merhaba kızlar
köydeydim bugün,malum mkoca eve uğramıyor pek :) yine yalnızız...
göknurcum geçmiş olsun, o dediğin umma hastalığını hiç duymamıştım, başıma gelemdiği için olabilir :) kız beni de bulur öyle şeyler, nasıl atladı beni acaba o meret :) sütüm olmadığı için herhalde...inşallah geçer kısa zamanda,çatlaklar için burçinin dediği gibi bi gün sağ ver bakalım, memen dinlenmiş olur, sağmakla emmenin bi farkı yok nasılsa,sütün azalmaz.
nil büyüdü evet teyzesiii gördün de miiiii, doruk un da büyüdüğü günleri görürüz inşallah,allahım yavrularımıza sağlık versin, en büyük dileğimiz bu, bi de semaya tatlı bi bela nasip etsin
idilhira, amaç saptırılıyor haklısın canım... bazı konuda burçin ve göknur size katılmıyorum ama dedikelriniz doğru :) ağaç için başlayanlar zaten az kişiydi, toplasan bi avuç insandı, onların çevreci olduğuna inanıyorum çünkü milyonlarca insan çevreci olsaydı sokaklarımız çöplük gibi olmazdı, yeşillikler daha güzel korunurdu ve çimlere basılmazdı... bi çok şehidimizin arkasından da bu yürüyüşler yapıldı ama unutuldu gitti, bu yürüyüş ağaç olayından çıktı, tc olayı, okullarda andımızın kaldırılması,atanamayan öğretmenlerin olayı, şiddete uğrayan dr ve kadınların olayı, atatürk resminin ve istiklal marşının kitaplardan kaldırılması olayı,bdp gösteri yaparken sıkılmayan gazın şiddete uğrayan kadınların yaptığı yürüyüş sırasında sıkılması olayı, her ay yakıta yapılan zam olayı, şehit düşen ana kuzularına gerekn önemin verilmeme olayı...vs olaylarına dönüştü, bunca yıllık biriken öfke 8 gün önce patladı... ama maalesef ki araya bdp liler veya show meraklıları karıştı ve olay çığrından çıktı. sorun bu arkadaşlar, sosyl medyadaki paylaşımlar bu yünde zaten,sadece ağaç değil. ayrıca "taksimde bi opera mı eksikti,cami mi eksikti,kültür merkezi mi eksikti" diye soran ünlülerimizi de destekliyorum, bina heryere yapılır ama onca binanın arasında soluklanabileceğin, hayvanını gezdirebileceğin, gölgesinde oturabileceğin ağaçlık alan olmaz. benim düşüncem bu, yanlış anlamayın düşüncelerinize saygım sonsuuuz
benim bi partim de yok, chp yi falan asla savunmam, o adam da kaypak...