Kahramanmaras///46

günaydın kızlar.....

iyi dilekleriniz için sağolun.

meyhane pilavına bizim orda lepe denir,eşimler de sebzeli pilav der.Burda önce de konusu geçmişti diye hatırlıyorum.İçine patates de koyarım ben bazen,hoşuma gider.Gül'ün dediği gibi az sulu olur ve hemen yenmesi gerekir.Çok sık yaparız biz.Yanına en çok da cacık yakışır

ayşegülcüm ellerine sağlık ama yemiyosa boşuna uğraşma bundan sonra insan iftar sofrası olunca özenmek istiyo ama boşa gidiyo bazen az az yapmak en iyisi.. cnm o arkadaşla tanışmış olmana sevindim onun için büyük şans bence çünkü ne kadar duysada bunları yaşamış biriyle paylaşmak istiyo şimdi bebek konusunda içi rahat etmiştir ben gökçenin hipotiroidini öğrendiğimde çok üzülmü doktor ne derse desin içime sinmiyodu ama çocuğu hipotiroid olan bi kaç anneyle tanışıp çocuğunu görünce bi oh çektim saolsunlar onlarda benim içimi rahatlattılar

mercimek çorbasını pek sevmiyor benimki.Onun dışında çok da sıkıntılı değil.Yayla çorbasını çok seviyor.

ne güzel severek yediği bişey olsa keşke gökçenin hele yoğurt hiç sevmiyo bende şimdi ona bi çorba yapıyım inşallah bu sefer yer.

maşallah afacanlara
kerem ne büyümüş ya hep önümüzde olmadığı için birden şaşırıyoruz böyle görünce... pek mutlular :) ayaklarına bak şunun yumuk yumuk tosuncuk benimki gibi :)))

köfte yapıcam bugün, gündüzden acıktım diye duygu sömürüsü yapıyo bana akşam olunca da yemiyo,nazlanıyo herhalde ...
bence de onun için büyük şans melihacım, gerçekten bana hayran kaldılar, zor değil falan dedim, kendine güveni ve cesareti geldi ikisisnin de,her şey allahtan elimizden geleni yapalım da gerisi onun takdiri, korkacak bişey yok ... en rahatlatıcısı gerçekten aynı sorunu yaşayanlarla konuşmak. ben de çocuğu hala hiç bi kelime söyleyemeyenlerle tanışmak istiyoruuuuuuum bu arada emniyet kemersiz çok yakalanmışsın, hiç yakıştıramadım ben önce onu taklarım alışkanlık herhalde

evet cnm haklısın ama artık takıyorum e bir musibet bin nasihatten hayırlıymış bende takar oldum artık
cnm ablamın kızı çok geç konuştu şimdi 6.5 yaşında geçen gün eski videoları izliyoduk çok şaşırdım unutmuşum 2.5 yaşında ve çok az kelime söyleyebiliyo videoda ama şimdi car car yetişilmez çenesine bence hiç takma bak gör o seni utandırır kzım artık bi sus dersin..ben hala bişey yapmadım akşama dünden börek var biraz da çorba salata yaparım yeter heralde...

ayşegülcüm şimdiden sonra başlar zaten konuşmaya,niye endişeleniyorsun.Sen veya eşin ne zaman konuşmuşsunuz,çocuk çekiyor illa ki.Bizimki 7.5 aylık nerdeyse ama daha dönemiyor bile,onun ayındakiler emekliyor.Her çocuk aynı değil,kimseye bakma sen

tütütütü mşallaah abi kardeşe.kağan bildiğin abi olmuş :)çokta yakışıklı olmuş ayrıca.keremde hep öyle güler yüzlü olsun inşl annesi gibi.ciDDEn oda büyüdü gitti.burçin kerem sana benziyor sanki gözleri özellikle.her iksinide allah nazarddan korusun.
biz yemekte annemlerdeydik şükür yemek telaşı olmadı.dünde taze bamya yapmıştım ben çok severim bamyayı.veee sündürmeden yaptım kendisini :):)bir sürü limonla.ve ilk defa bamya yaptım.bakalımm yarına ne yapacağız.

bizim ne zaman konuştuğumuzu bilen yok işte, annem hatırlamıyor hiç bişeyimi, tarlada çalışmaktan bana bakan bile olmamış ki :))) diş konusu da öyleymiş, genetikmiş doğru... maşalah güzel oturuyor ama dönemiyor demek bu da ilginç :) kimse bişey demiyo bana ben pimpirikliyim, hatta herkes diyo dur daha ufak sonra konuşur sonra yürür emekler diyolar da ben illa herkese söyleme gereği duyuyorum konuşmuyor daha diye, benle ilgili bi sorun artık bu tamamen. şusıralar çok takmıyorum ama önceki gibi.

melihacım, yeter akşama onlar, afiye olmuştur inşallah :) ya çok var öyle örneklerden aslında,geç konuşup da sonra sus diyenler ben de öyle olucam o kesin, hepimiz öyle olucaz, bu ne bu ne diye sormaya başladıklarında sus derim ben de...

göknurcum bamyadan nefret ederim,hiç pişirmedim yasin de sevmez neyse ki, bi de bakla :) eline sağlık,yarına allah kerim diyim ben de...

inşaallah burçincim sever yoğurdu ama şimdilik hiç sevmiyo napcam bilmem :44:

ayşegülcüm kesinlikle senin pimpirikliğinden kaynaklanıyo çok normal şu anda konuşmaması. sana diyorumda bende pimpirikliyim aslında bırakcan çocukları kendi hallerine her çocuk kendine özgüdür ne zaman canı isterse o zaman oturcak konuşcak yürüyecek..

günaydınnnnn

göknurcum kağan'ı çok benzetirler bana,aksini söyleyen olmadı,kerem'i benzeten de var,benzetmeyen de.Doğduğunda aynı bendi ama,çok şaşırmıştım.

İlk çocukta insan daha pimpirikli oluyor kesin.Kağan da bana geç konuştu gibi gelmişti,hatta öyleydi diyebilirim.Şuan olsa pek de önemsemem sanırım

a eveeet sebebi ilk çocuk kesin, bilmiyoz ya bebelerin hali nolcak, telaşlanıyo insan, 2. olsa aman nasılsa konuşcak denir de ilkinde yok bu konuşmayacak yaşıtları konuşuyomuş falan... yaşanması gerekiyor yaşıyoruz güzel telaşlar bunlar ...

melihacım benim kız yoğurdu bi tek çok severek yiyor, diğerlerine burun kıvırıyor, başlarda çok güzeldi ama şimdi kahvaltıyı bin bir mızlanmayla sızlanmayla yapıyor tepikliyorum ağzına bazen kitliyor ağzını sıpa... çok zorlamaya da gerek yok acıkmıyor herhalde,belki sıcakalrdandır da...yemekte ne var bugün? napsam ki ben... :44:

semaaa oruca devam ediyo musun canım ? :18:

evet canım devam ediyorum oruca, çokta sıkıntılı oluyor, zorlanıyorum ama tutmak istiyorum, bakalım dayanabildiğim yere kadar. eşim çok üzülüyor halime, her gün bugün tutma sen diye ısrar ediyor, ama yine de tutuyorum. inşaallah devam edebilirim.

Burçincim maşaallah büyümüş paşalar. Allah nazardan saklasın. topiğin tüm bebişleri sağlıkla büyüsünler inşaallah

Son düzenleme:

ben de bilmiyorum canım ya,hergün yemek düşünmekten bıkıyor insan

amin canım,darısı sana inşallah

cidden bugün ne yemek ypsak :)direk bu konu ilgimi çekti :)sebzeli bulgur bilavı yapıyım bide ezogelin çorba karpuz yanına hemen uydurdum menüyü nasıl :)kesin burçinin kocası yemez bu menüyü .ben ayşegül sema alın size menü tamamız sanırım :)
doruk hep isilik oldu kırmızı kırmızı dolaşıyor.:)uzun giy yok kısa giydir yok üşüdümü falan derken hooop çocuk pişmiş şimdi atletle yatıyor.sıcak havalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…