Kafayi yicem. Normal mi????

Ben de diyorum ki abiniz evlenecek olsa ve ogretmen maasiyla nisanlisiyla birlikte para biriktirse illa o surede estetik yaptircam abimin parasi da var diye ister miydiniz? Bana bu normal gelmiyor.
Ben zaten nisamlimla konusuyorum uzatmiyorum. Size anlatmak istedim ki icimdeki bu huzursuzluk son bulsun. Sikayet etmedim bugun kkda derdimi paylastim ben.

ben normal demedimki siz istemiyorsunuz vermesini dedim... arkadasim enayi gibi odedi nisanlisinin kardesinin borcunu.. size sormadan ona verse dedim hata yapmissiniz dedim ortak hesapla ...siz vermek istemeyince kotu siz olabilirsiniz dedim ...yasarsaniz anlarsiniz ne demek istedigimi...

Elbette. Mesela bizde o paradan evine bir seyler yaptirdik yeri geldi bana lazim oldu. Dikkat etcegimiz sey temel ve gerekli olsun dedik ihtiyac eger hrcayacaksak. Evli olsak belki .ama evlenme arifesinde estetige harcayacagimiz para yok.abisinin fikri de bu yonde

Hah evet haklisiniz.. Belki de hataydi ortak hesap yapmak.

Muhattap olmayın derim

biraz sert yazmis gibi oldum kusura bakma bir anda yukseldim nisanlinda kardesiyle ne yaparsa yapsin siz uzak durun o bir sure sonra bosuna yapiyorum der

Yalnız başından beri kız 15 yaşlarında falan heralde tipik ergen, konu sahibide küçücük kıza takmış kafayı diye düşünerek okudum. Taa ki yaşının 30 olduğunu görene kadar. Evlerden ırak manyağa bak siz evlenince rahatı bozulacak tabi. Düşüncesizce davrandı ama kardeş işte napalım diyip alttan alınacak bir yaş değil bu. En azından bir selam verecek kadar edep sahibi olmalı. Yerden göğe kadar haklısın, kardeşse kardeş sende eşi olacaksın nedir yani. Anam, bacım, karım diye değilde haklı haksız diye bakılması lazım olaya

Bence kız kardeşi sizin iş ciddiye binip evleneceğinizi anladığı an hem artık abisiyle kalamayacak hem de abisinden maddi destek göremeyeceği için size cephe almış olabilir. Önemli olan bu tepki verme olayını nisanlinizin düşünmesi idi ama erkekler biz bayanlar gibi çok detaylı ve ince dusunemeyebiliyorlar bazen.

Kk da dikkatimi çeken bir durum bu konuda da yaşanmış.

Neye göre karar veriyor hanımlar ben anlayamıyorum.

Aynı durumun,aynı sonuçların yaşandığı başka bir konuda görümce topa tutulabilirdi.
Ama bu konuda konu sahibi,siz haksız bulunmuşsunuz.
Şans işte :))

Adam kardeşini silmesin tamam amenna.Ama 30 una gelmiş,iş yok,okul yok,sırf keyfe keder abisi ile yaşayan,her ihtiyacını (kuaförüne,estetiğine kadar) ona karşılatan biri var.Ve bu adam evlilik arefesinde,para lazım.
Bu adamı her türlü sömürüyor,nişanlısına da kasten kötü davranıyor,iftira atıyorsa o kız sorunlu değil midir?
Bariz sorunludur.
Kardeşini silip sokağa atmasın.Ama nişanlısına da saygı duyması gerektiğini bildirmesin mi yani?

"Nişanlımın yüzüne de tükürsen sen benim baş tacımsın canım kardeşiiimmm" havasında davranmanın alemi yokki.
Herkes yerini sınırını bilmeli.

Oof ne gereksiz şeyler yüzünden ilişkiler yıpranıyor.

Kiz 30 yasina gelmis evlenememis. Muhtemelen icinde bununla ilgili birseyler de vardir. Abisinin bu durumunu haliyle kaldiramiyordur muhtemelen.
Kiz problemli. Bu ilerde de problem olur.

Siz beni anladiniz. Tabi silmesin. Silmesini istemek de cirkinlik benim gozumde. Tek beklentim asgari duzeyde bir tepki. Cunku bu tepkisizlik yuzunden doz giderek artti ve en sonunda ailelere kadar sicradi.

Sende cok masum degilsin sanki
Yok kuaforu susu busu hattacikolatasina kadar saymissin, demekki bunu bi sekildegorumceye hissettirdinki, oda sana cephe aldi. Daha evlenmeden kardesinw harcadigi kurus seni rahatsiz etmis. Bence bi daha dusun..

Yok beni harcadigi para rahatsiz etmedi. Onlari saymamin sebebi nisanlim ve kardesinin iliskini anlamaniz ve saglikli yorum yapabilmeniz adinaydi. Beni rahatsiz eden o harcamalarin bizim dugun icin biriktirdigimiz paradan istenmesi oldu. Ve asil beni rahatsiz eden sebepsiz yere bu dusmanca tavir ve nisanlimim bunun karsisindaki tepkisizligi..

Siz beni anladiniz. Tabi silmesin. Silmesini istemek de cirkinlik benim gozumde. Tek beklentim asgari duzeyde bir tepki. Cunku bu tepkisizlik yuzunden doz giderek artti ve en sonunda ailelere kadar sicradi.
Rahatsız olmakta haklısınız.
Bu tepkisizlik görümceyi iyice pişkin hâle getirecek,ben ne yaparsam yapayım,abim benim yanımda diye düşünmesine sebep olacak.
Oluyordur da.
Sizin isteğiniz makul.
Konuşması gerekir nişanlınızın,yumuşak da olsa uyarması gerekir.
Kendiliğinden yapmıyorsa siz uyarın.
Ama sizi yanlış anlamasına mahal vermeyin,kırgınlığınızı anlasın.

x siz evlenince tekrar ailemin evine döncem diye kuduruyorudur.

esinin kardesi adam arada kaliyor yazik. ondan üzerine fazla gitme sana yansimadikca kendi aralarinda napiorlarsa yapsinlar. simdi abisi birsey dese hep nisanlin yüzünden degistin diye ortaligi ayaga kaldirir aranizi daha fena bozar.

Kardeşte olsa yaptığı hatanın bir bedeli olmalı. Sevgiliniz kardeşinin her hatasını görmezden geliyor değer verdiği için ama kız peki neden ödün vermiyor? Abisini seviyorsa nişanlısına eşine saygı duymayı öğrenecek abisini üzmemek adına.yapmıyorsa abisi de tepkisini koyacak. Tabiki atamaz silemez ama kırıldığını hissettirecek.

Hakkknızda ne konuşmuş orayı da yazsaydınız keşke. Kız kardeşinin kıskandığını düşünüyor ve o yüzden bu şekilde yaklaşıyor. Tek açıklama bu. Görümcem 45 yaşında ben 29,kadın beni kıskanıyor ve eşim bunu açık açık söyşedi bana yaptıkları kıskandığından diye. Ve mesafe filan koymadı daha da ılımlı davrandı :)
Erkekler böyle çünkü,o kıskançlığı masum görüyorlar. Tehlike görmüyorlar. Beni seviyor paylaşamıyor düşüncesinde.
Sen de kötüleme aralarına girmeye çalışma.
Kendisi fark eder takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…