Kafayi yicem. Normal mi????

Gercekten sadece bir "tepki" bekliyorum. Cok mu abarti bir sey istiyorum. 30 yasindaki kardese cikolata almaya devam ederek gercekten yaptiklarindan rahatsiz oldugunu hissettirebilir mi insan ? Ben mi anlamiyorum...

Şahsi kanaatim abisi sizinle evlenirse merkezde kalamayacağını düşündüğü için değil siz kim olsa aynısını yapacaktır. Sanırım kardeş biraz bencil , abisinin derdinin ne olduğunu anlaması lazım....

Gorumce adayi para akisi kesilecek diye korkuyordur :))

Normal cunku onlar kardes. Kardes bu atilmaz, satilmaz, silinmez.

Bence siz duymayin, gormeyin, muhattap olmayin. Cok fazla kurcalamayin yani, o yokmus gibi davranin.

kardeşi yapılacak bişi zaten aranızda resmi olan bir durumda yok ... kötü olmayın iyide olmayan evlenince sizinle kalmak isteyecekkk

siz kardeşle ringe çıkıyorsunuz..
gerek yok..
muhatabınız değil.
erkek arkadaşınıza da kardeşiyle ilgili yorum yapmayın.
kabul etmediğiniz davranışları duruşunuzla belli edin. mesafeli olun.
erkek arkadaşınız kıskandığını farkediyordur ama akıllı davranıyor niye onu kışkırtsın ki?

Haklısın ama bi çikolata almasından bu kadar öfkelenecek kadar kin bileme. Verdiğin tepkileri anormal bulmuyorum haklıısn ama kendine engel olmaya çalış. Çünkü arkadaşların da söylediği gibi, o onun kardeşi atsa atılmaz satsa satılmaz.

Kardes - Karindas..
Ayni kan can.
Sizin icin kardesini mi atsin?
Kusura bakmayin ayni evde buyuyen iki can, baska biri yuzunden kavgali olmamali zaten.

Kardes - Karindas..
Ayni kan can.
Kusura bakmayin ayni evde buyuyen iki can, baska biri yuzunden kavgali olmamali zaten.

Konuma da yazdim. Kardesini atsin,silsin,konusmasin demiyorum. Ama hic bir sey olmamis gibi davranmak onun bu yaptiklarini mesrulastiriyor.
Ayrica kavgali olsalar idi bir baskasi yuzunden degil,kardesinin kendi yaptigi sebepsiz ve ici bos saygisizliklar yuzunden olurdu.

Kardes - Karindas..
Ayni kan can.
Söylediğiniz gibi olursa gelinler,damatlar ezilmeye devam etmez mi? Hayatta insan öyle şeyler yaşıyor ki öz ailesinden görmediklerini el dediklerinden görüyor

Söylediğiniz gibi olursa gelinler,damatlar ezilmeye devam etmez mi? Hayatta insan öyle şeyler yaşıyor ki öz ailesinden görmediklerini el dediklerinden görüyor
Sagolun yorumunuz icin.
Bence de. Ben zaten kussun kavgali kalsin demedim demem de. Tek bekledigim haddinde hudunda normal bir tepki.
Kaldi ki beni ve ailemi durduk yere bu kadar kirmis, uzmus. Nasil bir baskasi yuzunden deniliyor anlamiyorum. O zaman kardesin yaptigi her saygisizlik dogru, buna maruz kalan ben ve ailem arayi bozan.

Bunlari yapanin sorumlulugu yok cunku o kardes. Ama ben varligimla kardeslerin arasini bozdum bazi arkadaslara gore dogru mu bu ?
Inanin ara bozulsun rahatlayayim diye bir derdim yok. Ama hic bir sey olmamiscasina rutine devam etmek...sizlere sormak istedim.
Ben ve ailem cok uzulduk,ayrilma noktasina geldik. Butun bunlar cok gereksiz bir neden ugruna oldu..

Son düzenleme:
Yaşadıklarınızı anlayabiliyorum birçoğumuzun başından geçti, ben anlayamıyorum bu kutsal aile,el kızı/el oğlu muhabbetlerini. Kimse kimseye aileni at demiyor ancak erkekler karşı tarafa yapaılacak her muameleyi hak görüyor Mutluluğunuzu bozmasınlar yeter

Biz onlara gorumce diyoruz aramiza hosgeldin. ( gorumcemin bukup getirdigi mantiyi yerken bunu soylemem nankorluge girer mi ? ) esiniz ikiniz arasindaki mesafeyi korumali. Onun disinda kardesine neden mesafe koysun? Ben olsam ben de koymam. Ayni evde yasayip ayni sofraya oturmalari, ona cikolata almadi gayet normal bunu sikinti yapmayin lutfen.

Aynı sofraya oturması normal, onlar kardeş kanlı bıçaklı olamaz ki. Sohbet muhabbet ederken daha mesafeli olabilir.

30 yaşında bir kadın için hiç normal olmayan hareketler sizi çok kıskanmış olabilir.

Alttan almayın, kim olursa olsun haddini bilmesi lazım.

Sofradan kastim suydu: her sey eskisi gibi ayni havada. Ne biliyim gecici de olsa biraz mesafe. Cunku yaptiklari gercekten ciddi seylere yol acti. Eger ailem konuya dahil olmasaydi tepki falan beklemeyecektim. Bilmiyorum sizce en asgari tepki beklemem cok mu anormal.. Kafayi mi yedim ben acaba..zira simdiye kadar o asgari tepkiyle hic karsilasmadigi icin her seferinde olan bir oncekinden buyuktu.. Cunku ne yaparsa yapsin hayatinda hic bir puruz olmayacak bunu biliyor galiba

Anlıyorum sizi, tabi ki kim olsa bekler bende beklerdim haddini bildirsin, mesafe koysun. Üzüldüm adınıza. Çok şımarık bi insan var karşınızda.
Çalışmıyo, eve bi yardımı dokunmuyo, estetik masrafını bile abi karşılıyo. En sevmediğim insan tipi. Asalak gibi geçiniyo.

Siz evlenince ailesinin yanına dönecektir inşallah?

kanli bicakli dusman olsun diyorsunuz o zaman mutlu olursunuz bence...ozelikle parayi kessin cunku kardesine para vermesinden hoslanmiyorsunuz demi... ilceye yollasin sesi cikmasin hep sizi iyilesin hic elestiri yapmasin demi ... sevgilin senin kuklanmi ? ki biz o kizi dinlemedik tek tarafli anlatiyorsun..cunku dogru durust kimse ben bunu yapdim demez cunku buraya destek almaya geliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…