bende onu düşünüyorum şuan benimde hep pembe olucak tezgahüstü filan araya mint katmak istiyorum neyi alsam acaba böylede çok pembe olacak sen ne düşünüyorsun?
bende çöp kutusunu pembe alıcam sonra emsanın pembe bahratlığını düşünüyorum neoflam diye bir markanın pembe tenceresi ve tavasını düşünüyorum ama sonrada bir düşünüyorum hep pembe olacak komik mi olur acaba ya bebek evi gibi:) ne bileyim dediğin gibi bende pembeden vazgeçemiyorum helede bu tost makinesndeki pembe tonundan....mavi derken nasıl bir mavi?ben mavi katmayı düşünüyorum.robotum mavi zaten seramik tencerelerimin iki tanesini mavi 2 tanesini pembe almak istiyorum.bievin seramik tencerelerini alıcam büyük ihtimalle.tezgah üstüne başka alıcak bişeyim kalmadı mecburen böyle olcak.ekmek kutusuyla mutfak gereçleri siyah oldu bi işte.ama o pembe ekmek kutusunu görünce içim gidiyo hala.pişman oluyorum ona da
bende çöp kutusunu pembe alıcam sonra emsanın pembe bahratlığını düşünüyorum neoflam diye bir markanın pembe tenceresi ve tavasını düşünüyorum ama sonrada bir düşünüyorum hep pembe olacak komik mi olur acaba ya bebek evi gibi:) ne bileyim dediğin gibi bende pembeden vazgeçemiyorum helede bu tost makinesndeki pembe tonundan....mavi derken nasıl bir mavi?
aynı sorunları yaşıyoruz emsanın baharatlığıda çok yok inetrnette evkurda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sende bir bak istersen ....bu mavide çok hoş bende mint düşündüm aslında şimdi aklıma geldi perdeler ve aksesuarlada değştirebiliriz mesela senin bu tencerenin renginde fon düşünsene mutfağa çok hoş olmazmı?bende emsandan tuzluk ve yağlık almak istiyorum.tonları bievinkiyle aynı gibi.ama pembe yağlık sirkeliği hiçbi internet sitesinde göremedim.bende öyle düşünüyorum bazen çocuk evi gibi mi olcak diye ama vazgeçemiyorumda.bu tonlarda açık mavi yani.morda ekledim aslında ama bikaç mavi parçada almak istiyorum.
aynı sorunları yaşıyoruz emsanın baharatlığıda çok yok inetrnette evkurda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam sende bir bak istersen ....bu mavide çok hoş bende mint düşündüm aslında şimdi aklıma geldi perdeler ve aksesuarlada değştirebiliriz mesela senin bu tencerenin renginde fon düşünsene mutfağa çok hoş olmazmı?
dur bak aklıma girdin bende bu maviyi bir düşüneyim:) başka neler var bu maviden birde konunu kirletiyoruz galiba özeldende yazabilirim...birazda o yüzden mavi düşünüyorum bende zaten canım.daha bakmadım hiç ama çiçek desenli falanda olabilir mavi pembe.yakışıyo da,mutfakta seviyorum ben.mavide olabilir dediğin gibi.evkura bakıyım canım birde.teşekkür ederim :)
dur bak aklıma girdin bende bu maviyi bir düşüneyim:) başka neler var bu maviden birde konunu kirletiyoruz galiba özeldende yazabilirim...
canım günlük çatal bıççak takmının nehirin dalyan modeli mi?
çok şık duruyor bu takım kararımı değiştirmezsem bende bu takımı düşünüyorumevet canım nehir dalyan.
çok şık duruyor bu takım kararımı değiştirmezsem bende bu takımı düşünüyorum
hehe bende misafire duru gold düşünüyorum:))benim annem bunları kullanıyo canım çok memnun.bende çok seviyorum.o yüzden günlüğe bunları aldım.misafir içinde karar değiştirmezsem emsan duru gold düşünüyorum.
bu takımda fiyatına göre çok iyi ve çok asil bence günlüğe:)
aynen canım duru gold da çok güzel ama bir dükkanda sarıları çıkabilir filan demişlerdi o yüzden biraz terddütlym ama çatal bıçakta o kadar model baktım hisarda filan en çok bu model hoşuma gitti özellikle bıçağının şekli filan...misafir tabağı ne düşünüyorsun aldın mı? birde düğün ne zaman senin?aa aynı şeyleri düşünmüşüz aklın yolu bir demekki.emsanınki de gold modellere göre fiyatı uygun.nehirinki zaten çok uygun ve diğer markalardan da kalite olarak bi farkı yok.çamaşır askılığına en son bakarım diyorum daha onlara bakmadım.şuan aklımda büyük parçaları almak var.