- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 33
-
- Konu Sahibi Scarlet015t
Siz evlenince rahatının bozulacağını düşündüğü için öyle davranıyor olabilir. Ailesi ilçede demiştiniz sanırım, merkezi bırakıp ilçeye dönmek zorunda kalacak sonuçta. Ayrıca evet haklısınız, en azından ona yaptığın saygısızlığı bana yapmış sayılırsın vs diyebilirdi ki gerçekten öyle.
Şahsi kanaatim abisi sizinle evlenirse merkezde kalamayacağını düşündüğü için değil siz kim olsa aynısını yapacaktır. Sanırım kardeş biraz bencil , abisinin derdinin ne olduğunu anlaması lazım....Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...
Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.
Sorum su arkadaslar. Benim iliskimi bu denli bozmaya calisan bir insan var.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.
Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.
Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?
Not: kardesi 30, ben 27 yasindayim..
Gorumce adayi para akisi kesilecek diye korkuyordur :))Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...
Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.
Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.
Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?
Kardes - Karindas..
Ayni kan can.
Sizin icin kardesini mi atsin?
Kusura bakmayin ayni evde buyuyen iki can, baska biri yuzunden kavgali olmamali zaten.
Allah yardımcınız olsun gerçekten böyle insanlarla çok zor oluyor,umarım mutlu olursunuzBence de beni ilgilendirmez bugune kadar hic yorum yapmadim evdeki durumlarina. Sadece yorum yapabilmeniz icin belirtmek istedim. Durumu anlayin diye.
Ben de evlilikten sonrasi icin endiseleniyorum artik(
Söylediğiniz gibi olursa gelinler,damatlar ezilmeye devam etmez mi? Hayatta insan öyle şeyler yaşıyor ki öz ailesinden görmediklerini el dediklerinden görüyorKardes - Karindas..
Ayni kan can.
Sizin icin kardesini mi atsin?
Kusura bakmayin ayni evde buyuyen iki can, baska biri yuzunden kavgali olmamali zaten.
Sagolun yorumunuz icin.Söylediğiniz gibi olursa gelinler,damatlar ezilmeye devam etmez mi? Hayatta insan öyle şeyler yaşıyor ki öz ailesinden görmediklerini el dediklerinden görüyor
Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum birçoğumuzun başından geçti, ben anlayamıyorum bu kutsal aile,el kızı/el oğlu muhabbetlerini. Kimse kimseye aileni at demiyor ancak erkekler karşı tarafa yapaılacak her muameleyi hak görüyorSagolun yorumunuz icin.
Bence de. Ben zaten kussun kavgali kalsin demedim demem de. Tek bekledigim haddinde hudunda normal bir tepki.
Kaldi ki beni ve ailemi durduk yere bu kadar kirmis, uzmus. Nasil bir baskasi yuzunden deniliyor anlamiyorum. O zaman kardesin yaptigi her saygisizlik dogru, buna maruz kalan ben ve ailem arayi bozan.
Aynı sofraya oturması normal, onlar kardeş kanlı bıçaklı olamaz ki. Sohbet muhabbet ederken daha mesafeli olabilir.Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Duruma donersek;
Aynı sofraya oturması normal, onlar kardeş kanlı bıçaklı olamaz ki. Sohbet muhabbet ederken daha mesafeli olabilir.
30 yaşında bir kadın için hiç normal olmayan hareketler sizi çok kıskanmış olabilir.
Alttan almayın, kim olursa olsun haddini bilmesi lazım.
Anlıyorum sizi, tabi ki kim olsa bekler bende beklerdim haddini bildirsin, mesafe koysun. Üzüldüm adınıza. Çok şımarık bi insan var karşınızda.Sofradan kastim suydu: her sey eskisi gibi ayni havada. Ne biliyim gecici de olsa biraz mesafe. Cunku yaptiklari gercekten ciddi seylere yol acti. Eger ailem konuya dahil olmasaydi tepki falan beklemeyecektim. Bilmiyorum sizce en asgari tepki beklemem cok mu anormal.. Kafayi mi yedim ben acaba..zira simdiye kadar o asgari tepkiyle hic karsilasmadigi icin her seferinde olan bir oncekinden buyuktu.. Cunku ne yaparsa yapsin hayatinda hic bir puruz olmayacak bunu biliyor galiba