- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
İçini ferah tut canım,Allahın izniyle bu sefer olacak,inşallah
inşaallah canım, inşaallah bu kez olumlu olur tüm sonuçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferah tut canım,Allahın izniyle bu sefer olacak,inşallah
ben çorbaların içine koyup rondodan geçirirdim kağan'da. 9 aylık olunca kıymayı direk vermeye başlamıştım.Kıyma süzgeçten geçmeyecektir zaten,şimdilik rondo kullan.
maşallah nil'e.Erken çıkarmaya başlamış dişlerini.Çok şeker görünüyordur şimdi
günaydın semacım, iyiyiz biz şükür, sen nasılsın ? yoğun mu işler yine ?
aynen burçin, söyleniyoruz ediyoruz ama okulsuz öğrencilersiz de yapamıyoruz...müstahak bize böyle bakanlık :))) benim malulen emeklilik şansım var, diyabetten ve gözümdeki sorundan. diyabet yüzde 30 engelli raporu veriyor zaten,gözden de bi o kadar çıkar, engelli kartım falan olabilir ama ne bileyim, çalışmak ve çalışmayıp bebeğimle olabilmek arasında kaldım çok. çalışmaya karar verdim yine de. ya bi gün sıkılırsam evde olmaktan falan, onu düşünüyorum, hem bakıcıya bırakan bi ben değilim, iyi birini bulabilirsem içim bi nebze rahat da olur. off çok zor ((
evet canım ya,eve o kadar alıştım ki şimdi, bebeğime deöyle, sabah 7den akşam 6ya kadar uzak kalıcam ondan, tayinim çıkmaz merkeze zaten uzun süre,o kesin...ve ayrıca işin sıkılma boyutu var ki bi kaç seneye nil büyüyünce evde olmak sıkıcı olucak, iş ortamı hem arkadaşlık açısından güzel,hem kendimi önemli hissettiğim bi yer benim için, psikolojik olarak yani. çalıştığım sürece kendime güvenim çok yüksektir, ya güvenimi kybedersem bi de. süprüntü bişey olur çıkarsam DDaslında bakıcı olayı olacağına madem emeklilik var otur bak diyesim geliyor.ama evde oturmk cidden sıkıcı.stres atacağın bir yer iş yeri.bakıcıda iyi birini bulmak zor ama inşl denk gelir nile.gerçekten zor karar vermek neyse biraz dene olmadı yaparsın dediğini nilden önemli değil iş sonuçta helede imkanın varsa.