Kafayi yicem. Normal mi????

Scarlet015t

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
307
692
33
Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babamin selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...

Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.

Sorum su arkadaslar. Benim iliskimi bu denli bozmaya calisan bir insan var.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.

Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.

Canim x de x demissin ama çikolata alip aynı sofraya oturmasi normal değil mi , kardesi sonuçta.

Size yaptıklarında haksiz ama kendiniz mesafe koysaniz daha güzel .

Onlar kardes olarak ne yaparsa yapsinlar ,bugun iyi olurlar yarin kötü .
Ama siz mesafe koyarsiniz ,uzak durursunuz.

Son düzenleme:
Normal. Yani kapi disari edemez ki sonucta kardesi onun.
Soyle soyliyeyim. Senin kardesin vs akrabalarindan biri bunu yapsa ne yapardin? Silip atamazdin degilmi.

Ben olsam haddini yerini bildirirdim. Aldirmazdim. İzin de vemezdim boyle davranasina yalniz. Veya terbiyesizlik yapmasina. Cunki sevdigim kisiye saygisizlik yapan olursa banada yapmis olur. Ama baglari koparmazdim tabiki..cunki ailem. Biraz empati kur anlarsin ne demek istedigimi.

Yani atraksiyonli buyuk birsey bekleme. Yalniz yuzune karsi saygisizlik yaparsa..agir seyler gecerse aradan ve sevgilin sessiz kalirsa ozaman dusunursun.

Bence haklısın. Kardeşini sokaga atamaz tabi ama en azından o çikolatayı almasaydı mesela. Biraz tavır yapsaydı kardeşi de belki hata mı ediyorum der bi düşünürdü. Bu şekilde aynı tas aynı hamam.

Kardeşi tabiki beraber yemek yiyecekler. Düşman olmalarını beklemeyin. Erkek arkadaşınız zaten ona değil size inanıyor. Eğer size inanmasaydı evet sorun var derdik. Her insan farklı işte. Abisiyle eskisi gibi olamayacağını düşünüp sizi ayırmaya çalışıyor. Size özel olduğunu sanmıyorum. Abisi sizin yerinize başka bir kızla evlenecek olsaydı yine aynı şeyler olacaktı. O yüzden önemsemeyin derim.

Yemek yapmıyor ama abisiyle aynı sofrada yemek yiyorlar demişsiniz, nişanlınız mı yapıyor yemeği ev işlerini? Merak ettim... sizi istememesi çok normal tabii tüm hayatı düzeni bozulacak, kalkıp ilçeye dönecek, maddi desteği azalacak. Bir de abisi şımartıyor belli, o da gidecek. Resmen can düşmanı olmuşsunuz işiniz zor, bir ömür çekilmez, evlense bile başınıza ekşir devamlı. Size neyse de ailenize yaptığı saygısızlıklar çok çirkin. Bence artık dişinizi gosterin

Evet abisi yapiyor. Yapamadigi gunler disardan aliyor. Benim anlamadigim sey su. Tepki gostermek icin daha ne yapmali?
Benim kardesim su saygisizliklari yapsa ben bisey olmamis gibi cikolata almaya devam edemem.
Bu arada kardesi 30 yasinda. Ben 27yim.

Bende de bunun benzerinden var en azılı düşmanı sanıyor beni umrumda değil ama eşimle sorunlu olmasını istemiyorum onlar abi kardeş sonuçta eee nişanlında konuşmuş daha ne yapsın sen sana olana yorum yap diğer türlüsü doğru değil.

Ben yaşını küçük sanmıştım, yuh diyorum artık. Koca kadın kişiliği gelişmemiş. Peki bu kadın çalışmıyor yemek iş yapmıyor ne yapıyor ki evde tüm gün? Sevgiliniz de aşırı yumuşak başlıymış. Mesela benim abi kardeş birlikte yaşayan tanıdığım var, ikisi de yoğun çalışıyor, ev işlerini ortaklaşa yapıyorlar beraberce. Hatta kızcağız abisine cok iş bırakmamaya çalışıyor. Ne bileyim kadin-erkek meselesi değil ama vakti olan-olmayan meselesi. Ben çalışıp yorulup para kazanıcam, koskoca kizkardesim evde tüm gün yan gelip yatacak bir de gelip yemek yapıcam. Yetmiycek bide kardeşe çikolata götürücem. Hiç normal değil soyliyim. Genelde bu ilgi ailenin psikolojisi sorunlu bireylerine gösterilir. İntihar meyilli bile olabilir Allah göstermesin. Ailesi o ne dese yapıyordur korkudan. Bence ciddi düşünmeden aileyi iyi araştırın taniyin

Evet degil mi insan kucuk zannediyor. 30 yasina gelmis bir insandan bahsediyorum. Inanin kucuk olsa kucuklugunden diyecegim. Yok !!
Butun gun yatiyor, arada arkadaslariyla cikiyor. Alisverise gidiyor. Zora gelemiyor.
Nisanlim cok iyi niyetli. Ama bu kdar olur mu? Ailesine kalsa coktan gitmisti onlarin yanina. Nisanlim bir tek boyle davranan. Cok sagolun yorumunuz icin.

Rica ederim, sizdeki sabrı da takdir ettim. Kendinizden 3 yaş büyük birine karşı olgunluk gösteriyorsunuz resmen. Aileniz de belli ki anlayışlı düzgün insanlar. Umarım sevgiliniz kıymetinizi bilir de doğru şekilde davranmayı başarır. Yoksa da kendi kaybeder çok takılmayın, onemli olan uzun vadede mutlu olmak.

Aaaa 30 yaşında mı Ben ergen sandım. Bu yüzden abisini kaybetme korkusu yaşıyor, abisi de gönlünü hoş tutsun diye çikolata alıyor diye düşündüm. Bu yaştaki kadın her şeyin bilincindedir. Yalan ve iftira var madem haddini bildirin. Nişanlınızla da sert konuşun. Sizi o kişiyle fazla muhattap etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…