- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
mutlu yıllaaaaarkocaman kızlar olduk yaw, daha ufacıktık falan
sağol burçincim,evet hiç hastalanmasalar biz hastalansak...ben de bugün akşam 8e geliyodu hala ne yapsam diye düşünüyodum :) eşim acıkmıyor, o kadar şey yapıyorum kalıyor yiyemiyor. sadece çorba ve yoğurt yicem demişti, ben de üsteledikçe üsteledim yanına bişey yapayım falan e yap madem dedi, kısa süre kalınca domatesli makarna yaptım.... ve yemedidaha da özenmem. yarın da bugünden kalanları yesin
amin canım şükür... geçmiş olsun idile de, evet o delik durumu kapanıyomuş büyüdükçe,bi arkadaşımda daha var, bişeycik olmaz allahın izniyle...
semaaa oruca devam ediyo musun canım ? :18: bugün gezmeye gittim gene, bi diyabet arkadaşım oldu .))) facede çok var diyabetli anneler de yüzyüze ilk defa pompa kullanna bi diyabetli arkadaşım oldu, çok sevinçliyimbankacı eşiyle beraber, eşim aylar önce bankaya benim pompa malzemelerinin masrafını yatırırken eşime sormuş ne parası diye, o da pompa giderleri deyince kızcağız hemen numaramı istemiş, bugüne tanışmak nasip oldu :) bebek düşünüyo o da ama eşi pimpirik, bişey olur şekerden dolayı kıza diye korkuyor rahatlattım onları
o da büyümüştür,sana öyle geliyordur annesi.Emmeyi seviyor benim minik
maşallah afacanlara
ayşegülcüm ellerine sağlık ama yemiyosa boşuna uğraşma bundan sonra insan iftar sofrası olunca özenmek istiyo ama boşa gidiyo bazen az az yapmak en iyisi.. cnm o arkadaşla tanışmış olmana sevindim onun için büyük şans bence çünkü ne kadar duysada bunları yaşamış biriyle paylaşmak istiyo şimdi bebek konusunda içi rahat etmiştir ben gökçenin hipotiroidini öğrendiğimde çok üzülmü doktor ne derse desin içime sinmiyodu ama çocuğu hipotiroid olan bi kaç anneyle tanışıp çocuğunu görünce bi oh çektim saolsunlar onlarda benim içimi rahatlattılar
maşallah afacanlara
kerem ne büyümüş ya hep önümüzde olmadığı için birden şaşırıyoruz böyle görünce... pek mutlular :) ayaklarına bak şunun yumuk yumuk tosuncuk benimki gibi :)))
köfte yapıcam bugün, gündüzden acıktım diye duygu sömürüsü yapıyo bana akşam olunca da yemiyo,nazlanıyo herhalde ...
bence de onun için büyük şans melihacım, gerçekten bana hayran kaldılar, zor değil falan dedim, kendine güveni ve cesareti geldi ikisisnin de,her şey allahtan elimizden geleni yapalım da gerisi onun takdiri, korkacak bişey yok ... en rahatlatıcısı gerçekten aynı sorunu yaşayanlarla konuşmak. ben de çocuğu hala hiç bi kelime söyleyemeyenlerle tanışmak istiyoruuuuuuumbu arada emniyet kemersiz çok yakalanmışsın, hiç yakıştıramadım ben önce onu taklarım alışkanlık herhalde
ayşegülcüm şimdiden sonra başlar zaten konuşmaya,niye endişeleniyorsun.Sen veya eşin ne zaman konuşmuşsunuz,çocuk çekiyor illa ki.Bizimki 7.5 aylık nerdeyse ama daha dönemiyor bile,onun ayındakiler emekliyor.Her çocuk aynı değil,kimseye bakma sen
semaaa oruca devam ediyo musun canım ? :18:
a eveeet sebebi ilk çocuk kesin, bilmiyoz ya bebelerin hali nolcak, telaşlanıyo insan, 2. olsa aman nasılsa konuşcak denir de ilkinde yok bu konuşmayacak yaşıtları konuşuyomuş falan... yaşanması gerekiyor yaşıyoruz güzel telaşlar bunlar ...
melihacım benim kız yoğurdu bi tek çok severek yiyor, diğerlerine burun kıvırıyor, başlarda çok güzeldi ama şimdi kahvaltıyı bin bir mızlanmayla sızlanmayla yapıyor tepikliyorum ağzına bazenkitliyor ağzını sıpa... çok zorlamaya da gerek yok acıkmıyor herhalde,belki sıcakalrdandır da...yemekte ne var bugün? napsam ki ben... :44:
evet canım devam ediyorum oruca, çokta sıkıntılı oluyor, zorlanıyorum ama tutmak istiyorum, bakalım dayanabildiğim yere kadar. eşim çok üzülüyor halime, her gün bugün tutma sen diye ısrar ediyor, ama yine de tutuyorum. inşaallah devam edebilirim.
Burçincim maşaallah büyümüş paşalar. Allah nazardan saklasın. topiğin tüm bebişleri sağlıkla büyüsünler inşaallah