- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki zinco fayda etti gibi en azından diğerinden bitkisel birşey.olmadı onlarıda denicem.üzüldüm semacım,artık tüp bebek tedavisi mi başlanacak? İnşallah son bir tedavi sonrasında kavuşursun bebene
ilahi göknurcum )) Zinco çoğu kişide işe yaramıyor ama dene bakalım.Bir çok kişi nurse harvey'sten memnun.O da bitkisel.Kimyon ve dere otu yağları var içinde.Bir de babuline diye bir şurup var.O da öyle.Onları denersin zinco iyi gelmezse.
ay yemeğimi birde ben yapsam.artık hiç yemek yapasım yada başka birşey yapasım yok.sadece hiçbirşeyle uğraşmadn yatasım var :)ayşegül ben kan hapı ve elevit içiyordum o engellemişti saç dökülmesini.şimdi her iki hpıda bıraktım.sanki çook az dökülmeye başladı gibi.ayşegül sen saçı boşverde bu göbek nezaman gidecek :))))))) hiç birpantolon olmuyor.tuniklerim olmuyor.nezaman olmaya başıyacak.merabalar. sabahs abah toplanmış herkes :)
semacım, üzülmemek elde değil ama sen özetlemişsin zaten, tüp bebek çoğu kişide sonuç veriyor, deneyin bakalım, çok uğraştırmadan gelir inşallah bebecik :)
göknur, sen de "ben de öyle hissediyorum" gibi ibşey demişsin a dedim alınmamıştır inşallah :) alınmadığını biliyorum da gene de söyliyim dedm :) al çek saçımı,sana feda olsun patlat 2 tane de akıllandım şimdi
saçların dökülüyo mu göknur? benim yeni yeni dökülmesi azaldı. hamilelik sonrası normalmiş.
ay yemeğimi yaptım,oturdum azcık
hiç bişeye cesaretim kalmadı, hep bi olumsuzlukla karşı karşıya kalınca umutlarımı yitirdim, bu sefer doktor çok umutlandırmıştı beni, değerler harika vs deyince sanki oldu bu kez demiştik, nasip değilmiş, sanırım bi müddet bu konuyu kapatsam iyi gelecek, üstüne düşmekte iyi olmuyor (
güzel haftasonları herkese...
muğla dünden beri kaynıyor, gezi parkı olayları nedeniyle yürüyüşler mitingler var, ne güzel bugün sahile inecektik,güzel bi gün geçirecektik güya, gece 1de eşimi çağırdılar,gece gene yürüyüş yapılmış başka bi sebepten artık neden bilmiyorum. ne istiyolarsa park alanlarından, başka ülkeler ağaçlandırmaya çalışıyor,bizim ülke kesip biçiyor. polisin müdahelesi de cabası, sanki teröre müdahale ediyolar, savaş alanı gibi tv deki görüntüler. hiç bişeye itiraz edemez olduk, öğretmenler yürüse hemen gaz, basınçlı su, doktorlar yürüse öyle, kadınlar şiddet için yürüse gene öyle, ne hale geldik böyle, çok üzücü... bırak insanlar istediğini desin, yürüyüşünü bitirsin gitsin, terör müyüz ki biz müdahale edip sesimizi kesiyosunuz, çok sinirliyim
güzel haftasonları herkese...
muğla dünden beri kaynıyor, gezi parkı olayları nedeniyle yürüyüşler mitingler var, ne güzel bugün sahile inecektik,güzel bi gün geçirecektik güya, gece 1de eşimi çağırdılar,gece gene yürüyüş yapılmış başka bi sebepten artık neden bilmiyorum. ne istiyolarsa park alanlarından, başka ülkeler ağaçlandırmaya çalışıyor,bizim ülke kesip biçiyor. polisin müdahelesi de cabası, sanki teröre müdahale ediyolar, savaş alanı gibi tv deki görüntüler. hiç bişeye itiraz edemez olduk, öğretmenler yürüse hemen gaz, basınçlı su, doktorlar yürüse öyle, kadınlar şiddet için yürüse gene öyle, ne hale geldik böyle, çok üzücü... bırak insanlar istediğini desin, yürüyüşünü bitirsin gitsin, terör müyüz ki biz müdahale edip sesimizi kesiyosunuz, çok sinirliyim
öyle valla semacım, olayın boyutu da değişti şimdi, terör gibi saldırıyolar sağa sola, polise esnafa halka zarar veriyolar, bunlar amacın dışındaki kişiler araya kaynadılar herhalde. gece gündüz çalışıyo eşim de, şaftı kaydı resmen, gece yatağından kalkıp gidiyor,üstüne bi de polis suçlu oluyor,anlamadım ben. inşallah düzelir, karara bağlanır...
günaydınnnn
erkenden kalkmak zor geliyor ya.Neyse ki bizimkileri yolladım.Oğluşumun kahvaltısını yaptırdım,uyuttum ve geldim.
ben de görmek istiyorum bebişleri.Face'i boşverin,buraya koyun fotoları
göknurcum doruk'ta büyür.Bak bize 6 aylık olduk bile.İlk doğduğunda bir 6 aylık olsaydı demiştim,zaman geçti geldi...
göknurcum görüşlerine harfiyen katılıyorum.Ordakilere sorsan kaçı bugüne kadar bir fidan dikmiştir acaba.Ekololojik veya karbon ayak izlerini küçültmek için ne yapmışlardır? Doğadan almasını bildikleri gibi vermeyi de bilmişler midir?Birkaç ağacın savunmasını yaparken o kadar aracın,iş makinasının,otobüsün,otobüs duraklarını yakarken hiç mi vicdanları sızlamamış? Amannn gıcık oluyorum,olan polise oldu,yazık oldu.Hele şu kamu malına zarar verenler yok mu,acaip uyuzum onlara.Maça giderler stadı yağmalarlar,okula gelirler sıraları çizip kırarlar,parklarda bankları sökerler,güzelim çiçekleri koparırlar......Herşeyi olduğu gibi bırakmak bu kadar mı zor?Amaç farklı da işte....