- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 33
-
- Konu Sahibi Scarlet015t
kanli bicakli dusman olsun diyorsunuz o zaman mutlu olursunuz bence...ozelikle parayi kessin cunku kardesine para vermesinden hoslanmiyorsunuz demi... ilceye yollasin sesi cikmasin hep sizi iyilesin hic elestiri yapmasin demi ... sevgilin senin kuklanmi ? ki biz o kizi dinlemedik tek tarafli anlatiyorsun..cunku dogru durust kimse ben bunu yapdim demez cunku buraya destek almaya geliyorsun...
Evet destege geldim.kanli bicakli dusman olsun diyorsunuz o zaman mutlu olursunuz bence...ozelikle parayi kessin cunku kardesine para vermesinden hoslanmiyorsunuz demi... ilceye yollasin sesi cikmasin hep sizi iyilesin hic elestiri yapmasin demi ... sevgilin senin kuklanmi ? ki biz o kizi dinlemedik tek tarafli anlatiyorsun..cunku dogru durust kimse ben bunu yapdim demez cunku buraya destek almaya geliyorsun...
Size inanamiyorum. Her mesajimda kussunler dahi istemedigimi defalarca yazdim. Oyle olsa ben araya girer ne yapiyorsun derim sevgilime. Siz beni anlayamadiniz ben tekrar edeyim. Kanli bicakli ne demek.. Cok cirkin.. Ben normal en alt seviye bir tepki bekledim.. Bu kadar bos yere saygisizliklarin kendi hayatinda soruna yol acmasa da baskalarini uzebilmenin bir onemi olsun istedim..
Adamin kardesinden bahsediyorsunuz farkindasiniz dimi?
Kardesinin doldurusuyla size catmamis, ayrilmaya kalkmamis ki bunlari yapsa neyse.
Demek ki ciddiye almiyor. Ayni sofraya oturmasi, cikolata almasi falan nesi anormal anlamadim.
sofrada nasil yemek yer diyorsun onlar kardes...bende abimle sorunluyum ama sevgilim dese ki konusma ben konusurum gene o benim kanim sonucta ...ki oda goder beni korur yeri gelince... diyrosunuz ki kardesine para veriyor bu konuyla alakasi ne kizi kotuluyorsunuz sandiginiz kadar masum degilsiniz...kendi kardesi para verirse verir resmen estetigine kadar anlattiniz ..kardesi bana su sunu yapti deseniz neyse... cikolata almis bozuldum demissiniz ne yapmasini bekliyrosunuz... kardesi size kotuluk yapmissa mesafe koyarsiniz ...
ortada size atılan iftiralar, arkanızdan edilen hakaretler ve huzur bozup ara açmaya çalışmalar var ise sevgilinizin bunlara bir dur demesi müdahale etmesi gerekirdi. yoksa tabiki de çikolatasında değilsinizAnormal olan hic bisey olmamis gibi davranmasi... Sofrada cikolata da degilim. Orda kastettigim her sey ayni.
Ve maalesef bugune kadar hep ayni tepkisizlik yeni bir sorun dogurdu. Tepkiden kastim konusmasinlar kussunler degil. Bu konu hakkinda konusmak, nisanlimin hislerini anlatmasi idi.
Kardesine para veriyoru anlattim cunku biz evlenecegiz. Ailelerimizin durumu kotu. Temel ve elzem olmadikca para harcamiyoruz. Butun bu istekler bitmese de azalabilir. Cunku nisanlim bunlari bizim biriktirdigimiz ortak hesaptan cekebiliyor o estetigi mesela.
Sofradan kastim yemek degil ayni yere oturmalari degil. Bugun annem benim cok sevdigim birine cirkin bir ithamda bulunsa aksam cikolata alamam. Biraz mesafe bekledim. En azindan " bak bu yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Arkadaşlar konuyu farklı bi boyutta tartışıyo.Anormal olan hic bisey olmamis gibi davranmasi... Sofrada cikolata da degilim. Orda kastettigim her sey ayni.
Ve maalesef bugune kadar hep ayni tepkisizlik yeni bir sorun dogurdu. Tepkiden kastim konusmasinlar kussunler degil. Bu konu hakkinda konusmak, nisanlimin hislerini anlatmasi idi.
ortak hesabınızdan ikinizin dışında biri için harcama yaptırmamanız gerekiyor benceKardesine para veriyoru anlattim cunku biz evlenecegiz. Ailelerimizin birakmak istemedik. Temel ve elzem olmadikca para harcamiyoruz. Butun bu istekler bitmese de azalabilir. Cunku nisanlim bunlari bizim biriktirdigimiz ortak hesaptan cekebiliyor o estetigi mesela.
Sofradan kastim yemek degil ayni yere oturmalari degil. Bugun annem benim cok sevdigim birine cirkin bir ithamda bulunsa aksam cikolata alamam. Biraz mesafe bekledim. En azindan " bak bu yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.
Anormal olan hic bisey olmamis gibi davranmasi... Sofrada cikolata da degilim. Orda kastettigim her sey ayni.
Kardesine cikolata mi almis :/ inanamiyorum. Yahu adam kardesiyle ayni evde yasiyor.tabi beraber yiyecek. Eger ki sana davranisi degismiyorsa erkek arkadasinin sorun yok.ama gazina gelip sana laf ediyorsa yol ver gitsin :)Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...
Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.
Sorum su arkadaslar. Benim iliskimi bu denli bozmaya calisan bir insan var.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.
Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.
Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?
Not: kardesi 30, ben 27 yasindayim..
Kardesine para veriyoru anlattim cunku biz evlenecegiz. Ailelerimize birakmak istemedik. Temel ve elzem olmadikca para harcamiyoruz. Butun bu istekler bitmese de azalabilir. Cunku nisanlim bunlari bizim biriktirdigimiz ortak hesaptan cekebiliyor o estetigi mesela.
Yok yaptirmadik. Ama bunu 30 yasinda birinin teklif etmesi cok ilginc degil mi? Hadi kardesinden ister anliyorum. Orda da beni yok sayma durumu var. Ben kimim ki ona gore.. Para bizim olsa da o kardesinden istiyor..ortak hesabınızdan ikinizin dışında biri için harcama yaptırmamanız gerekiyor bence
açıkçası şu yaşadıklarınız evlendiğinizde başınıza geleceklerin fragmanı gibi geldi bana
Hah evet ben bunu diyorum. Ayni masaya otursun devam etsin. Ben orda hic bisey olmamis gibi. Yani bu olaylardan once ne idiyse suan da oyle. Nisanlimin tepkisizligini anlatmak istemistim.. Ama bi tepkisini koysun ortaya..gorumce buyuk ihtimalle kardesinin evlenmesini istemiyor cunku abi evlenirse gorumce ilceye anne babasinin yanina donecek
bu yuzden de mumkun oldugunca sizi caydirmaya calisiyor
yasi 30 ama zeka yasi 15
ancak sevgilinizde kardesini atamaz , tabi ki ayni masada oturup normal kardeslik iliskisini surudurecek
tek bir konuda haklisiniz o da abi olarak tepki vermesi gerektigi , ayni masaya oturmaya devam etsin ancak evlenecegi kadini da kimseye ezdirmesin
çok saygısız biri belliki aman siz onun seviyesine düşmeyin. belli sınırlarınız olsun ve bu sınırları erkek arkadaşınız da şuursuz görümceniz de aşmamasınlarYok yaptirmadik. Ama bunu 30 yasinda birinin teklif etmesi cok ilginc degil mi? Hadi kardesinden ister anliyorum. Orda da beni yok sayma durumu var. Ben kimim ki ona gore.. Para bizim olsa da o kardesinden istiyor..