Kafayi yicem. Normal mi????

Size inanamiyorum. Her mesajimda kussunler dahi istemedigimi defalarca yazdim. Oyle olsa ben araya girer ne yapiyorsun derim sevgilime. Siz beni anlayamadiniz ben tekrar edeyim. Kanli bicakli ne demek.. Cok cirkin.. Ben normal en alt seviye bir tepki bekledim.. Bu kadar bos yere saygisizliklarin kendi hayatinda soruna yol acmasa da baskalarini uzebilmenin bir onemi olsun istedim..

Evet destege geldim.

ben buraya siz normal bunlar ,takmayin diyin diye geldim. Cunku bu beni uzuyor ister istemez iliskimi etkiliyor. Ben takmis olayim, normal olsun bunlar ki ben de icim rahat sevgimi yasayayim. Sizlere olanlarin cogunu yazmadim ki sevgilinin yaptigi normal yazabilin diye.

Adamin kardesinden bahsediyorsunuz farkindasiniz dimi?
Kardesinin doldurusuyla size catmamis, ayrilmaya kalkmamis ki bunlari yapsa neyse.
Demek ki ciddiye almiyor. Ayni sofraya oturmasi, cikolata almasi falan nesi anormal anlamadim.

Bu kadar acimasiz olmayin. Sizin dedikleriniz dogru olabilir, birbirimizi tanimiyoruz. Ama olmayadabilir. Bunu da dusunun olur mu ?

sofrada nasil yemek yer diyorsun onlar kardes...bende abimle sorunluyum ama sevgilim dese ki konusma ben konusurum gene o benim kanim sonucta ...ki oda goder beni korur yeri gelince... diyrosunuz ki kardesine para veriyor bu konuyla alakasi ne kizi kotuluyorsunuz sandiginiz kadar masum degilsiniz...kendi kardesi para verirse verir resmen estetigine kadar anlattiniz ..kardesi bana su sunu yapti deseniz neyse... cikolata almis bozuldum demissiniz ne yapmasini bekliyrosunuz... kardesi size kotuluk yapmissa mesafe koyarsiniz ...

Adamin kardesinden bahsediyorsunuz farkindasiniz dimi?
Kardesinin doldurusuyla size catmamis, ayrilmaya kalkmamis ki bunlari yapsa neyse.
Demek ki ciddiye almiyor. Ayni sofraya oturmasi, cikolata almasi falan nesi anormal anlamadim.

Anormal olan hic bisey olmamis gibi davranmasi... Sofrada cikolata da degilim. Orda kastettigim her sey ayni.
Ve maalesef bugune kadar hep ayni tepkisizlik yeni bir sorun dogurdu. Tepkiden kastim konusmasinlar kussunler degil. Bu konu hakkinda konusmak, nisanlimin hislerini anlatmasi idi.

görümcenizin psikolojik problemleri olabileceğini düşündüm ben açıkçası, almışsınız başınıza belayı. bari onu bir deli olarak kabul edin ve delidir ne yapsa yeridir diye düşünün.
30 yaşına gelmiş koca kadına erkek kardeşi bakmak zorunda değildir anne babasından alsın kepçe kulak parasını en olmadı gitsin bir işe girsin
sırf canı sıkılıyor diye şehirde kardeşiyle yaşamak ne demek ya? bu hiç normal bir davranış değil bu sağlıklı bir bireyin yapacağı bir iş değil şuursuz ve şımarık belliki
asla kendinizden taviz vermeyin hazır sizinle konuşmuyorken siz de onunla asla muhatap olmayın bu tip kişiler düzelmezler

Kardesine para veriyoru anlattim cunku biz evlenecegiz. Ailelerimizin birakmak istemedik. Temel ve elzem olmadikca para harcamiyoruz. Butun bu istekler bitmese de azalabilir. Cunku nisanlim bunlari bizim biriktirdigimiz ortak hesaptan cekebiliyor o estetigi mesela.
Sofradan kastim yemek degil ayni yere oturmalari degil. Bugun annem benim cok sevdigim birine cirkin bir ithamda bulunsa aksam cikolata alamam. Biraz mesafe bekledim. En azindan " bak bu yaptiklarini ciddiye aliyorum" demek icin.

ortada size atılan iftiralar, arkanızdan edilen hakaretler ve huzur bozup ara açmaya çalışmalar var ise sevgilinizin bunlara bir dur demesi müdahale etmesi gerekirdi. yoksa tabiki de çikolatasında değilsiniz

bende sana diyorum ki boyle birsey bekleme nisanlin bunlari yapiyorsa kardesine onem veriyordur ... belki o.kadar onemsemiyor olanlari ... bazen birsey derim abim bunumu dusunuyorsun der baska isin yok mu der... kendini bosuna yoruyorsun ...bir rahatsziligin varsa nisanlina de ki para vermeni istemiyorum burda yazdinmi sonuc degismiyor ki... cozum nisanlinla konusmak..ki benden sana tavsiye birini surekli sikayet etme kotu olursun

Arkadaşlar konuyu farklı bi boyutta tartışıyo.
Niyetiniz aralarının bozulması değil erkek arkadaşınızın, kardeşine biraz tepki gösterip aynı şeyleri tekrarlamamasını sağlamak.

Siz görümceyi görmezden gelin. Siz mesafeli olun. Akıllı davranın. Erkek arkadaşınız fazla iyi niyetli.

Abisi evlenicek, düzeni bozulacak, parası kesilecek bencilce davranıp sizi huzursuz etmeye çalışıyo. Müsade etmeyin kötü olmayın erkek arkadaşınızla.

Son düzenleme:
ortak hesabınızdan ikinizin dışında biri için harcama yaptırmamanız gerekiyor bence
açıkçası şu yaşadıklarınız evlendiğinizde başınıza geleceklerin fragmanı gibi geldi bana

Tamam da gorunen o ki erkek arkadasiniz durumun farkinda. E siz de sueekli yanlarinda degilsiniz. Belki de konusmustur. Ama kizin boyle yapacagi varsa yine yapar. Size yansitmiyorsa ben olsam sorun etmezdim.

gorumce buyuk ihtimalle kardesinin evlenmesini istemiyor cunku abi evlenirse gorumce ilceye anne babasinin yanina donecek
bu yuzden de mumkun oldugunca sizi caydirmaya calisiyor
yasi 30 ama zeka yasi 15
ancak sevgilinizde kardesini atamaz , tabi ki ayni masada oturup normal kardeslik iliskisini surudurecek
tek bir konuda haklisiniz o da abi olarak tepki vermesi gerektigi , ayni masaya oturmaya devam etsin ancak evlenecegi kadini da kimseye ezdirmesin

Kardesine cikolata mi almis :/ inanamiyorum. Yahu adam kardesiyle ayni evde yasiyor.tabi beraber yiyecek. Eger ki sana davranisi degismiyorsa erkek arkadasinin sorun yok.ama gazina gelip sana laf ediyorsa yol ver gitsin :)

ortak hesabınızdan ikinizin dışında biri için harcama yaptırmamanız gerekiyor bence
açıkçası şu yaşadıklarınız evlendiğinizde başınıza geleceklerin fragmanı gibi geldi bana
Yok yaptirmadik. Ama bunu 30 yasinda birinin teklif etmesi cok ilginc degil mi? Hadi kardesinden ister anliyorum. Orda da beni yok sayma durumu var. Ben kimim ki ona gore.. Para bizim olsa da o kardesinden istiyor..

Hah evet ben bunu diyorum. Ayni masaya otursun devam etsin. Ben orda hic bisey olmamis gibi. Yani bu olaylardan once ne idiyse suan da oyle. Nisanlimin tepkisizligini anlatmak istemistim.. Ama bi tepkisini koysun ortaya..

Yok yaptirmadik. Ama bunu 30 yasinda birinin teklif etmesi cok ilginc degil mi? Hadi kardesinden ister anliyorum. Orda da beni yok sayma durumu var. Ben kimim ki ona gore.. Para bizim olsa da o kardesinden istiyor..
çok saygısız biri belliki aman siz onun seviyesine düşmeyin. belli sınırlarınız olsun ve bu sınırları erkek arkadaşınız da şuursuz görümceniz de aşmamasınlar

bakin arkadas gidip maas ek kartini nisanlisina verdi ..o da gidip harcamis kiz yanimda aradi parasinin hesabini sordu diye kiza sen degistin dedi siz ortak hesap yapmissiniz daha evli degilken...alsa sana paragoz dese hosuna gitmiycek ..cunku arkadasim parasinin hesabini sordu diye resmen o konuma dusuruldu..nisanlisinin kardesinin borclarini odedi cunku ters dusseydi kaybetmekten korktu ...birde kotu etiketlenmek... kendi parami ben esim olursa onla kullanirim ..nisanlilikta gider uzerime duseni alirim kaygilanmam ...

Sende cok masum degilsin sanki
Yok kuaforu susu busu hattacikolatasina kadar saymissin, demekki bunu bi sekildegorumceye hissettirdinki, oda sana cephe aldi. Daha evlenmeden kardesinw harcadigi kurus seni rahatsiz etmis. Bence bi daha dusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…