- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi uyduruk güzelim sarma başlı başına bir iş zaten ellerine sağlık, afiyet şeker olsun.valla bende bu aksam icin tavuklu pilav salata sarma yaptim uyduruk oldu biraz ama.insan ne yapacagini sasiriyo hergun hergun
hemşolarııııııııııııııııım öldüm öldüm dökmedik yer koymadım evde canım çıktı her tarafım çamaşırsuyu deterjan kokuyor.başım ağrıdı artık kokudan.bugün temizliği bitirirsem yarında antepe giderim belki hiç değilse yorgunluğumu atarım biraz.
canim harikasin emegine saglik.canim cekti.kiz.bende bugu revani yaptim.
hemşolarııııııııııııııııım öldüm öldüm dökmedik yer koymadım evde canım çıktı her tarafım çamaşırsuyu deterjan kokuyor.başım ağrıdı artık kokudan.bugün temizliği bitirirsem yarında antepe giderim belki hiç değilse yorgunluğumu atarım biraz.
Güzelim ben de şaka yapıyorum zaten İstanbul'da yok böyle bir imkan çalışsanda eve gidip yemek yapıyosun illa:1no2: Mesela az önce eşim aradı akşama yemek siparişi verdi aynen şöyle "güveç için kıymayı buzluktan çıkardım artık istediğim yemeği yaparsın herhalde.." aslında o anda buzluktan kıymayı çıkarmamıştırda söylüyo bakalım ne diycem ona göre çözdürecek:dilcikar: Eve gelmeden yemek yapma psikolojisine sokmaya çalışıyo beni anlayacağın, e yapıcaz artıkÇok üzgünüm çoookiyi olur valla.keske benimde oyle bir imkanim olsa.hep evde yapmatan bikiyo insan
iyilik cnm senden nbr.......
mrh kızlar nasılsınız abimin düğünü benim nikahım derken ancak girebildim ne yapıyorsunuz hepinizi çok özledim