Ayşegül canım geçmiş yazılanları yok edebiliyor muyuz bilginiz var mı? Tırstım 2 yıl öncesinden bugüne ne yazdıysam beğenmiş birisi kim olduğuna da bakmadım tanıdık mı acaba diyorum şimdi ..tanıdık değilse sadistlik olur birinin 2 yıllık yazışmalarını tek tek inceleyip beğenmek ben yapmam doğrusu.. Ya da önerebileceğiniz bişeyler var mı yeni bir üyelik mi alsam acaba.
ilknurcum, yazılanlar asla geri silinemiyor, 30 dk içinde silebiir ekleme yapabilirsin anca. ama adminle bi görüş istersen, belki sana yardımcı olabilir. kim ki bu ya, ne gıcık , eğer tanıdıksa da çok kötü, özelimizi yeri geliyor paylaşıyoruz allah allah...bilgilerinden bak bakalım ya da adminden yardım iste özel bilgileriyle ilgili...yeni üyelik de mantıklı...
hoşgeldin ilknurcum.Şu face olayını tamamen kapatsalar keşke,kimse giremese
gül'e sordun ama söylemeden geçemeyeceğim.Katlı olsun canım,ben saçta katı çok beğeniyorum,sana da yakışır.
aynen dilekçim.Evde tek pencere açık,o da 2 cm aralık anca,ona rağmen bacaklarımı örtmek zorunda kalıyorum,nasıl bir esinti var.Ama geceleri iyi oluyor,yoksa sıcak olur.Evin konumundan mı yoksa maraş bu yaz daha da mı rüzgarlı anlamadım.
hayııııır face kapanmasın
haberleşim aracı oluyor ya, 2012 anneleri topiğinde takılıyorum ben de, güzel oluyor,bi de burdaki gibi beklemiyosun sayfalar olmuyor ya çok pratik, bi soru soruyorum anında bi sürü cevap geliyo :) sayfa olayı çok gıcık böyle...
ya benim saçım katlı zaten bend e seviyorum da, uzadı saçım, dediğim gibi de düzleştirip kullanıyorum ben hep, kendim düzleştiriyorum, katın başladığı yerlerden aşağıya doğru artık saçın ne pırıltısı belli oluyor ne boyu ne düzlüğü. ben gene galiba önü uzun arkası kısayı deniycem :44
nda da kat oluyor da mesafesi kısa oluyor katların... sağol canım, fikrinizi almak güzel
selam canım...maraşa gidiyo musunuz bayramda falan
dilekcim, gerçekten face o konuda çok güzel, ünv ,lise ilkokul arkadaşlarımla irtibattayım, muğlaya gelen oluyor görüşme imkanı oluyor, eskileri görmek güzel, anılar tazeleniyor... biz de dr dan geldik, nilin cildindeki kuru lezyonları gösterdik başka dr a, merhem verdi, alerjik bünyeli bebek sizinki, maalesef olur dedi
yüzünde de olur aslında dedi, ay inşallah olmaz yüzünde, allah korusun hepimizin yavrularını...
havalar burda da serin gidiyor, nili denize sokacak kadar ısınmadı :) bi kere soktuk , su göbeğine değince ağladı
dilek var ya eşim de az önce bana niye boş oturuyon su asitli şeyler içsene dedi
bana da iki de bir şunu iç bunu iç diyor :) oruç psikolojisi...