Kahramanmaras///46

:)sen tek kucağamı alıştırdın ooof bizde neler var daha neler:)ytağın üstünde hopluyoruz biz :):)aman napim alışırsa alışssın yazık fıtıklı oğlum.evdeyim bir işimde yok bakacaz artık mecbuur.öyle bir ağlıyorki görmen lazım sen bile ağlarsın :)ben zaten panik sakin olamıyorum yani.üşütme konusuda walla bu havada çorap bile giyiyorum o derece yani :)bu arada 5.600 kilo 55 cm olmuşuz hemşire gayet iyi dedi.birde bunun saçları dökülüyor burçin :)neden öyle

semacım sen millet öyle akıl vermeye başladığında deki biz düşünmüyoruz artık.en azından 3 yıl falan de sussunlar.sanki senin bebeğiinin olması onlara fayda verecek yada olmaması.garip insanlarız.sıkma sen canını.olmadı tüp bebek şansın var.ve en önemlisi yaşın genç.

meraba kızlar... göknurcum doruk büyümüş azcık toparlamış :) ağzı ne öyle maşalllah yuvarlatmış ağzını hep
burçinin dediği gibi niye ağlatıyon el kadar bebeyi, töbe töbe ne anneler var aman a lışsın her şeye,nasılsa hepsini bırakıcak yani, 10 yaşına dek kucağında durmayacak herhalde, alışsın bi zahmet, anne kucağı bu
hı sorma nili, bi sinir stres:) reklamları izlemesin diye önüne duruveriyorum biraz,sen misin duran, yumrukları sıkıp kızarıyo :)ya da sevdiği oyuncağı elinden al,kıyamet kopuyor. hele o akşam pek nazlıydı,dayısı şap şap ayaklarına vurarak severdi hoşuna giderdi,ona bile ağladı,korktu çok sanırım,bütün gece sayıklayarak uyudu bi de...
çorabı ben de hala giyiyorum,evin içi serin...

burçincim norma düşme şansım yok,tek ingilizceciyim, malum köy, her branştan bi tane

semacım, ben oslam o içinden geçenleri yüzüne de söylerdim biraz kibar dille... gerçekten insanın moralini daha çok bozuyolar eminim. önemli olan senin moralin,başkasının ne düşündüğü söylediği değil, o konu açılınca kalkıp gideceksin ama anlayana...umudunu kaybetme,tüp bebek şansın var şükür ki, bence herşey yoluna girecek...

inşaallah canım, inşaallah bu bekleyişin sonucu güzel olur, an geliyor içimde umut kalmıyor, bazen de çok ümitvar oluyorum, çok zor bi süreçmiş, yaşamayanın anlayabileceği bi durum değil, insanlar istemiş olmuş, öyle konuşuyor işte, Allaha havale ediyorum bu konudan kendine nema çıkarıp dedikodu yapanların hepsini, özellikle de görümcelerimi (

Son düzenleme:
aysegul ben ewliliğin beni yaslandırdığını hissediyorum ama bu insandan insana değişir... 2 yıllık ewliyim ama cok değiştirdi beni.. özür ataması demişsin saglıkla ilğili bi sıkıntı yok inş. canım.
goknur 85 annelik kutsal hani gecio bu skntılar biraz daha dayan kaç aylık bilmiyorum ama 3 ayı gecince düzeliyor...
cennet annelerin ayagı altındadır ewet ama her annenin ayagı altında değildir...
sende özel anneler arasındasın:)

burcin merkezdemisin sen.. ayy maras tarhanası da yedin mi... gerci alısık olmayan sevmez..:)

Son düzenleme:
ağzını hep öyle yapıyor ara sıra dilinide çıakrtıyor uyurken dudak emer dilini çiğner :)bir gariip benm oğlum.Allaha şükür dr bir şurp verdi sindirim sistemi düzenleyicisi onunla rahat bugün gaz ilaçlarını vermedim hiç.o iyi geldi.şurup vermek istemiyorum daha1 aylık ama çok ağlıyor ağlamasından iyidir sanırım.
idil arkadaşımız sağol temennin için inşl hepimiz gireriz cennete.bu topiktiler girecek zaten kesin :)hepsi çilekeş anne :))))))))))

burcin merkezdemisin sen.. ayy maras tarhanası da yedin mi... gerci alısık olmayan sevmez..:)

evet gülcüm,merkezdeyim.İlk göksun maceramız oldu,1 yıl sonra merkeze geldik.Yıllardır da burdayız.Tarhanayı fırınlanmış olarak seviyorum en.Yanına cevizle Bir de firiğe bayılıyorum,tam zamanı zaten.

Biogaia mı verdi canım,bağırsak florası için çok iyidir,inş rahatlar minik.

günaydın semacım sana da...
gülcüm, sağlık özrüm var, diyabet hastasıyım insüline bağımlı,o yüzden. gerçi hastaymış gibi hissetmiyorum, normal insanlar nasılsa öyle yiyip içiyorum, biraz dikkat ediyorum tabi aşırıya kaçmıyorum, iğne olayı sıkıntılı tabi onun harici sorun yok şükür... evlilik eminim her bayanın ruhunu yaşlandırıyordur, böyle hissetmen normal :)
nili artık kendim duş aldırıyorum ne büyük yetenek de mi babayı fazla göremeyince mecburen başladım artık...

göknurcum, oh şükür bi ünlük de olsa uslu durmuş minnak doruk inşallah düzene girer diyelim,dün gece nasıldı acaba???

ceviz ve tarhana hıımmmm sevmiştim o tatları ben de. neyse ki müptelası olmamışım,yoksa nerde bulucam :))) frik daha güzeldi ama yumuşak yumuşak...
biogaia yı dr bana da vermişti ama kullanmadım sanırım,duruyo dolapta

ben tarhanayı hadi azcık yiyebiliyorumda o firiğe birtürlü alışmamıştım.böyle yapış yapış hamur gibi yiyemedim birtürlü:)neyse yhan düşünsün artık firiği.
debridat verdi burçin .dün sağlık ocağından çıkınca çok ağladı evde yakın olunca yüzünü azcık açmıştımm veeee finali yeptık sabaha kadar.çocuğun gözleri kapanıyor ve hala ağlıyor.hava yuttu sanırım.bugün cidden 2 saat uykum var ayhan hesapladı onuda :)1 saatini bebeğe ayhan baktı ben uyumuştum bir saatte gece.ah bu doruk aaaah.zormuş çocuk büyütmek hele gaz olayı cidden zormuş.hep diyordum anne karnı daha zor çıksa kolay diyordum.şimdi girse çıktığı yere geri koyacam onu :))))))))))

tarhana ve firiği bende sevemedim, eşim ikisinin adını da duydu mu ahhh olsa diye iç çekiyor :))) işte herkesin alıştığı değerler, firik yumuşak olunca biraz yiyebiliyorum da tarhanayı yiyemedim dişi kırılacak insanın :))
maraşa özgü çörekleri, dondurmayı birde fıstık ezmesini sevdim ben, acılı yemekleri ve tarhanasına alışamadım, alışabileceğimi pek sanmıyorum, hayırlısı olsun.
göknur yazdığına çok güldüm ya, çıktığı yere geri göndermek meselesine :)))
Allah yardımcın olsun, inşaallah gaz sorunu tez zamanda şifa bulur

:))) göknur sen adamı öldürürsün, girsin doruk geri, yaramaz bebek

burçin seninkiler nasıl, keremin ek gıda serüveni nasıl gidiyor

iyiler canım.Ek gıdalarla aramız şimdilik iyi.Az önce çorbasını yaptım,uyansın yedireceğim inşallah.Ömrüm yemek yapmakla geçiyor.Öğle-akşam,şimd de ufaklığın özel yemekleri,off

iyiler canım.Ek gıdalarla aramız şimdilik iyi.Az önce çorbasını yaptım,uyansın yedireceğim inşallah.Ömrüm yemek yapmakla geçiyor.Öğle-akşam,şimd de ufaklığın özel yemekleri,off

aynen valla... sürekli bulaşıkla haşır neşirim,makineye de atmıyorum artık, günlük yıkamıyordum makinede 2 günü buluyordu, bulaşık olan şey lazım oluyor gün içinde, o yüzden hep elde yıkıyorum, sabahtan akşama dek yemek bulaşık...karnıyarık pilav cacık yaptım sabahtan,akşama da yesin koca, kızıma da veriyorum yediklerimizden, özel de yapıyorum. kolay gelsin.

hımmm,karnıyarığı çok severim.Afiyet olsun.Ben de köfteli-patlıcanlı yemek yaptım.Pilav ve cacık düşünüyordum yanına,tesadüf olmuş

ayyy firik hiç deme zaten nasıl koktu burnuma cok ta güzel gider hele taze cevizle.... maraş çöregi maraş biberi maras bakırı maraşdondurması tarhanası....
varmı bu kadar urünü olan yer:) hepsi bi farklı ya uzağım ya kıymetlerini bildim bildiiiiimm:) burciiinnnnn

acılı yemeklerden bende vazgecemiyorum sanırım egelisin sen:) cips gibi tarhana diş kırmaz kız:) hele koty tarhanalarını bi gör sen tam diş kırmalık ama yine de vazgecemem...

goknur ben de ilk dogdu gördüm zorlugunu kayınvalıdem sağolsun hep o ilgilendi anneee diyordum:bunu leyleklere geri verelimmm...
bi yandan da ağlıyorum... hiç hazır değildim anneliğe.. alısıo insan hatta zevk alıomuş öğrendim:)

aysegülüm geçmiş olsun canım.. allah herkese önce sağlık versin herseyin bası o...

herkesin memleketi kendine güzel geliyor canım,ben de memleketimde sahilde yürümeyi,rahatça dolaşmayı özledim.Anneme birkaç yemek siparişi bile verdim,yapacak inş.Burdan çok samimi bir arkadaşımla gideceğim,o da çok görmek istiyor mersin'i.Misafirimiz olacak.Çok heyecanlıyım Hep söylüyorum buraya çok alıştım,gidersem üzülürüm.Gitsem kesin kuru dolmasını,ekşili çorbasını ve firiğini özlerim.Arkadaşları saymıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…