Kahramanmaras///46

ne kadar güsel bişe kendini genç hissetmen.bizde senin yasına gelince öle olcakmıyız acaba merak ediyorum.kimbilir ne yolardan geçtin.ben bıktım ya hayattan gercekten yasım 21 ama bırakın hanım aga ben olayım olurmu:):)

bu hamaratlar topluluğunun içinde bende varım değilmi canım.gerçi biliyosunuz zaten hiç biriniz benim elime su dökemezsiniz.çünkü ben elimi çeşmede yıkıyom:dance::dance:

hamarata bak sen. hıhhhh. ben bir içli küfte yapiyimde gör sen. hıhhh. asıl sen benim elime su dökemezsin.yerimseniben

olamaz:1shok: bomba yaşını dedi.kötükedihüso:Saruboceq:

o söz gerçekten çok doğru.:1no2:

tmm sölemem kimsye .bnde öle diorum bomba umarım geç olmadan anlar:)benmde cok zoruma gitti ama:1no2::1no2:

abla valla bende güsel yaparım içli köfteyi.elimden iyi iş gelir bnde hamaratım sanırım:)

27 yaşımdan beri yemek pişirmeye başladım. o vakite kadar mutfağa sadece su içmeye girmiştim.kötükedihüso erkek milleti insana neler öğretiyor.senağlama şimdi bomba duymasın. 55 olacam. hemide bu salı. :a015: 9 aralık doğumluyum.a.s.

bende 15. tamam mı. hiç büyümeyelim biz.:roflol::sm_cool:

:dance::dance::dance:ömürüsn valla gece gece iyi geldiniz saolun gercekten:asigim::1hug::1hug:

nice seneler ablam daha nice güsel mutlu saglıklı senlere girersin inş.a.s.a.s.

kızlaaaaaaaaaaaar men deldiiiiiim sizi dedikoducular sizi.ablaaaa okudum yazdıklarını eşk olsun benim yaşım 40 niye eksik yazdın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…