Kahramanmaras///46

hıı biliyorum zaten ne ikramı yumurta pişirmesini bile bilmiyorr hıhh :dilcikar: bi gece bana pişirdiği sütlacı kakalamaya kalkmıştıı süçlaç ama pirinçleri bulmak için süçlacın içinde yüzmek gerekiyodu.laelaelaelaelae amann duymasınn tabikii:tomato:

yok yok duymaz o şimdi kocişinin yanında uyumuştur :nazar:sengözlerimebaksanab
yada çok çok işi vardır :roflol:

Son düzenleme:
hocammm nerdesinn yaaa bak gidicem şimdii bi dahada zor gelirimm varmı böyle köfte yaaa bugun gel diye tutturdunn
kendinn nerdesinn
bak gidiyorum
gitmek üzereyimm azcukk daha berfinsenayla yazımm
birazdan giderimm
bak bu son hadii gel artıkkk o bacunuda al gelirken daha yıkayamadımı oğlanlarıı kaydirigubbakcemile3

anam şunada bak beğenmiyor bizi:eek:klava::eek:klava:
misafir dedik bağrımıza bastık görüyormusun :sm_cool::roflol:

sarisin güzelim benim burdayim canimin iciiiii Şeniz yerim ben seni yerimm Şeniz

ya nerdesiniz sizi beklemekten başım döndü valla kafamçokkarıştıçıkacağım bende şimdi ,
sen nasılsın güzel gözlüm ,
ah şimdi betül ablacığım olsaydı beni yalnız bırakmazdı :çok üzgünüm:

ya nerdesiniz sizi beklemekten başım döndü valla kafamçokkarıştıçıkacağım bende şimdi ,

özür dilerim güzel ablam benim :çok üzgünüm:

iyiyim sarisin güzelim, sende iyisen hic bi sorun yok Şeniz

hepimiz uyuyalim rüyamizda bulusalim gercek hayatta olmuyor öyleyse rüyalarda bulusmak dilegi ile :a015:senağlama

GoodNightA.gif

good_night_comment_graphic_04.gif

Good%20Night%20Pooh.gif

bu gün evde parti vardı.kızıma öğretmeni kurdela takmış.okuma yazmayı artık tamamen sökmüş.o sevincini görmeliydiniz.herkese telefonla müjde verdik.eğer allah ömür verirse şimdiden öss ye gireceği günler aklıma geldi.zaman su gibi akıp geçiyor.daha dün emekliyordu.bugün artık okullu.allahım herkese hayırlı evlatlar versin ve böyle sevinçler yaşatsın............

ne mutlu sana. insan çok mutlu oluyor değil mi? allah onların tüm mürvetlerini hepinize göstersin. :Saruboceq:

dıptısım ya bana nazarmı oldu ne oldu bilmiyorum.bu kezde grip oldum.tam iyileşicem derken başka bir hastalık başlıyor.sağlam günlerimi özledim valla.

:nazar::nazar::nazar: daha kışın başındayız. aman dikkat edin. a.s.:1hug:

ah canım benim. seni yalnız mı biraktılar. ben o zaman 40. uykumdaydım. bileydim kalkardım. dün resmen sızmış kalmışım. bir uyandım saat 5. ondan sonra uyu uyuyabilirsen. pc de sorunlu bu ara. galiba ana kartta bir sorun var. oda eski model olduğu için bulunmuyor. zar zor idare edyorum. :a015:

merhaba hemserilerim :))) berfinsena gonderdigin mesaj icin tesekkur. daha gecen hafta 3 yildan sonra K.marastaydim.simididen cok ozledim. havalr soguyordun ben ordayken. bu arada ben merkezdenim.

şu benim oğlanın laptopunun borcu bitsin damadım bana toplama yapacak. söz vermişti. hemide 4 çekirdekli yapcakmış. herşeyi yükleyebilcem valla. özellikle benim sims2 oyumumun hepiciğini yükleyebilirmişim. bunların hayaliyle avunuyorum. bu yaşta aynı çocuk gibi oldum. eh bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. bezden bebek yapardık. şimdiki çocuklar şanslı. komik bişey deyimde gülün. çocuklara oyuncak alırdım. önce ben oynardım. hatta ben oynayacağım diye çocuklarla çatışırdım.

X