kafein_'nin çeyiz hazırlığı

Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller. Özellikle mor olanları çok sevdim :KK51:

waffle.jpg
waffle makinem
image.jpg saklama kabım
image.jpg tepsim

mutfak önlüğün nerden acaba ayrıca herşey çok güzel iyi günlerde kullan inşallah

Çok sevimli şeyler seçmişsin, insanın mutfaktan çıkası gelmez :) Hayırla kullan.

Gözüm gönlüm Açılıyor böyle zevkli hatunları gördükçe :KK75: çok güzel seçmişsiniz iyi Günler'de kullanın inşallah :KK37:

yanlışlıkla cevaplaya tıkladım boş oldu kusura bakma canım... çeyiz kardeşliği bende bu tost makinesini ve çaycısını aldım güle güle kullan canım çoookkk güzeller...

yanlışlıkla cevaplaya tıkladım boş oldu kusura bakma canım... çeyiz kardeşliği bende bu tost makinesini ve çaycısını aldım güle güle kullan canım çoookkk güzeller...

başka bi renk alıcaktım herşet pembe oldu diye ama çok güzellerdi dayanamadım yine aldım.sende güle güle kullan canım teşekkür ederim :)

başka bi renk alıcaktım herşet pembe oldu diye ama çok güzellerdi dayanamadım yine aldım.sende güle güle kullan canım teşekkür ederim :)
bende onu düşünüyorum şuan benimde hep pembe olucak tezgahüstü filan araya mint katmak istiyorum neyi alsam acaba böylede çok pembe olacak sen ne düşünüyorsun?

X