Erkek arkadasimla ailelerimizi tanistirdik 6 7 ay once. Her sey yolunda ve gayet guzeldi. Annem babam, annesi babasi iyi anlastilar. Fakat kiz kardesi o gun de dahil burnumdn getirdi. Tanistiktan kisa bir sure sonra eften puften bir mevzu bulup benimle konusmayi kesti. Daha sonra babamla yolda karsilasinca babam selam vermesine ragmen selam vermeden gecmis. Gormemistir dedik. Annem ameliyat oldu, bir gecmis olsun demeyi gecin bizi gorunce yolunu cevirdi. sebepsiz yere. Anladim ki maksati iliskimizi bozmak. Durumu daha iyi anlamaniz icin biraz bahsedeyim
Erkek arkadasim kiz kardesiyle yasiyor, x diyelim. Xin annesi ve babasinin yasadigi yer buraya 2 saat uzaklikta. Biz merkezde onlar ilcede yasiyor. X calismiyor, evde calisip abisine yardimci olacagini dusuneceksiniz. Hayir ev isi yapmiyor,yemegi cani isterse yapiyor ki genelde yapmiyor. Ilcede sıkıldıgı icin merkezde kardesiyle yasiyor. Erkek arkadasimla ikimiz de ogretmeniz. Evlenmek icin para biriktiyoruz. Ama xin luks ihtiyaclari da karsilaniyor bir yandan. Kuaforu, manikuru,parfumu,makyaji, bilmem nesi.. Hatta inanmayacaksiniz estetigi bile. Kepce kulak icin
estetik olmak istiyormus...
Duruma donersek;
Benim hakkimda cok cirkin,gercek olmayan ithamlarda bulunmus erkek arkadasimi bunlara inandirmaya calismis.Erkek arkadasim inanmamis. Butun bunlara ragmen hep iyi yaklastim hep alttan aldim. Normal olmaya calistim. Ta ki son olaylara kadar.
Sorum su arkadaslar. Benim iliskimi bu denli bozmaya calisan bir insan var.
Sevgilim bunu onunla konusmus ama x yaptiklarinda hakli oldugunu savunmus. gram geri adim atmayacagini soylemis.
Ve butun bunlara ragmen ,erkek arkadasim dedigim insan onunla yemek yiyor, ayni sofraya oturuyor, muhabbet ediyor. Kendi ona mesafeli oldugunu soyluyor ama eski duzen devam ediyor. Bu nasil mesafe? Ben mi cok kotuyum? Ben mi anlamiyorum? Uzuntumden kor mu oldum? Normal mi arkadaslar, benim tarafimdan biri sunu yapsa. Kendini topla derim zaman tanirim. Kilini kipirdatmazsa ben ayni evde de olsam normal olamam.
Gecen bulustugumuzda cantasinda cikolata var,ogrencilerine sandim, kendi sevmez. X'e almis. Normal mi ya ?kafayi yicem.
Kardesini silsin demiyorum ama yaptigi saygisizliklar icin biraz tavir sergileyemez mi ? Cunku kardesi,ne yaparsa yapsin abisinden bir tepki gormeyeceginin rahatliginda. Ve bu rahatlik ona istedigi her seyi yapmaya hak veriyor sanki?