48ve58, canım benim idilhiram çok aktif, tek tembelliği sürünmüyor. polar acıyorum halıya sütune oyuncakları koyum karşısına yuz üstü yatırıyorum ee zekiyiz ya tutup poları çekiştiriyo o oyuncağa değil oyuncak ona geliyor:) salıncagı var mama sandalyeli ayaklarını mama sandalyesinin önüne sert sert vuruyor, yastık falan koyuyorum ittiriyo yumusak gelince...
dişleri daha çıkmadı sürekli eli ağzında. sanırım geç çıkacaklar. bi de bazen saçlarıma yapısıp oooooo diye bağırıyo ben elinden kurtulunca da yumruk yapıp sallıyo ellerini....
evlat işte herseyi güzel.... ben de diyorum yürüse bi... yerim herhalde...
seninki ne yapıo canım... dişleri çıktımı sürünuyor mu...?? kac aylık oldu? tatildesin sanırım tadını çıkar... maraştaysan eğer bi de benim için kokusunu içine cek marasın:) bahar kokar simdi oralar...
mrb aysegülcüm benim adım da gül:) memnun oldum. maras merkezdemiydin... özledim marasımı. baska güzeldi.. evet cocukların bu donemde yakın huyları var sanırım... allah sağlık versin inş. hepsine. g. olsun bu arada düşürmüssün sanırım yanlıs okumadıysam meleğini.
mrb aysegülcüm benim adım da gül:) memnun oldum. maras merkezdemiydin... özledim marasımı. baska güzeldi.. evet cocukların bu donemde yakın huyları var sanırım... allah sağlık versin inş. hepsine. g. olsun bu arada düşürmüssün sanırım yanlıs okumadıysam meleğini.
sağol gül, evet düşürdüm onu((
22 yaşında yani senin yaşında çağlayanceritin köyüne gelmiştim ilk kez, 1.5 yıl orda kaldım, 4 yıl da merkezde kaldım. memleket tabi özlenir, yakınsın ama gidip geliyosundur arada. amin allah sağlık versin hepsine..
burçin il içi atamalar başladı mı haberin var mı, ne zamndır nette takip ediyorum bilgi yok, ben isteyebilir miyim acaba il içi yaa, köye gitmek istemiyorum((
melih bebekler için geçmiş olsun canım.inşl düzelirler .birde başkasının evinde olmasıda çok kötü olmuş.kendi evin olsa bir nebze daha rahat ederdin.aksilikler hep sizi bulmuş.araba içinde para içinde şimdiden su için üstüne bence.okadar borcu olan bir insan parasınıda vereceğini hiç sanmam.ah bu eşler hiçmi akıllanmıyacaklar.aile ne diyor bu duruma onu merak ettim.gerçi hoş bir şekilde üste çıkarlar dimi .günaydın kızlar...
net bulur bulmaz girdim şimdi eşimin halasına geldik kahvaltıya sizlere bi selam ediyim dedimnasılsınız görüşmeyeli?? ah kızlar ben pek iyi sayılmam tatile gezmeye geldik maraşa güya geldiğimize pişman olduk şöyle anlatıyım biz arabayı eşimin erkek kardeşinden almıştık ama devrini üstümüze almamıştık söyledim eşime ama nolcak alırız dedi meğer kardeşi icralık olmuş bizim arabada onun üstüne olunca arabaya yakalama emri çıkmış biz gelir gelmez eşimin kardeşi arabayı alıp maraş merkeze götürdü biz ceritteyiz ya neyse geldi kaza yaptım dedi meğer arabayı kaptırmış eşim sinir krizi geçircekti resmen adamın kulaklarından ateş çıktı düşünsenize bize söylemedide hadi yolda çocuklarla yakalansaydık ortada kalsaydık ne düşüncesizlik bu böyle şimdi arabasız kaldık hemde burda ve umrundada diil şu anda dediği tek şey ben araba ayarlayıp sizi konyaya götürürüm oldu ne kadar düşünceli görüyosunuz dimi?? bu arada geldikten iki gün sonra yiğit su çiçegi çıkardı arkasından gökçe çıkardı kaç gündür onlarla uğraşıyoruz yazık yavrularımın her yeri yara ikiside aynı anda olunca çok zor oldu ikiside ateşler içinde yanıyolar araba yok doktora bile gitmek için emanet araba bulman lazım yani geldiğimizden beri sıkıntı
kusura bakmayın kızlar acele ettiğim için geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir inşallah tekrar girebilirsem görüşürüz hoşçakalın...
ay melihacım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun yavrulara... ta oralarda hem de hastalıkla uğraşıyosun yetmezmiş gibi bi de araba olayı. allah kolay versin canım ne denir ki. kaynının yaptığı çocukça bişey yani, madem böyle bişey var haber versene adama ne zamandır, kandırmacalık yapıyor ya, kardeşlik mi bu. zaten merkeze bilerek götürmüş herhalde,arabayı teslim edince kaza yaptım demiş benim anladığım o semacım,dediin gibi yani. bi an önce iyileşsin yavrular, evinize sağ salim dönün ,araba işini de çözersiniz inşallah canım
burçincim yüksek lisansım yok, bi ara niyetlendim maraşta da sütçüimamda bizim bölüm yokmuş, kaldı öyle. neden sordun, senin var mıydı ?
göknurcum sana da kolay gelsin, sağlık olsun gerisi çekilir diyoruz ama çekene sormak lazım. gaz sanırım bend e bi ara bu dertten muzdariptim de burda sormuştum burçine falan, gaz demişlerdi. kısa sürdü bizimki şükürler olsun, mama içtiken sonra kaldırınca omzumuza çıkartıyordu, hatta midesindekilerle beraber :) temiz tişörtümüz yoktu hiçama kusması gazını çıkarması iyi tabi, inşallah kısa zamanda geçer, bitkisel tedavilere ağırlık ver, fayda geldiği kadar artık, yapacak başka bişey yok sanırım...
kızlar dün akşam nil yataktan düştübabası 9 buçukta işe çağrıldı gitti, 5 dk sonra bezini değiştireyim diye yatak odasına götürdüm, kendi yatağımızda rahat oluyo yüksekte değiştirmesi. kurbağa gibi tepiniyordu, kremini ıslak havlusunu yere attırıyo ayaklarıyla ,alıyım diye eğildim, ben kalkar kalkmaz nili yere inerken gördüm, kafasının üstüne düştü parkeye, küt diye ses geldi, yavrum ağladı çok dayısını çağırdım hemen, şişti kafası, 1 buçuk saat uyutmadık, çok üzüldüm, başkalarında duyuyordum da benim başıma gelmez, nasıl dikkat etmezler diyordum, başıma geldi. allahım beterinden saklasın... babası geldiğinde bi posta da babasına ağladı,nazlandı kuzum
ben su an 25 teyim aysagulcum:) yaşlandım hani:) ögretmensin sanırım. gitmedim hiç çağlayancerite ama merkez guzeldir kücük sirin.. hele o yılların dondurmacıları... valla evlendim bi gittim sonra hamilelek çok sıkıntılıydı.. sonra bebe küçük falan gecenlerde bi daha gittim.. arada annem gelio... özlüyorum ama...
memnun oldum burcincim:) nerelisin?
gül, ben seni 22 diye hatırladım kusura bakma, çok yaşlanmışsınben 28im, ingilizce örtmeniyim evet. ceritin köyüne atandım ilk, ilçe bi kötüydü, köyü daha bi kötüydü, arkadaş edindim tabi o rda bi sürü, ortam güzeldi evlenince gidemiyosun tabi baba evine, kendi evini özlüyo zaten insan.
haklısın burçin, işin olmayınca bilmezsin ama hani okuldakilerle görüşüyon ya günlerde, duymuşsundur belki dedim, bizim eski mdr yardımcısına sordum da daha başlamamış... sağlık özründen istemeyi düşünüyorum özellikle. merkezde de çok norm fazlası olmuş, boş yoktur ama şansımı denemek istiyorum,ne kaybederim...
uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın :) aşımız var şimdi gidiyoruz az ağlıyordu ikiye katlıcaz ağlamayı.
anne hakkı ödenmez diye boşa denilmemiş, ne çok fedakarlık isteyen bi durum annelik, insan kendinden vazgeçiyor ama evladı için her türlü mücadeleyi, fedakarlığı yapıyor.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, yaşadığın en büyük sıkıntı gaz sıkıntısı olsun canım, inşaallah başka sıkıntıları olmasın
uykusuz bir gecenin ardından herkese günaydın :) aşımız var şimdi gidiyoruz az ağlıyordu ikiye katlıcaz ağlamayı.
günaydın kızlar, nasılsınız?
Günaydın semacım,biz iyiyiz.Sen nasılsın