Kahramanmaras///46

bende maraşlıyım ama g.antepteyim annem tarafı türkoğlundalar

canım nesutayide orada. ama nahiyesinde sanırım. ayrıca bomba türkoğlundan. bayağı arkadaş bulacaksın burda. bomba-nesutayi- aşkcolik aynı zamanda kardeşler. bayağı şenliklidir topiğimiz. biz burda bir aile gibiyiz. çok güzel arkadaşlıklar kuracağına inanıyorum.

[/IMG]

yalnız şartlarımız var. hergün buraya uğrayacaksın. burasını bizler yaşatacağız. :asigim:a.s.

kız bu ne? ay mektup mu yazdın sen. kıyamam ben sana. sen bizleri merak etme. biz seni üzmemek için sana yazmıyoruz. sonra kalkıp bize yazmaya çabalarsın. iyice dinlen sen. :asigim: iyileşte o güler yüzünü görelim. benim tatlı mı tatlı şekerparem.:1hug:a.s.

arkadaşlar minenisa arkadaşın profiline girdim. yeni üye. çok şeyi bilmiyor. ona yardımcı olalım.

en önemlisi bebeği hastaymış.

onun profiline girip yardımcı olun. çok öksürüyormuş. yardım çığlığı atıyor resmen. ay çok üzüldüm.

bende kahraman maraşlıyım tarhana olsada yesek yaaaa
of memeleketimi özledim bu arda ilçe türkoğlu herkese selam hemşehrilerim.

aaa bomba-nesutayi- aşkcolik gercekten oz kardeslermi cok sasirdim

bende kahraman maraşlıyım tarhana olsada yesek yaaaa
of memeleketimi özledim bu arda ilçe türkoğlu herkese selam hemşehrilerim.

k.maraş türkoğlundan burada çok kişiyi bulacaksın canım. yalnız profilinde normal ve özel mesaj yerin yok. ayarlarına girip onlarıda eklersen seviniriz. böylece seninle rahatça yazışabiliriz.

[/IMG]

Allllahhhh sizi hamaratlar topluluğu sizi, tutmayın beni geliyoooruuumm Maşallah o ne güzel kek öyle, turşu yapmakta marfet ister hani ellerine sağlık canım.kaydirigubbakcemile5 hanedan ve minenisacım hoşgeldiniz, bebişine de çok geçmiş olsun bitanem. Herkese selamlar, öpücükler yolluyorum:)

[QUOTE="NightRose";4466982]Allllahhhh sizi hamaratlar topluluğu sizi, tutmayın beni geliyoooruuumm Maşallah o ne güzel kek öyle, turşu yapmakta marfet ister hani ellerine sağlık canım.kaydirigubbakcemile5 hanedan ve minenisacım hoşgeldiniz, bebişine de çok geçmiş olsun bitanem. Herkese selamlar, öpücükler yolluyorum:)[/QUOTE]

ne hamaratligi canim ya denedim valla.dur bakalim olacakmi.arkadaslar yapinca benimde canim cekti.

kizlar ya.kullanici profilimden yasimi degistiricem ama olmuyo.20 yasina girdim.ama 19 gorunuyo nasil degistiricem ya uffff

mrh kızlar nasılsınız kızlar ne yapıyorsunuz

hb cnm ben maraş afşinliyim.siz neresinden.ben seviorum burayı ya baska baska yerlerden baska baska insanlar tanımak güsel gercektena.s

dıptıs ablam beni buldu arklerine ekledi saolsun biliorum onu.ben buraya giriodum ama nasıl yazışıoruz bilmiodum o öğretti.ben maraşta deilim şimdi eşimin işi dolayısyle kırklarelindeyim.tanıştıgıma memnun oldum:):):):):):)

ben 21 yasındayım bi kızım var 4 yasında ve 5 yıllık evliyim.aslında cnm sıkkın kız kardeşimle atıştık çok kötüyüm.çok saçma bi konu yüzünden.erkek arkisini bana tercih etti.cahil diyorum ama ben alttan aldıkça üzerime geldişimdi tamamen küs bi vaziyetteyiz.ailemde bi tek evli benm abim askerde oda subatta bitirp gelicek allahın izniyle.tam 6 kardeşiz en küçüğümüz yeni oklula başladı.kızımla teyze yiğen deilde kızkardeş gibiler.sizin çocugunuz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…