Kahpe hayat

Bilmiyorum böyle birşeyle karsilasmadim
Oyle birşey söylese bile yalnız değil ki bekar oğlu var yaninda...
Benim eşim gece çalışıyor yıllardır benim evde durmamam lazım ozaman o bahane sadece ayrıca alismak zorunda kvniz ömür boyu sizinle olmamalı ev ev uzerine olmaz

Bilmiyorum böyle birşeyle karsilasmadim

bazi insanlarda bu durum oluyo. siz simdi iyilik yapip aldiniz yaniniza. ama belki gercekten belki de isine geldiginden korkuyorum duramıyorum sigamiyorum tarzi konusmalarla hic gitmemek ya da geri size gelip yerlesmek isteyebilir.

esiniz de o boyle deyince napiyim annemi sokaga mi atiyim diye baslar. esiniz asiri tepkiler verebiliyo çünkü

siz yavastan bu bir yili kisaltin.

zaten calisiyosunuz, aksamdan aksama goruyosunuz

belli bi sure arasira orda kalirsiniz
aksamlari orda olursunuz
sonra da yavas yavas azaltip hayatiniza bakarsiniz

insan yalniz evinde kalmadan yasini yasamis olur mu bilemem

benim halamlar da sizin esiniz ve ailesi gibi. bi tek onlar sevgiyi bilir, bi tek onlar birbirine baglidir, cikarsiz bi onlar birbini sever. enteresan enteresan triplere girerler insanin gözüne sokmak icin

Kendi evleri zaten var. 1 yıllığına bizde kalacaklar. Konuştum kv ile benim eşime yaptığım fedakarlıkları sen biliyosun iyiliğini düşünüp söyledim böyle tepki görmek zoruma gidiyo dedim.
Allah aşkına 1 yılda ne sevgi kalır ne saygı.
Siz şimdi iyilik mi yapıyorsunuz yazık gerçekten kendi elinizle yuvanızı dağıtıyorsunuz.
1 yıl boyunca kv kayin aynı evde olmaz olamaz isterseniz siz de onlarda melek gibi insanlar olun olmaz yani illaki sorunlar çıkar kavgalar edilir seviye düşer.
Gerçekten çok gereksiz bi olay gelip sizde kalmaları.

Sana emrivaki yaptı yani sormadan.
Bir kaç ay sabret bakalım yalnız laf arasında kvne anne evine gidince şunu şöyle mi yaparsın gibisinden konuş evine gideceği kafasına yerleşsin bir zahmet...
Başka evladı yok mu kvnin esinden başka evli?
Laf arasında söylüyorum zaten biriyle konuşurken kv yanımdayken 1 yıllığına yanımıza aldık yalnız kalmasınlar diye seneye biz yeni eve tasincaz annemler de evlerine geçecek diyorum.

Laf arasında söylüyorum zaten biriyle konuşurken kv yanımdayken 1 yıllığına yanımıza aldık yalnız kalmasınlar diye seneye biz yeni eve tasincaz annemler de evlerine geçecek diyorum.
Aynen sürekli dile getir eşinde duysun bu dediğini ve fikrinin değişmeyeceğini....
Inan bana senin annen kaliyor olsaydi eşin bu kadar anlayışlı olmazdı...

Erkeklerin geneli böyle benim annem ameliyat oldu 10 gün bende kaldı diye eşim ona bile trip yaptı ama noldu benim onun annesine zerre sevgim kalmadı....
Saygımda Allah rızası için insan olduğum için yuzlerine bakıyorum...

Oyuzden evliliğin çok yeni nasil başlarsa öyle gider sakın yumuşak durma....

insan kendine kötülük yaparak baskasina iyilik yapmamali. sonrasi cok uzucu oluyor cunku. benzer nankörlükle bende karsilastim. kendimi paralaya paraliya yapmamis olsam nankör diyip gecicem ama oyle acı oluyorki. kv niz gitmeden cocuk yapmayın.

Merhaba bayanlar bugün ağlamaktan helak oldum kendimi çok kötü hissediyorum. Baştan anlatayım 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim iyi bir isim iyi bir maaşım var çok şükür. 3 yıl önce eşimle tanıştım 1 yıl nişanlı kaldık. Bu zamana kadar eşime ve ailesine maddi manevi her konuda yardımcı oldum. Eşimden para istediklerinde ben eşime atiyodum o ailesine gönderiyordu. 1 yıl düğün borcu ödedik bilezikler haricinde her şeyi verdim borç kapansin diye. Kayınpederim vefat etti borcu bize kaldı bileziklerimi verdim. Kv ve kaynım vefattan sonra alışsınlar yalnız kalmasınlar diye alıp evimize getirdik başka bir ile. Yani anlayacağınız her türlü fedakarlığı çoğu kişinin yapmayacağı şeyi yaptım. Hani bir laf vardur ya ben bu insana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptı diye. Bugün bunu daha iyi anladım. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz. Yatak odama izinsiz girip çıkmalar, afedersiniz tuvalette su kullanmamak, çıktıktan sonra el yıkamamak... titiz bir insan olduğumdan bunlar bana aşırı batıyor. Evde sürekli gereksiz sevgi patlamaları, öpücükler sarılmalar havada uçuşuyor. Sanki birbirlerini yıllardır görmüyorlarmış gibi.. sinir oluyorum. Bi rahatsızlığım olsa kimse nasıl oldun diye sormuyor. Ama herkes birbirinin rahatsızlığıyla yakından ilgileniyor. Kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum. Kaynım yemekte çok seçicidir nerdeyse hiçbişey yemez ona özel ayrı yemekler pişirilir. Borç ödüyoruz para yetmiyor bizimki her haftasonu ailesini gezmeye götürüyor. Geçen yıl beni hiç götürmezdi. Evet gelelim bugünkü konuya. Kahvaltı yapıyoruz annesi oğluna bal kaymak sürdü bana da sen de ister misin dedi. Ben de yok dedim. Eşim o kibarliktan anlamaz dedi. Dumur oldum. Bu kibarlık mı niye durduk yere laf sokuyosun ne alaka dedim. Cevap vermedi konu kapandı ama yüzüm düştü bir kere. Sonra misafir gelecekti hazırlık yapıyordum esim ve kaynım gezmeye gidecekti istersen anneni de götür evde canı sıkılıyo dedim esim yanlış anladı. Kv içerde ağlamaya başladı huzursuzluk veriyorum keşke gelmeseydim felan dedi. Eşim de kalk anne gidiyoruz sen de gel dedi. Sen olene kadar benimlesin dedi. Bana döndü senin evini bilmem naparim ben senin derdini biliyorum kendi anana böyle yapmazsın felan demeye başladı. Ben de iyi bisey söylemiştim ne var bunda bu kadar alinganlik iyi bisey değil annemin aglamasina da anlam veremedim iyi tamam bundan sonra hiçbir konuda fikir belirtmem napiyosaniz yapın sonra ben kötü oluyorum dedim. Çıktılar. O kadar zoruma gitti o kadar ağladım ki ya ben 3 yıldır bu aileye çalışıyorum maaşımı olduğu gibi veriyorum bileziklerimi vermişim evime alıp misafir etmişim. Eşimdeki bu nankörlüğü anlayamıyorum. Sonra kv tekrar geldi gitmemiş esim kapıdan zorla bana sarıldı öptü felan ama kalp kırıldı bi kere. Ve bazı şeyler koptu. Ben eşime hicbir şekilde yaranamıyorum. Fedakarlık yaptikca yıpranan ben oluyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Bir ömür ben bu adamı çekemem. Çocuk da yok. Yaşamak istemiyorum artık öyle sıkıldım öyle bunaldim ki. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Kimse için bu kadar fedakarlık yapılmayacağını öğrenmişsiniz dır bir söz vardır deveyi diken misali ne kadar iyi olursanız o kadar istekler artar bunu unutmayın.

Ya kusura bakmayın. Eşiniz teoride çok güzel konuşmuş ama bunu pratiğe dökebilmek önemli. Sizin eşiniz belki öyle değil ama çoğu erkek dışarıda yanlış dediğini, evde aynı duruma düşünce eşine yaşatıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen. Sizi bozmak değil amacım. Burada nerdeyse hepimiz yaralıyız:) herkes yaşadığını biliyor
Yoo benim eşim öyle değil. Kayınvalidem bana da karışmaya kalktı zamanında ama eşim tek lafıyla onu susturdu.
Çoğu erkek demeyin. Şerefli düzgün karakterli erkekler böyle değildir. Emin olun. Siz kabullenirseniz gelecekte de erkekler hep böyle olacaktır.

Yoo benim eşim öyle değil. Kayınvalidem bana da karışmaya kalktı zamanında ama eşim tek lafıyla onu susturdu.
Çoğu erkek demeyin. Şerefli düzgün karakterli erkekler böyle değildir. Emin olun. Siz kabullenirseniz gelecekte de erkekler hep böyle olacaktır.
Sizin adınıza sevindim. Kabullenmek de bir faktör ama insanın elinde olmayan şeyler de var. Allah yardımcısı olsun tüm zorda kalanların

Kocana yaranamazsın bende de var bir benzeri..
O yüzden sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap sakın onları düşünme

Kv'de de içinden konuş sen konuş bak nasıl ömür boyu kalıyorum diyordur herhalde
Valla bazen evet felan deyip onaylıyor. Bazen de tutup diyor ki orayı tutmayın gelemem felan diyor. Eşimi çekmiştim köşeye bana bak bu beraber kalma süresi 1 yılı asmayacak annen böyle soyluyo ama ben ömür boyu bu şekilde yaşayamam demiştim. Eşim de üstine konuşmak istemiyo he hu diyip onaylayıp gecistiriyo.

Valla bazen evet felan deyip onaylıyor. Bazen de tutup diyor ki orayı tutmayın gelemem felan diyor. Eşimi çekmiştim köşeye bana bak bu beraber kalma süresi 1 yılı asmayacak annen böyle soyluyo ama ben ömür boyu bu şekilde yaşayamam demiştim. Eşim de üstine konuşmak istemiyo he hu diyip onaylayıp gecistiriyo.

Bu iyiliğini daha da suistimal edecekler bence
Bir nokta koy herkez yerini bilsin

Ailenin evine git!
Öncesinde eşine çığır yetti afran tafran size mutluluklar de.
Ne bu yahu hem maaşını feda et hem hizmetlerini et üstüne azar işit.
Bu kadar pasif olma artık.

Bu iyiliğini daha da suistimal edecekler bence
Bir nokta koy herkez yerini bilsin

katılıyorum size
resmen nankörlük yaptiklari

bu kadin daha ne yapacak acaba
madem acıları var hep birlikte yara sarmaya calissinlar

maddi manevi kadini somurup bide dislayip kusur buluyolar cok ayip yaptıkları

konu sahibi eger bi tartisma veya tatsizlik daha olursa bir yil bekleyemem evde ne huzur kaldi ne rahat deyip gondermeye bakin

siz zaten gokten zembille inseniz yaranamazsiniz bu insanlara

sizi baslarinin uzerinde tasiyacaklarina kayinvalide kayinvalide oglunu dolduruyo oglu geliyo size parliyo

Back
X