Kafayi yicem. Normal mi????

30 yaşında olduğunu konunuza ekleyin bence.
17-18 yaşlarında abisini kıskanan ergen bir genç iz izlenimi veriyor konu.
30 yaşına gelmiş bir kadın bunları bilinçli yapar.
rahatını bozmak istemiyordur.
abide ne iyi abiymis valla ben bile kiskandim:KK51:
saka bir yana bence o kardeşin evlenincede sizinle yasasam ne olur ki?
moduna gelmeden herkesin özel hayatı oldugu hatirlatilmali:süslü:
sevgilisi mi yok:confused:

Bende ergen sanmistim. Ona gore yorum yazmistim. Ne diyelim cekecegin var.. Bence kismet felan bul bu kardese :KK70:sizi unutsun kendisiyle ilgilensin.

Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...

Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.

Sorum su arkadaslar. Benim iliskimi bu denli bozmaya calisan bir insan var.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.

Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.

Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?

E siz ne zaman evleneceksiniz? Yakinsa dugun tarihi tutmaya baslayin gorumce de aile yanina donsun o zmn. Araya girmeyin sinsi sekilde halledin bazi konulari. Ve onlar kavgada etseler barissalarda kardesler. Sana kardesimle iyi gecineceksin arayip soracaksin demiyosa bosver sen onu. Kac yasin gorumce peki evlenmeyi dusunmuyo mu? Ve avi kardeste olsa ayni evde beraber kalmak bana gore gunumuz sartlarinda normal degil. Ayni evde dura dura gorumcen ister istemez kiskaniyodur iliskinizi. Dunya da o kadar cok sapik insan var ki. Kimseye guvenilmez

Haklısınız ama onda kardeşi.ben olsam tavır alamam yalan söylemiim.zaten ona inanıp dolduruşa gelmiyormuş.e daha sadece sevgilisiniz de.şimdi onlar aynı evde.ama evlenince mutlaka uzak duracaktir.çok üstüne gitmeyin,kızı siz de görmezden gelin

evet normal.

anormal olan sizin kardeşiyle aynı masada yemek yemesine veya ona çikolata almasına bu kadar şaşırmanız.

kardeşiniz yok galiba?

Mesafeyi abi değil, siz koyacaksınız. Abi söylenenlerden etkilenmediği sürece, kaale almadığı sürece sorun yok. Daha bu aşamada bir tercih meselesi açılırsa yada ima edilirse, x haksız bile olsa kötü siz olursunuz.

X sebebiyle sevgilinizin tavırları değişirse onların arasını açmaya çalışmayın. Ayrılın gitsin. Onların ilişkisi asla bitmez. Olan size olur.

Erkek arkadasiniz normal ve olmasi gerektigi gibi davraniyor bence. Mesafe koyacak olan sizsiniz. Onlar kardes. Sacindan tutup sokaga atamaz ya. Dengeyi kuruyor ve kardesinin sacmaliklarina da inanmiyormus iste ne guzel. Bir de bunun inanani var. Bosverin.

Belliki abisini kıskanmış paylaşamamış.
Evet bir konuşma gerçekleştirmesi gerekiyor ama ne malum bunu yapmadığı.
Yani aynı sofrada oturuyor olması veya çikolata alması ihtiyaçalarını karşılaması gayet doğal en
az 20 yıllık kardeşi.

Sizin yapacağınız şu durumda sadece mesafe.
Ve görmezden gelmeniz adını dahi sevgilinizin yanında getirmeyin.
Bırakın bir kaç adım gelsin atmıyor mu sizde atmayın.
O kadar basit....

Kardeşini sevgilinize asla şikayet etmeyin. Anlayışlı ve sakin bir görüntü sergileyin. X sizi kötüledikçe sizin lehinize olacak hersey zamanla göreceksiniz. Zaten sevgiliniz onun aklına gidecekse de şimdi gitsin evlendikten sonra olacağına şimdi olsun ki görün ona göre adim atın.

sevgilinizi yada nişanlınızı bir secim yapmaya zorlamayın ki bence üzülen siz olursunuz kimse kardeşini silmaz silmesi anormal olurdu mesafeyi koyacak olan sizisiniz görüşmeyn mesafeli durun gördüğünüzde başınız çevrin szde siz silin onu

Kardeşinizi sokağa atmayacak sadece ailesinin yanına gönderecek. Yani kardeşinin yaptığı artık yüzsüzlük olmuş. Ben olsam ikisini baş başa bırakırdım konu Sahibi.

Siz evleneceksiniz, kendisi eve dönmek zorunda kalacak, onu çekmiyor demek ki
Kendisi hazimsiz biri anlaşılan, abisi de huyunu bildiği için, düşman gibi görmüyor onu önemsemiyor demek.

Sizde gorumcenizi gormezden gelin

Kardesi yani 30 degil 40 olsa farketmez. Sevgilinizin karakterini biliyor x sahsi yillardir beraberlerde. Umursamiz kiskanc bencil bi gorumceniz var. Bunu kabullenerek o aileye girin. Eger kaldiramayip esinizle ileride sorun yasayacaksaniz ayrilin gidin yasiniz 27 zaten daha gencsiniz.

Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin estetik olmak istiyormus...

Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.

Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.

Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.

Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?
Not: kardesi 30, ben 27 yasindayim..
Öncelikle kızın ailesinin evinde iş yapıp yapmadığı sizi değil onları ilgilendirir. Ancak iş lüks ihtiyaçlara geldiği zaman konu değişir,bir zahmet kazansın ve istediği gibi harcasın. En önemlisi ise umarım evlendikten sonra böyle devam etmez:110:

Duruma donersek;

Not: kardesi 30, ben 27 yasindayim..
Evlenirseniz eğer araları daha samimi olacak buna emin ol ve o kardesi cok daha kıymetli olacak
Kardesler evet araları iyi olsun ama sizdeki kardes abisini biraz kullanıyor gibi
Düzenini kurmus işte 30 yasında kadın ekmek elden su gölden geciniyor neden abisi evlensin istesin ki

Siz evlenince rahatının bozulacağını düşündüğü için öyle davranıyor olabilir. Ailesi ilçede demiştiniz sanırım, merkezi bırakıp ilçeye dönmek zorunda kalacak sonuçta. Ayrıca evet haklısınız, en azından ona yaptığın saygısızlığı bana yapmış sayılırsın vs diyebilirdi ki gerçekten öyle.

Öncelikle kızın ailesinin evinde iş yapıp yapmadığı sizi değil onları ilgilendirir. Ancak iş lüks ihtiyaçlara geldiği zaman konu değişir,bir zahmet kazansın ve istediği gibi harcasın. En önemlisi ise umarım evlendikten sonra böyle devam etmez:110:

Bence de beni ilgilendirmez bugune kadar hic yorum yapmadim evdeki durumlarina. Sadece yorum yapabilmeniz icin belirtmek istedim. Durumu anlayin diye.
Ben de evlilikten sonrasi icin endiseleniyorum artik:KK43:(

X