- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
İnsanlar maalesef öyle canım,takmamaya çalış.Allahım seni de güldürsün inşallah.
:)sen tek kucağamı alıştırdın ooof bizde neler var daha neler:)ytağın üstünde hopluyoruz biz :):)aman napim alışırsa alışssın yazık fıtıklı oğlum.evdeyim bir işimde yok bakacaz artık mecbuur.öyle bir ağlıyorki görmen lazım sen bile ağlarsın :)ben zaten panik sakin olamıyorum yani.üşütme konusuda walla bu havada çorap bile giyiyorum o derece yani :)bu arada 5.600 kilo 55 cm olmuşuz hemşire gayet iyi dedi.birde bunun saçları dökülüyor burçin :)neden öylekıyamam kuzuma,ağlatmasana annesi diyeyim iyice gıcık ol.Bana kağan'da öyle derlerdi.Kucağa alıştırdın,şunu yaptın bunu yaptın diye.Ne uyuz olurdum.Gazı var ağlıyor işte kucağa almayıp da ne yapacaksın?Ama şu bir gerçek ki sen biraz daha sakin olduğunda bebek de sakinleşiyor.Bir de ne yap et üşütme.
Günaydın semacım,biz iyiyiz.Sen nasılsın
bilmiyorum ki burçincim, iyi miyim, kötü müyüm( takmıycam kafam desem de takılıyor işte,
yaz geldi malum her haftasonu nişan-nikah-düğün vs bi organizasyon oluyor, gitmesen olmuyor, gitsen olmuyor durumu. gidiyorum millet başlıyor şunu kaynat iç, bunu karıştır ye, bunu karnına sar, bunu kocana yap, şunu yiyin, bunu için vs vs vs. kimisine sana ne diyerek bağırasım geliyor, kimine ben bilmiyor muyum demek istiyorum. ama işte olmuyor( maşaallah herkesin uzmanlık alanı, millet diplomasız prof dr olmuş benim haberim yokmuş. çok bunaldım bugünlerde. mümkün olsa bu konuyu kafamdan silip atsam
semacım, ben oslam o içinden geçenleri yüzüne de söylerdim biraz kibar dille... gerçekten insanın moralini daha çok bozuyolar eminim. önemli olan senin moralin,başkasının ne düşündüğü söylediği değil, o konu açılınca kalkıp gideceksin ama anlayana...umudunu kaybetme,tüp bebek şansın var şükür ki, bence herşey yoluna girecek...
burcin merkezdemisin sen.. ayy maras tarhanası da yedin mi... gerci alısık olmayan sevmez..:)
ağzını hep öyle yapıyor ara sıra dilinide çıakrtıyor uyurken dudak emer dilini çiğner :)bir gariip benm oğlum.Allaha şükür dr bir şurp verdi sindirim sistemi düzenleyicisi onunla rahat bugüngaz ilaçlarını vermedim hiç.o iyi geldi.şurup vermek istemiyorum daha1 aylık ama çok ağlıyor ağlamasından iyidir sanırım.
idil arkadaşımız sağol temennin için inşl hepimiz gireriz cennete.bu topiktiler girecek zaten kesin :)hepsi çilekeş anne :))))))))))
evet gülcüm,merkezdeyim.İlk göksun maceramız oldu,1 yıl sonra merkeze geldik.Yıllardır da burdayız.Tarhanayı fırınlanmış olarak seviyorum en.Yanına cevizleBir de firiğe bayılıyorum,tam zamanı zaten.
Biogaia mı verdi canım,bağırsak florası için çok iyidir,inş rahatlar minik.
iyiler canım.Ek gıdalarla aramız şimdilik iyi.Az önce çorbasını yaptım,uyansın yedireceğim inşallah.Ömrüm yemek yapmakla geçiyor.Öğle-akşam,şimd de ufaklığın özel yemekleri,off
evet gülcüm,merkezdeyim.İlk göksun maceramız oldu,1 yıl sonra merkeze geldik.Yıllardır da burdayız.Tarhanayı fırınlanmış olarak seviyorum en.Yanına cevizleBir de firiğe bayılıyorum,tam zamanı zaten.
Biogaia mı verdi canım,bağırsak florası için çok iyidir,inş rahatlar minik.
tarhana ve firiği bende sevemedim, eşim ikisinin adını da duydu mu ahhh olsa diye iç çekiyor :))) işte herkesin alıştığı değerler, firik yumuşak olunca biraz yiyebiliyorum da tarhanayı yiyemedim dişi kırılacak insanın :))
maraşa özgü çörekleri, dondurmayı birde fıstık ezmesini sevdim ben, acılı yemekleri ve tarhanasına alışamadım, alışabileceğimi pek sanmıyorum, hayırlısı olsun.
göknur yazdığına çok güldüm ya, çıktığı yere geri göndermek meselesine :)))
Allah yardımcın olsun, inşaallah gaz sorunu tez zamanda şifa bulur
ayyy firik hiç deme zaten nasıl koktu burnuma cok ta güzel gider hele taze cevizle.... maraş çöregi maraş biberi maras bakırı maraşdondurması tarhanası....
varmı bu kadar urünü olan yer:) hepsi bi farklı ya uzağım ya kıymetlerini bildim bildiiiiimm:) burciiinnnnn