Kahramanmaras///46

selam bende 23 haftalık hamileyim yaniş 6. ayıma girdim bundan önce bebeğimi kaybettim umarım bu benimle olur

dıptısınannesi ablacım sofran çook güzel am hamişiz canımız çekiyor yani
elbistanın resişmlerini koykuşunuz anam suan bir sis var anlatamam
ama elbistan baya güzel oldu hele pınarbası sper yaptılar
valla

hemşolarııııııııııııııııım öldüm öldüm dökmedik yer koymadım evde canım çıktı her tarafım çamaşırsuyu deterjan kokuyor.başım ağrıdı artık kokudan.bugün temizliği bitirirsem yarında antepe giderim belki hiç değilse yorgunluğumu atarım biraz.

hemşolar hiiç muhabbet yok bu neya akşama ne yapıyorsunuz beelye piilav salata düşünüyorum ya sizler

valla bende bu aksam icin tavuklu pilav salata sarma yaptim uyduruk oldu biraz ama.insan ne yapacagini sasiriyo hergun hergun

cikolatalisuperkekvs7.jpg

w450.png
a.s.

canim harikasin emegine saglik.canim cekti.kiz.bende bugu revani yaptim.

hemşolarııııııııııııııııım öldüm öldüm dökmedik yer koymadım evde canım çıktı her tarafım çamaşırsuyu deterjan kokuyor.başım ağrıdı artık kokudan.bugün temizliği bitirirsem yarında antepe giderim belki hiç değilse yorgunluğumu atarım biraz.

Ya şekerim niye bu kadar yoruyosun kendini, git gez bitanem bizim yerimize deŞeniz

sagol canim gercekten sarma cok ugrastiriyo.esimde cok begendi zaten.afiyetle yedik.bizim burda aksam oldu bu arada

canim harikasin emegine saglik.canim cekti.kiz.bende bugu revani yaptim.

Oh oh oh marifetli hatun seni, afiyet bal olsun diyeyim o zaman:) Bende akşama kolay ne varsa o yemek olacak. Ya da Gaziantep'te ki tembel avrat reyonundan bi şeyler sipariş edeyim elifime:eek: Betül ablacığımında ellerine yüreğine sağlık ondan da kargo bekliyorum o nefis sofralardakaydirigubbakcemile3

canim antebemi gidicen.oh ne guzel.benim ailemde orda yasiyo.git valla.ne guzel gezer kebab yersin bir guzelde.benim yerimede ye olurmu:roflol:

[QUOTE="NightRose";4406520]Oh oh oh marifetli hatun seni, afiyet bal olsun diyeyim o zaman:) Bende akşama kolay ne varsa o yemek olacak. Ya da Gaziantep'te ki tembel avrat reyonundan bi şeyler sipariş edeyim elifime:eek: Betül ablacığımında ellerine yüreğine sağlık ondan da kargo bekliyorum o nefis sofralardakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

iyi olur valla.keske benimde oyle bir imkanim olsa.hep evde yapmatan bikiyo insan

iyi olur valla.keske benimde oyle bir imkanim olsa.hep evde yapmatan bikiyo insan
Güzelim ben de şaka yapıyorum zaten İstanbul'da yok böyle bir imkan çalışsanda eve gidip yemek yapıyosun illa:1no2: Mesela az önce eşim aradı akşama yemek siparişi verdi aynen şöyle "güveç için kıymayı buzluktan çıkardım artık istediğim yemeği yaparsın herhalde.." aslında o anda buzluktan kıymayı çıkarmamıştırda söylüyo bakalım ne diycem ona göre çözdürecek:dilcikar: Eve gelmeden yemek yapma psikolojisine sokmaya çalışıyo beni anlayacağın, e yapıcaz artıkÇok üzgünüm çoook

[QUOTE="NightRose";4407043]Güzelim ben de şaka yapıyorum zaten İstanbul'da yok böyle bir imkan çalışsanda eve gidip yemek yapıyosun illa:1no2: Mesela az önce eşim aradı akşama yemek siparişi verdi aynen şöyle "güveç için kıymayı buzluktan çıkardım artık istediğim yemeği yaparsın herhalde.." aslında o anda buzluktan kıymayı çıkarmamıştırda söylüyo bakalım ne diycem ona göre çözdürecek:dilcikar: Eve gelmeden yemek yapma psikolojisine sokmaya çalışıyo beni anlayacağın, e yapıcaz artıkÇok üzgünüm çoook[/QUOTE]

canim anliyorum seni.yorgun yorgun eve geliyosun.yemekti bulasikti.ama napican yapmak zorundayiz

iyilik cnm senden nbr.......

hosgeldin7wdpf4.gif
w271.png
[/IMG]

canım aramıza katıldığına çok sevindim. eh artık bize kendini tanıtırsın. canım hergün bu topiğimize uğramanı diliyorum. ben karşılama heyeti başkanı olarak bunu diliyorum.:roflol::roflol::roflol:
bu taş bombaya. kötükedihüso
canım bizim kuralımız hergün bir yazıyla olsun buraya uğramak. seni seviyoruz.:1hug::asigim:a.s.:nazar:

mrh kızlar nasılsınız abimin düğünü benim nikahım derken ancak girebildim ne yapıyorsunuz hepinizi çok özledim

canım benim. oh şükür kavuşturana. :1hug: ay ne özlemişiz seni.a.s. artık döndüğüne göre aramıza katılacaksın. seni çok seviyoruz. ay bir daha böyle uzun ayrı kalmayalım.:asigim:a.s.:nazar:

X