aynen canım duru gold da çok güzel ama bir dükkanda sarıları çıkabilir filan demişlerdi o yüzden biraz terddütlym ama çatal bıçakta o kadar model baktım hisarda filan en çok bu model hoşuma gitti özellikle bıçağının şekli filan...misafir tabağı ne düşünüyorsun aldın mı? birde düğün ne zaman senin?
evet canım yemek takımını sordum ...bende kütaahyadan bakıyorum kracaya döndüm şuan..hadi bakalım çok yok zamanımız hızla devam etmemiz gerek çeyiz alışverişine benimde ağustos başında nasip olursa:)benimde hoşuma gitti ama sarılar çıkarmı bilemiycem onu hiç düşünmemiştim.misafir tabağı derken yemek takımını diyosun heralde.bernardonun paris antique modelinne bayılıyorum.hepsine bakıyorum onun kadar beğendiğim yok.fikir değiştirmezsem onu almayı düşünüyorum.düğün 13 eylülde canım :)
evet canım yemek takımını sordum ...bende kütaahyadan bakıyorum kracaya döndüm şuan..hadi bakalım çok yok zamanımız hızla devam etmemiz gerek çeyiz alışverişine benimde ağustos başında nasip olursa:)
ben misafir yemek takımının filan parasını ödedim ama modele karar veremiyorum:) benim büyük parçalar baya bitti hatta çoğu şeyim bitti gibi bundan sonra ıvır zıvırlar bardak plastik şeyler sunum şeyleri yani ne beğenirsem onu alıcam hazirana kadar çoğu şeyimi bitireyim diye düşünüyorum sonra ramazan girecek araya o aralar bakamam çok düğünümede 1 ay filan kalıyor zaten kafam rahat olsun:)günlüğe şimdilik şöyle takımlar beğendim sence nasıl?şuan bernardoda kampanya var alırsam eğer günlük takımı da hediye çekiyle almayı düşünüyorum.eğer almazsam bende günlüğü karaca ya da kütahyadan düşünüyorum.birde karacada çok güzel bi supla gördüm onu gözüme kestirdim.bakalım artık onları nişandan sonra almayı düşünüyorum.seninki daha yakınmış..erkenden halletsem son aylarda da eve aksesuar bakarım diye düşünüyorum.bakıcaz artık :)
ben misafir yemek takımının filan parasını ödedim ama modele karar veremiyorum:) benim büyük parçalar baya bitti hatta çoğu şeyim bitti gibi bundan sonra ıvır zıvırlar bardak plastik şeyler sunum şeyleri yani ne beğenirsem onu alıcam hazirana kadar çoğu şeyimi bitireyim diye düşünüyorum sonra ramazan girecek araya o aralar bakamam çok düğünümede 1 ay filan kalıyor zaten kafam rahat olsun:)günlüğe şimdilik şöyle takımlar beğendim sence nasıl?Eki Görüntüle 1483361 Eki Görüntüle 1483362
çoookkk güzel ve ççokkk yoğun geçen bir süreç herşey gönlünce olur inşallah ekimde oldu benim nişanım her ayrıntıyla kendim uğraşmıştım....teşekkür ederim canım fikrin için 2.takımı misafire bile çıkartabilirim duru gold ile de hoş olur:)haklısın canım son bi ay düğün hazırlığıyla ilgilenirsin birde.şimdi hallet çoğunu ki sıkışmasın.benimde elektronik ve tencereler baya azaldı.yemek takımları,yatak örtüsü falan var işte büyü parçalar yani benimkiler.şimdi nişanım var iki hafta sonra ona hazırlık yapıyorum birazda.cumartesi alışverişi yaptık, hediyelikler,kuaför,saç için aksesuarlara falan bakıyorum.nişandan sonra halledicem hemen..ben günlük için biraz daha sade klasik şeyler beğeniyorum canım.kahvaltı takımında çiçekli seviyorum sadece.ikincisi çok güzel yani.:)
çoookkk güzel ve ççokkk yoğun geçen bir süreç herşey gönlünce olur inşallah ekimde oldu benim nişanım her ayrıntıyla kendim uğraşmıştım....teşekkür ederim canım fikrin için 2.takımı misafire bile çıkartabilirim duru gold ile de hoş olur:)
canım güle güle kullan aldıkalrını .
ben çatal bıçak takımını çok beğendim . ahh o seramiklerde aklımda ama çok pahalılar
Hepsi birbirinden güzel canım :) Güle güle kullan :)
selam canım mutfak önlüğüne bayıldım çok tatlı yaa bununla yemek yapmak ne kadar zevkli olur nerden aldın acaba