Kahpe hayat

Biliyorum kızım dedi ben de çok hassasım felan dedi pek bisey demedi dinledi yani.
O hassaslık karı kocanın arasını bozuyor madem aynı evdesiniz dikkat etmesi lazım böyle şeylere
Eşine de söyle yavaş yavaş aynı ev zormuş herkes evinde mutlu olsun falan diye söyle
Allah yardımcın olsun insan giden paraya acımıyor huzur olunca
Gitsinler arada destek atın ama aynı ev zor

Tabi ki boşanmayın. O kadar emeği boşanmak için vermediniz. Eşinizle oturun konuşun. Kayinvalideye ayrı ev tutun.Ya da memlekete geri dönsün. Kayinvalidenin kendi akrabaları çevresi yok mu ,nasıl size takılıp gelmiş?
Yaptığınız iyilikleri dile getirmeyin.Artık siz de o evin bir ferdisiniz evet bu zamanda kimse sizin yaptığınızı yapmaz ama yapmak istemişsiniz ben de yaptım eşimin hatrina..
Oldu bitti kendinizi yaptığınız iyiliklerden dolayı üzmeyin.

Eşinizi ikna edin kayinvalideyle olmaz.Anlatın ona sizin de rahat bir ortama ihtiyacınız var.Kayinvalidenizle de konuşun .Ayrılın

Yazınızın tamamını okuyamadım. Zaten sinirlendim. Neden hep siz maddi destek çıkıyorsunuz? Kayınbabanızın borcunu neden siz ödediniz?

Ben eşim için bu kadar fedakarlık yapıp karşılığını bu şekilde alsaydım, kusura bakma ama ne eve 1 kuruş katkı sağlardım ne de ailesini 1 dakika evimde tutardım. Herkes yerini haddini bilecek. Böyle konular okuyunca sinir basıyor vallahi.

Allah korusun eşim olsa ve vefat etse veya babam vefat etse bir ayda ben kendime gelemezdim normal bir psikolojide olmazdım. İleriye yönelik gözlemlerini arttır belki düzelecekler belki gerçek karakterleri böyle değildir. Bence hemen ipleri kopartacak olma. Evet fedakarlık yapmışsın değer de vermemiş olabilirler Veya sürekli yaptığınız için gözlerine görünmüyor olabilir. Yine de siz fazla dile getirmeyin

Bak eşime okudum; dediği şey “annene kardeşine saygı duyarsın ama karını rencide edemezsin, bu kadın direk boşansın çünkü onu kullanıyorlar, yapılır mı bu be” dedi.
Hiç çekme bunları, ömrüne yazık.
Ya kusura bakmayın. Eşiniz teoride çok güzel konuşmuş ama bunu pratiğe dökebilmek önemli. Sizin eşiniz belki öyle değil ama çoğu erkek dışarıda yanlış dediğini, evde aynı duruma düşünce eşine yaşatıyor malesef. Yanlış anlamayın lütfen. Sizi bozmak değil amacım. Burada nerdeyse hepimiz yaralıyız:) herkes yaşadığını biliyor

Gordugun tavirlarin nedeni zaten fazla fedakarligin,cunku insanoglu cok nanakordur,fedalarlik yaptikca bi senin vazifenmis gibi algilaniyor,bir zaman sonra hic farkedilmiyor bile.Calisan bir bayansin sen kazandigini baskasina vermek icinmi calistin,cabaladin?Farkinda misin vur ensesinden al ekmegini kivamindasin.Fedakarlik yapmaya devam ettigin surece elinde avucunda hic bir sey kalmayacak ve kendini tukenmis hissedeceksin.Tavsiyem ne esine ne ailesine fazla yuz verme,ki zaten vericegin kadar vermissin bu saatten sonra kusubakma ama ne evinden giderler,ne de eski hayatini yasamana izin verirler.Kaynina gore yemek yapmak ne demek allah askina begenmiyirsa gitsin disarda yesin?Hem sen niye yemek yapiyorsun kayinvaliden yapsin git calis birde eve gel yemek temizlik yap...Allah yardimcin olsun ne yazsak bos
Yemek temizlik yapmıyorum kv yapiyor

Yas 3 gün olur siz niye 365 gün yaptınız onu anlamadım...O kadar dayanmanıza imkan yok...Kayın kaç yaşında?ne demek yemek seçmek?İnsan evi dışında biryerde onu yemem bunu yemem der mi?Misafiri kayınvalideyle beraber ağırlamak bir zorunluluk mu?Gerçekten konuda anlam veremediğim çok yer oldu insan bu kadarını ailesine bile yapmazken eşten bu sözleri duymak...Hayırlısı...
Kaynım küçük. Çalışmıyor. Öğrenci.

Kaynım küçük. Çalışmıyor. Öğrenci.
Olsun öğrenci olabilir canım bütün yorumları okudum benim merak ettigim bizde yaşayın fikrini kvnize siz mi söylediniz eşiniz mi?
Bak evliliğin çok yeni böyle devam edersen alışırlar ve ömür boyu bunlardan kurtulamazsin seninle yaşarlar....
Inan bana merhametten maraz doğuyor elbette yanlarinda manevi destek olacaksin....
Ama kendini kullandırma eşinin yaptığı hareketler çok kötü gün geçtikçe dozu artacak ve sevgiyi geçtim aranizda saygi kalmayacak....

bu denli fedakarlığı anlamıyorum ya benim mantığıma uymuyor.
hiç mi kendinizi düşünmüyorsunuz?
herşeyin de bir sınırı var
ben çekemem herhalde bu kadar
hadi yapıyosun insan karşılığında biraz sevgi ister, saygı ister
ben isterim yani

Olsun öğrenci olabilir canım bütün yorumları okudum benim merak ettigim bizde yaşayın fikrini kvnize siz mi söylediniz eşiniz mi?
Bak evliliğin çok yeni böyle devam edersen alışırlar ve ömür boyu bunlardan kurtulamazsin seninle yaşarlar....
Inan bana merhametten maraz doğuyor elbette yanlarinda manevi destek olacaksin....
Ama kendini kullandırma eşinin yaptığı hareketler çok kötü gün geçtikçe dozu artacak ve sevgiyi geçtim aranizda saygi kalmayacak....
Eşim soyledi

Back
X