Kahramanmaras///46

he aradın mı ilknurcum, e kolay olmuyor ilk başta emzirmek, kolay gelsin göknura :) kiloya dikkat etmek lazım, iyi yapıyosun,armut gibi olmayalım ben de armut tipliyim :)

semacım şükürler olsun ki maraşta yaşamıyorsun, allahım ne zor durum, ne denir bilmiyorum ki, stres yapma üzülme desem de insanın içine öyle oturuyo ki o laflar bilirim. tuvalette,banyoda,mutfakta her daim aklıma gelir benim de söylenenler, çıkmıyor içimden. şükürler olsun,allah daha beterini göstermesin diyelim. yaşananlar söylenenler kolay unutulmuyor. karnına bilmem ne sarıp hamile kalanlar mı :KK1::KK1::KK1:çok komik, hadi otu falan anlarım,bitkisel şeyler işe yarıyordur,içtiğimiz haplar da bitkilerden elde ediliyor sonuçta ama bu ne yaa, üstüne ceket atmış,kadın hamile kalmış olayına döndü bu :))) gül geç amaaan, en güzel cevap susmak, ilgilenmediğin sürece merak içinde kalıcakalrdır...

selamlar.

burçincim napsın emzirip uykusuz kalıyodur, klişeler yani :KK53: dün aradım ben 3te, emzirmeye çalıştığını söyledi, ben de kısa kestim zaten pek müsait değildi. kolaylıklar versin allah, maşallah yeni bebeğimize, adını ne koydular ki :emir_bebek::nazar:

semacım iyiymiş ikisi de :KK34:

serap pardon kaçak :KK9: sen de hamilesin, haberimiz yoktu galiba de mi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...

dilek kayboldu şimdi de... meliha da yok gerçi :44:

bilmem gelip söylemedim miiii?:KK52::KK52::KK52::KK52:
unutmuşum her yere yazmıştım halbuki...evet teyzesi hamişiz nasipse bir oğluşumuz olcakmış cinsiyetimizi bile öğrendik...

unutmuşum her yere yazmıştım halbuki...evet teyzesi hamişiz nasipse bir oğluşumuz olcakmış cinsiyetimizi bile öğrendik...

aaa,hadi gözünaydın,haber niye vermedin,unuttun bizleri

selamlar.

burçincim napsın emzirip uykusuz kalıyodur, klişeler yani :KK53: dün aradım ben 3te, emzirmeye çalıştığını söyledi, ben de kısa kestim zaten pek müsait değildi. kolaylıklar versin allah, maşallah yeni bebeğimize, adını ne koydular ki :emir_bebek::nazar:

semacım iyiymiş ikisi de :KK34:

serap pardon kaçak :KK9: sen de hamilesin, haberimiz yoktu galiba de mi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...

dilek kayboldu şimdi de... meliha da yok gerçi :44:

evet canım,ben ilk gün ö.sonra aradım.Eşi çıktı,emzirmeye çalıştığını söyledi.Sonra görüşmedim.Bugün tekrar ararım belki.

aaa,hadi gözünaydın,haber niye vermedin,unuttun bizleri

evet canım,ben ilk gün ö.sonra aradım.Eşi çıktı,emzirmeye çalıştığını söyledi.Sonra görüşmedim.Bugün tekrar ararım belki.

ben haber verdim diye hatırlıyorum yaw...:44::44:
12.haftaya kadar sıkıntılı geçti benim canım mide bulantılarını çok fena yaşadım 5 kilom gitti bulantılar yüzünden..iyi ki de gitti..daha kilo almadım..kaldım öylece..şu an hamiş kaldığım kiloya yeni ulaştım...:KK9::KK9:sizler nasılsınız?

ben duymadım görmedim bilmiyorum :) en son düşük yapmıştın onu biliyorum işte, bıraktın bizi :KK19: maşallah bi erkek daha geliyor desene :nazar: kilo çok almamaya dikkat et, bulantı da ne fena bişey ııyyy, sırf o yüzden hamilelikten soğuyor insan. neyse ki geçmiş, son haftalarda çok kilo alınıyor biligne, göknur ve ben öncüyüz bu konuda :KK70:DD

göknurla bi tek ben konuşabildim yani, ben de arayım bugün bi daha diyodum,çıkmıştır sanırım hastaneden, muğladaki gibi 4 gün tutmazlar :)))

Son düzenleme:
ben haber verdim diye hatırlıyorum yaw...:44::44:
12.haftaya kadar sıkıntılı geçti benim canım mide bulantılarını çok fena yaşadım 5 kilom gitti bulantılar yüzünden..iyi ki de gitti..daha kilo almadım..kaldım öylece..şu an hamiş kaldığım kiloya yeni ulaştım...:KK9::KK9:sizler nasılsınız?

neyse ki atlatmışsın bulantılı günleri,bundan sonrası daha rahat geçer,son ay hariç tabii.Feriha hanıma devam mı ediyorsun? Ben iki çocukla ve evle uğraşıyorum işte,okula gitmemek şu sıralar çok işime geldi.

göknurla dün konuştum,sesi de çok iyiydi,darısı tüm hamile ve bebek bekleyenlere inşallah

Anneler gününüz kutlu olsun. Göknur döktürüyordur şimdi hatta ondan önce yazayım..:))

ben duymadım görmedim bilmiyorum :) en son düşük yapmıştın onu biliyorum işte, bıraktın bizi :KK19: maşallah bi erkek daha geliyor desene :nazar: kilo çok almamaya dikkat et, bulantı da ne fena bişey ııyyy, sırf o yüzden hamilelikten soğuyor insan. neyse ki geçmiş, son haftalarda çok kilo alınıyor biligne, göknur ve ben öncüyüz bu konuda :KK70:DD

göknurla bi tek ben konuşabildim yani, ben de arayım bugün bi daha diyodum,çıkmıştır sanırım hastaneden, muğladaki gibi 4 gün tutmazlar :)))

düşük değil de canım karnımda ölmüştü..kürtaj olmak zorunda kalmıştım...birazcık bunalım takılmıştım bir süre..o yüzden ayrı kaldım netten...sonra bebek geldi peşine ...peşine de mide bulantıları derken bugünümüze geldik..şimdilik almadım ama göbek fena şişti..doktorumda dikkat et diyo son aylarda daha da fazlalaşacak kilo alımı...fazla kilo alanlara diyet listesi vermiş..bana diyet falan evrmedi..

neyse ki atlatmışsın bulantılı günleri,bundan sonrası daha rahat geçer,son ay hariç tabii.Feriha hanıma devam mı ediyorsun? Ben iki çocukla ve evle uğraşıyorum işte,okula gitmemek şu sıralar çok işime geldi.

göknurla dün konuştum,sesi de çok iyiydi,darısı tüm hamile ve bebek bekleyenlere inşallah

evet canım ferah hanıma devam ediyorum ne bileyim başkasında rahat edemedim..onda kendimi daha rahat hissediyorum..bulantıları atlattıkşükür artık tadını çıkarmaya çalışıyoruz abartmadan..okul deme beni çok yoruyo..şükür ki çok güzel denk geldi..seneye okula başlamayacağım sadece seminere katılıp ders başladığında ayrılacağım izne..birinci dönemi kapatıyorum öyle olunca...ama ikinci dönem daha karar veremedim ücretsiz izin mi yoksa okula devam mı kafamı çok karıştırıyo...göknur nasılmış kuzusu iyimiymiş?

günaydınnnnnn

serapçım doğum ekimde,ilk dönem gitmezsin,eğer 5 haftayı aktarırsan.Bence 2.dönem de gitme.2 ay heyet alırsın,40 günlük raporunu kullanırsın.2 aya yakın kalır,onda da ücretsiz alırsın.Bebişin daha çok küçük olur çünkü.Göknur da iyiymiş.

serapcım, inşallah daha güzel olur artık, ben de eylül sonu doğum yaptım, hemen hemen aynı işte. ben seminere katılmadım bi tek, sen katılırsın,eğlenceli de olur,sıkılmazsın da hem :) ücretsiz izne ayrılmanı ben de tavsiye ediyorum,ben izindeyim şimdi, bebeği bırakabileceğin biri olsa bile işine konsantre olamazsın,aklın bebeğinde kalır eminim, yine de duruma göre sen bi,lirsin, daha 1 yıl var :)

göknurun bebişinin adı doruk olmuş, çok güzel bi isim,aklıma gelmemişti benim, çevremde var bi doruk ismi, ismiyle yaşasın inşallah :)

$102_0484.jpg $Fotoğraf0136.jpg

burçincim facede var ama sende yok diye sırf senin için ekledim hakkımı :)neyse artık ismini söyliyim dimi doruk kkoyduk .arayan beni düşünen szilere çoook teşekkür ederim
oğluşumun bende olan iki resimlerini koydum teyzesiinde hep resimler gelince eklicem.çıtır ve burçin kime benziyor doruk biz bulamadık kime benziyor diye.bu arada göğüslerim hep yara oldu inanılmaz bir durumdayım şimdilk bu kadar dedi kodu azcıkdaha iyi oluyom gerisi gelir.

MAŞALLAH DORUĞA :nazar: çok tatlı bu, sevimli şey. kime benziyo bilmem ki, belirgin değil gerçekten ama ben sana daha çok benzettim şimdilik, gözleri falan :) geçmiş olsun yara olayı zor, geçer bi süre sonra, kolay gelsin face i de açmıştım şimdi, bakayım hemen

Son düzenleme:
oy maşallah doruk'a.Daha çok ufak olunca benzetemedim ben de ama zamanla şeklini alır,o zaman belli olur.Erkek çocuklar daha çok anneye ve anne tarafına benzer ,bakalım göreceğiz.

meraba...
melihayı merak etmeye başladım artık, facede de görünmüyor :44:
ben yemek yapıyorum akşam için, nil uyuyor, hava kapalı yağmur yağacak kesin, bizde durumlar böyle :KK3:

merhaba kızlar.ben kendime derdime düşünce kim var kim yok frkedemedim.arasakmı acaba.pek geç kalmazdı bu kadar sanırım meliha.benm ağrılarım hala devam ediyor.özellikle ayakta fazla kalınca.geçmi geçiyor bu.naz desem yattığım yerden kalkamam birde evde kimse yok artık oğluşumla yanlızım.bakışıp duruyoruz arada :)çok komik birşey ya tarifi yok bu duygunun :))))))))bugün dr kontrol vardı yarına kaldı.göbeği kızarmış azcıkda şiş.inşl birşey olmaz.
birde biz nil kadar büyüsek.

melihayı aradım,iyiymiş neyse ki :) internet yokmuş da bugün yarın açılınca yazacak, selamları var hepinize :KK34:

göknurcum, enfeksiyon mu kaptı acaba dorukcuk, neyse yarın gidiyosunuz dr a, bişey yoktur umarım.... nazlı ane seni :p şaka tabi,ağrı normaldir daha yeni, benimki bi kaç güne geçmişti ama devam etmesi normaldir yani...

göknurcum her bünye farklı,ağrın olması da normal,daha kaç gün oldu ki.Göbeği düşecektir belki miniğin.

ayşegülcüm her yer yağışlı malesef,cuma günü burası açıyor şükür.Cumaya da misafirim var zaten,güneşli günlerde oturması daha zevkli oluyor.

meliha da yok,dilek de.

göknur doğar doğmaz emziği alması iyi olmuş doruk'un,senin için büyük rahatlık olur.Benim ikisi de almadı emziği.

X