Kahramanmaras///46

semacım merabalar tekrar, bu sefer çok neşeli gördüm seni :))) inşallah tedavinin son aşaması olumlu sonuç verir, kolay değil tabi. tüp bebeğin de ıkıntısı o işte,hem zaman hem para ayırman gerekiyor,inşallah gerek kalmaz diyelim. sağol canım, bana benziyo kız doğru .)

valla şu face de olmasa ilknur bizi kandırcak 66 yım diye, bak kimse inanmıyo ilknur, her gün dağlarda geziyosun maşallah, çok formdasın canım,fotolar harika ayrıca

günaydın kızlar.ben drye gideceğim bugün.nst ve çatı için sanırım :)lafa bak çatı :=)salıya hakkının resimlerini ekleyiveririm buraya inşllll :)aman burçin dün gibimi bu topikte en çok sürünen ben oldum gibi :)))))))))))))))tabi herkesin hamileliği kendine zor geçiyor.ben 9 ayı bitirdim sanki bu birkaç gün geçmiyor gibi.neyseki tam sıcaklara kaladan bitecek gebelik inşl.

inşl güzel haberlerle gelirsin semacım.olmadı tüp bebek olacak artık.olsunda tüplü olsun :)tedaviler, düşükler ,çok peşpeşe olmuyormu.hani 6 aymı bekleme süresi olmuyormu.şimdi birkez daha kötü sonuçlanmasın diye.gerçi drler biliyordur işini :)Allah gönlüne göre versin.bizde bayrama gideriz maraşa sanırım.hakkı da ele avuca gelir azcık.senin eşin gidelim diye tutturmazmı.

burçin cidden ne çok ödeme öle.10 yıl kredi.Allah yardımcınız ollsun sabrınızda :)kreedili işten nefret ediyorum.ama onsuzda hiçbirşey olmuyor malesef.enayi gibi aldığın paranın bilmem kaç katını ödüyorsun.onsuzda mal sahibi olunmuoyr işte.bizim kredi 2014 ağustos ayında bitiyor inşl.çok pahalıya almadık evi avantaj o yönde oldu bizim.
çıtır bugün ben ekşili çorba yapacağım beyfendinin siparişi.geçenlerde sen bu işi kaptın annemden bile güzel yapıyorsun dedi.sonrada sıkı sıkı tembih ediyor sakın söyleme küser diye.gelince söylicem görecek o gününü :)birde dolmasını yapabilsem.bir onu beceremedim.

Ben almanyada yasiyorum evliyim üc cocuk anesiyim yurt disinda kalan arkadaslar ariyorum.kAHRAMAN MARAS///46 Allah kolaylik versin ins hayirlisiyla hamileigin biter kucana alirsin allah hayirli etsin sendemi yurt disinda kaliyorsun?

günaydınnn

göknurcum niye buraya da eklemiyorsun foto,benim face yok işte.Hiçbirinizi göremiyorum (

semacım inşallah bu sefer olur,bebek sıkı sıkı tutunur,9 ay bırakmaz seni Allahın izniyle.

inşallah siz de gönlünüze göre bir ev alırsınız ayşegülcüm.Para bir şekilde ödenir umarım,eğer borca girmezsek bir şey sahibi olamayız biz çünkü ben para biriktiremem.Bunca yıl boş boş harcadık paraları.Bundan sonra işe yarar bari.

eşime en baştan söylemiştim canım, eğer bebek durumunda olumlu bir gelişme olmazsa izine gitmek istemiyorum diye, hem tedavi için ayırmamız gereken parayı oralarda harcamamak için, hemde insanları kusurlu, kısır gelin muamelesinden rahatsız olduğum için diye konuştum, o da hak verdi bana, hastalık veya afaki bi durum gelişir gitmemiz gerekirse amenna, onun dışında gitmeyeceğiz, kendisi de hak verdi, kabul etti. hatta telde geçen gün annesine de belirttiği, biz gelmeyeceğiz, tedavimiz devam ediyor, maddi sıkıntılarımız var dedi. hayırlısı olsun
iyi dilekleriniz için hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar, inş bu sefer güzel olur her şey

ay göknuuur ekşili çorba zor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum, yasin sevmiyo onu, maraş yöresi sadece sanırım. o yüzden öğrenmem gerekmedi. kolay gele. ben dün yaprak sardım, fazla yaptım, artanı da sarılı şekilde buzluğa attım, sıkışınca yaparım. bugün yapraks arma gene var,yoğurt çorbası, kızartma ve yoğurt var bi de. ekle kız resim meraktan öldürdün beni burdaaaa :))) hakkı da salı doğar belki, nil de salı günü doğdu :) annemden lezzetli yapıyosun dediğinie göre gerçekten güzel yapıyosun,aranızda kalsın yumurtlama hemen D hamilelil herkese zor geçiyor, başları kolaydı ilk 6-7 ay, sonrası merak ve korku başlıyor günler yaklaştıkça, gayet normal

haklısın burçincim, borca girmeden biz de biriktiremiyoruz, bişeye harcamıyorum aslında ama nereye gidiyor bilemiyorum, maaşlar ucu ucuna ytişiyordu şimdi eksideyiz, benim maaş olmayınca. sağlık olsun

semacım çok sevindim eşinin hoş karşılamasına, moralin bozulmamış olur ve tvrını da koymuş olursun bi nevi, belki utanan utanır aralarında. inşallah istediğin gibi olur herşey

semacım çok sevindim eşinin hoş karşılamasına, moralin bozulmamış olur ve tvrını da koymuş olursun bi nevi, belki utanan utanır aralarında. inşallah istediğin gibi olur herşey
ne yazıkki tatlım benimkilerde utanma duygusundan eser kalmamış, utanmazlar, arkamdan yeni yeni dedikodular türetiler sadece, hiçte umrumda değil artık, isteyen istediğini söylesin veya yapsın. gidince bi sürü bişi çıkartıyorlar karşımıza, ağlayıp sızlayıp istiyorlar, eşimde bişi diyemiyor, her dönüşte eksilere gidiyor bütçemiz, 4-5 ayda sadece eksiye düşen kısmı bile zor toparlamış oluyoruz, bizim bebek tedavimiz olduğunu ve de önceliğimizin bu konu olduğunu anlarlar belki, bi umut :))
prenses nasıl, muğla da havalar iyice ısınmıştır. ne güzel, kütahyada gündüz sıcaklığı iyi de, gece çok ayaz oluyor

gelmemen daha iyi semacım,moralin bozulduktan sonra ne anlamı var

kerem de salı günü doğmuştu,ne tesadüf

facesi olmayana resim yok :)ben zaten yarın doğuruyom :):) dr hemen alalım dedi ben yarına kadar dursa olurmu dedim kaçtım geldim :)bebek 3.350 grmdı şimdi 3250 çıktı dr nstye baktı sancın çok bu sancıyla doğurman gerekiyor dedi.suyun hala aynı dedi hemen yatış yapalım suni sancıyla deneyelim olmmazsa sezeryan dedi bende yok yooook hiç suniye gerek yok hemen sezeryan dedim ):)yani yarın hakkı bizimle ay walla kalbim duracak gibi :)nasıl olacak ne olacak değişik birşey.dua edin kızlar bana bol bol.dün uyuyamamıştım bugünde yok bugecede uyku yok bize :)

bende sevmiyorum çıtır ekşili çorbayı.hiç alışamadım bile.maraşa özgü birşey öğrenmene gerek yok :)sende dolmayı öğrendin allaalla :)bende onu yapamıyorum.beeen yumurtlucaaam :)tabiki diyemem aslında annesi ona küssün diye derimde kadının kalbi kırılır diye diyemem :)benm gelinim ddese öle birşey ,caart yırtarım oğlanın ağzını nankööör diye:)son aylar cidden geçmedi hayırlısıyla bitiyor benmkide yarın.inşl sağlıkı sıhhatli olur .şimdiden ağlayasım geliyor :)))))))))))noluyor falan diye.inş hakkıyla resimlerimizi ekleriz artık.salıyı bekleyemiyecek hakkı.drde öle diyince panik oldum aslında beklemeseymiydim acaba diye.neyse yarın 9 da kahvaltını yap 12 de burda ol dedi.amanın pek heyecanlı.
semacım duamdasın sende unutma beni.sanki eşin azcık yola geliyor gibi :)yada annesini görmediği içindir.tamam dediyse sorun yok işte.sende üzme kenini bebeğe kilitlen.

şimdilik hepinizi kucak dolusu öpüyor o nasılsa :)dualarınızı bekliyorum.

amannn,göknur bugün doğuruyor,çok heyecanlı.Ama niye kahvaltı yap dedi ki,bir şey yenmemesi daha iyi.Gerçi ben günden koşarak hastaneye gitmiş biri olarak garip gelmemeliydi

ayyy göknurrr sen bugün doğuruyormusun, amaneeeennn bi tane daha paşa geliyor. inşaallah sıkıntısız geçer doğum, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevla. hayırlı ve güzel haberlerini alırız inş
dualarımdasın

evet umutlarla yaşıyoz zaten :) benim kv den de haber yok, huzurevine gidicem diye tutturmuş eltim öyle söyledi, iyice ilgiyi üstüne çekip kendine eziyet ettiğini düşündüğü kişileri yani beni hedef yapmaya çalışıyor. neyse umursamayalım biz napalım, uzak olsunlar, keşke böyle olmasalardı, şanssızız bu konuda valla... inşallah eşin dolup gelmez maraştan,bi de o var.
prensesim iyi napsın teyzesi, geçen hafta çok sıcaktı 30 derece, ama bu hafta yağışlı kapalı ve serin, daha güzeşl hava :) nem yok fazla, o şans işte...
evet marasliyim almanyada yasyorum

uğrayın topiğe hep,bekleriz

göknuuuuuur inanmıyorum,şu an hastanede olmalı, çok şaşırdım ya, burçin gibi şaşırttı bizi o da. hadi hayırlısı, ne heyecanlıdır şimdi :18: allahım sağ salim kurtarsın ikisini de. ben 12den sonra bişey yememiştim, aç gittim :) ben de 11 gibi doğuma giricem derken 10da aldılar,şekerim düşük çıkmıştı da,beklenmedik olunca kötü oluyo ya :) ne güzel gülücükler saçıyodum bi anda yeşil elbiseyi giydirdiler gidiyoruz dediler elim ayağım titredi buz kestim korkmuştum .) ararız göknuru öğleden sonra. semaya da nasip etsin allahım inşallah kısa zamanda :)
burçin kerem de mi salıydı :) tesadüfü göknur bozdu:)

Ben yani sizin tabirinizle kaçak geldi....
göknur doğum mu yaptı dün
benimki de dursaydı doğmuş olacaktı demek...

selamlar.

burçincim napsın emzirip uykusuz kalıyodur, klişeler yani dün aradım ben 3te, emzirmeye çalıştığını söyledi, ben de kısa kestim zaten pek müsait değildi. kolaylıklar versin allah, maşallah yeni bebeğimize, adını ne koydular ki

semacım iyiymiş ikisi de

serap pardon kaçak sen de hamilesin, haberimiz yoktu galiba de mi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...

dilek kayboldu şimdi de... meliha da yok gerçi :44:

Canım Allahım hayırlısını nasip etsin ezanda okunuyor kabul olur inş. Sen sıkma canını üzülme ,,cahil insanlardan uzak durman senin için iyi olur ,kısır gelin filan diye söz etmişin ya onların beyni kısır herşeyin bir zamanı vardır olur inşallah.
Canım siz böyle deyince kiloluyum hissine kapılıyorum :)) Bir tartılıp geleyimAç karna 64,7 Daha almazsam sorun yokta .Türk kadın tipi olunca sıkıntı oluyor armutvari aşağı doğru koltuğun şeklini alıyorum.
Ayşegül senden bir 10 dakka sonra Göknur'u aradım annesiyle görüştüm hala emzirme mücadelesi veriyordu. He he Göknur'un işi başladı artık Allah kolaylık versin
Burçin canım ödemeleriniz ne öyle üffffffff ..Çocuklar küçük neyseki büyüdükçe masraflı oluyolar ya

inşallah canım, Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
insanın elinden bişi gelmiyo, tedavi-ilaç vs sen elinden geleni yapıyorsun, gerisi Allahtan, dua edip beklemekten başka çare kalmıyor geriye.
dün akşam doktor kontrolüne gittik, tedavi yine devam ediyor, tam o sırada eşimi büyük ablası aradı, doktordayız bekliyoruz deyince, zaten fırsat kolluyor kadın başladı filancanın gelininde şu sıkıntı vardı şu otu kaynattılar üç ay içti iyi geldi, filancanın kızında da şu sorun vardı şunları şunları hergün karnına sarıp yattı, onunda oldu diye, eşimde bi bağırdı kabullenseniz iyi olacak, sema da bi sorun yok diye, ben sorun var demiyorum, sadece örnekleri anlattım diyormuş hala, nasıl sinirim bozuldu anlatamam.
hepsinin de var evladı. hepsini de Allaha havale ediyorum, Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…