareketlendi burası, ben de her gün girer bakardım,yazan olmayınca yazmadan çıkardım, şimdi sema daha çok geliyor, gül de geldi , maşallah bize
gülcüm ben de kesmek istemiyorum da düzgün olsun istiyorum ondan keserek düzelttim biraz, bazı teller çok uzun bazıları kısacık, dengesiz uçuş uçuş oluyor. önleri kesmeme rağmen uzun şimdi, ensede yok pek. ben de bi tek fıskiye yapıyorum tepeden, toka tutmuyor çıkıveriyor,onu oynuyor yutmaya çalışır alan korkarım,takmıyorum hiç. ilginç bi adetmiş :) yapacak mısın sen öyle ? kesilen saçın ağırlığına göre mi altın dağıtılıyor ?
meraba cnm nasılsın?? bebiş nasıl?? evet artık çok hızlı buralar herkez devamsızlık yapmadan devam etmeye çalışıyosende gel bun kadar ara verme..