• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yememe az kaldı! Dengesiz sevgili :(

Hayatmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
202
100
53
32
Selam herkese. Geçenlerde bir konudan bahsetmiştim. Sevgilim İstanbul'da yaşama sözü verip son Zaman'larda buranın zorluğundan vs.. Bahsedip Ailesinin yaşadığı şehre gitmek istiyo diye. Uzun bir konuydu o da şuan yine onunla ilgili bambaşka bir konuyu anlatmak istiyorum. Bu derdimiz zaten büyük bir dert.. Üzerine bambaşka şeyler ekleniyor hep. Gerçekten yoruldum.

Beni gitmeye ikna edemeyince sürekli kavga çıkarmaya çalışır oldu. Bana sudan sebep şeylerde tavır yapıyor. Bi Konuşuyor bi konuşmuyor. Mesela örnek vereyim; Biz onunla aynı iş yerinde çalışıyoruz. İş yerindeki tavrım 1 senedir herkese aynı somurtganım genelde. Yani böyle bi insan değildim. Ama anladığınız gibi böyle somurtkan bi insan oldum. Son iki gündür de dedim herhalde insanlar da problem yok ben de var iki gündür de güleyim edeyim dedim. Bundan dolayı 2 gündür tavır alıyorum. Bana bağırıyor kızıyor. Bilmem kötü laflar söylüyor işte. Ada'm akıllı anlatıyorum konuşmaya çalışıyorum. Beni dinlemiyor bile. Bana egosusun bencilsin diyor. Halbuki ben onunla beraber olduğum zamandır ondan başkasıyla bile vakit geçirmiyorum. Zaten aynı iş yerindeyiz demiştim. Şuan ise sürekli benimle kavga etme derdinde. Birşeyler diyip gidicem buradan diyor.

Normalde sakin bir insan değilimdir. Fakat şuan gerçekten sakin kalmaya çalışıyorum. Hala daha farklı farklı şeyler bulup üzerime geliyor. Üzüldüğümü bile bile yapıyor bunu. Tanıdığım o nazik Ada'ma birşeyler oldu. Gitti. Evet elbette Zaman'ında ben de hatalar yaptım ettim. Her ilişkinin başında bazı zorluklar oluyor o da bana yaptı. Ama onlar olması gereken olabilir şeylerdi. Fakat bana şuan yaptıkları bambaşka. Dengesizleyor sürekli ve inanın çok yoruldum. Kötü davranıp ayrıl benden kızım falan diyor. Gerçekten Nasıl bu hale geldi diye şaşırıyorum. Sorduğumda da ben böyleyim diyor. İyi de eskisi kimdi o Zaman? Gerçekten içim yanıyor. Hem bana böyle davranmasına hem de ayrılırsak ne olacak. O kadar alıştım, seviyorum. Ama durum bu. Ne olursunuz dengesiz bi insana neler yapılabilir yardımcı olun. NOT; Beni sevdiğini söylüyor, kendisi ayrılmıyor. Ama hayatı zehir ediyor bana.

Ee madem "ayrıl benden" diyor ayrıl gitsin...
Yol yapıyor aklınca, fırsatını bulunca da topuk..

bende bunu benzer durumları yaşadım sevgilim acayip dengesizdi bana birgün beni bekle askere gideyim diyordu öbürgün de başka bir kavga çıkarıyordu güya seviyordu yapamıyordu ama sanki ayrılmamı istiyordu ki öylede oldu ayrıldım ilk 1 sene üzüldüm zor atlattım ama şuan çok mutluyum ne istediğini bilmeyen insanlarla uğraşınca psikolojisi bozuluyor insanın bence geç karşısına şartlarını sun oluyorsu devam yok baktın yan çiziyor imkansıza sürüklüyor bitsin de yoluna bak zaten ondan sonra anlarsın sevgisini.çünkü seven insan kaybetmez çözüm üretir yol bulur bunu unutma sevgiler

bende bunu benzer durumları yaşadım sevgilim acayip dengesizdi bana birgün beni bekle askere gideyim diyordu öbürgün de başka bir kavga çıkarıyordu güya seviyordu yapamıyordu ama sanki ayrılmamı istiyordu ki öylede oldu ayrıldım ilk 1 sene üzüldüm zor atlattım ama şuan çok mutluyum ne istediğini bilmeyen insanlarla uğraşınca psikolojisi bozuluyor insanın bence geç karşısına şartlarını sun oluyorsu devam yok baktın yan çiziyor imkansıza sürüklüyor bitsin de yoluna bak zaten ondan sonra anlarsın sevgisini.çünkü seven insan kaybetmez çözüm üretir yol bulur bunu unutma sevgiler
Aynen oda seviyor yapamıyor edemiyor. Ama bunları yapıyor bana. Peki Nasıl ayrıldınız ?

Tatlım bırak gitsij ya neden uğraşıyorsun şimdi den böyle yapan evlendi mı ne yapacak biliyon mu bilmiyorsun yazık etme kendine
Haklısınız işte insan emek verince kolaj kolay bitiremiyor bir de çok sevgi olunca. Ve eski iyi halleri aklıma geliyor . Sanırım bundan dolayı böyleyim

ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum ben değil sen ayrldın şartlarımı kabul etmedin deyip vicdan rahatlatmak istiyor bence o bunu yapmadan sen mantıklı olanı yap hem zaman kaybetme hem gururunu çiğnemesine izin verme.karakteri sağlam adam gelir adam gibi konuşur ucuz hesaplar yapmaz...kaçak oynamaz...

Düzgünce karşıma geçip konuşsa, zaten herşey olacak. Ayrılmak istediğini söylese Ada'm akıllı ama böyle bir derdi yokmuş . Dediğiniz gibi yol yapıyor aklınca
O zaman sen geç karşısına " ayrılmak istiyorsan bahane arama" de... Zaten niyeti oysa açıkça söyler...

ayrıca diğer arkadaşlara katılıyorum ben değil sen ayrldın şartlarımı kabul etmedin deyip vicdan rahatlatmak istiyor bence o bunu yapmadan sen mantıklı olanı yap hem zaman kaybetme hem gururunu çiğnemesine izin verme.karakteri sağlam adam gelir adam gibi konuşur ucuz hesaplar yapmaz...kaçak oynamaz...
Yani evet bu yaptıkları bana eziyet zaten. Gerçekten sevgi denen şey olmasa ben bu durumlara göz yummazdım. Ama bi kere yumunca işte bidaha yaptı bidaha yaptı. Söz veriyor Yapmıcam diyor yine aynı. Sanırım onu beklemem yereiz bu durumda

Aynen oda seviyor yapamıyor edemiyor. Ama bunları yapıyor bana. Peki Nasıl ayrıldınız ?
birgün mesaj attı ilk defa bana bahaneleri değil asıl niyetini söyledi şartlar dedi askerlik dedi ailem dedi ayrılalım ama seni seviyorum falan filan bende tek kelime tamam dedim ve sonrası tamam dememi hazmedemedi alışkanlıktan mı bilmem sevgi dolu sözler şarkılar atmaya başladı tabi bende ipler koptu ondan önce tartışma çıkarıyordu ama niyetini tam belli edince benim için bitti. 1 ay boyunca tek kelime cevap yazmadım muhatap olmadım üzüldüm ağladım ama yinede cevap vermedim sonra birgün yumuşadım 1 aydan sonra baktım yine sorunlar olmasa falan diyor değiştim hattımı annemi aradı sosyal medyadan yazdı ama dönmedim 1 sene boyunca ara ara yazdı en sonunda özüne döndü ve birgün baktım benim kıskandğm sildiğim bütün kızlar facesinde yani dalgasına bakmaya başladı ve bende anladım ki yeterince sevmemiş dürüst değilmiş 3 sene oldu o kadar yorduki beni hayatıma birini almaya cesaret edemiyorum yeni yeni o kafa yorgunluğum gecti inan. ama şuan çok mutluyum iyiki gitti beni evlenseydik bile bu tutarsızlığından deli edebirdi.aynen bende senin gibi iyi gecen ilk 5 6 ayımızı hatırlıyordum verilen sözleri nereden çıktın karşımaları :) ama şimdi gülüyorum ALLAH insanın karşısına ne istediğni bilen karakteri sağlam dürüst insanlar çıkarsın insaallah bu yazdıklarımda kendine çıkaracağın bir pay vardır ve doğru karar verebilirsin

birgün mesaj attı ilk defa bana bahaneleri değil asıl niyetini söyledi şartlar dedi askerlik dedi ailem dedi ayrılalım ama seni seviyorum falan filan bende tek kelime tamam dedim ve sonrası tamam dememi hazmedemedi alışkanlıktan mı bilmem sevgi dolu sözler şarkılar atmaya başladı tabi bende ipler koptu ondan önce tartışma çıkarıyordu ama niyetini tam belli edince benim için bitti. 1 ay boyunca tek kelime cevap yazmadım muhatap olmadım üzüldüm ağladım ama yinede cevap vermedim sonra birgün yumuşadım 1 aydan sonra baktım yine sorunlar olmasa falan diyor değiştim hattımı annemi aradı sosyal medyadan yazdı ama dönmedim 1 sene boyunca ara ara yazdı en sonunda özüne döndü ve birgün baktım benim kıskandğm sildiğim bütün kızlar facesinde yani dalgasına bakmaya başladı ve bende anladım ki yeterince sevmemiş dürüst değilmiş 3 sene oldu o kadar yorduki beni hayatıma birini almaya cesaret edemiyorum yeni yeni o kafa yorgunluğum gecti inan. ama şuan çok mutluyum iyiki gitti beni evlenseydik bile bu tutarsızlığından deli edebirdi.aynen bende senin gibi iyi gecen ilk 5 6 ayımızı hatırlıyordum verilen sözleri nereden çıktın karşımaları :) ama şimdi gülüyorum ALLAH insanın karşısına ne istediğni bilen karakteri sağlam dürüst insanlar çıkarsın insaallah bu yazdıklarımda kendine çıkaracağın bir pay vardır ve doğru karar verebilirsin
Gerçekten çok teşekkür ederim. Sonuçta bu hayata hepimiz bi kez geliyoruz. Ve ileride elbette bunun evliliği vs olacak Çünlü bizim annelerimiz falan da tanışmıştı. Zaten herhangi bi sevgili gözüyle baktığım biri olsaydı bunları dert etmezdim. Cidd düşündüğüm biri ve ileride daha kötü olur diye de korkuyorum. Bu yüzden buraya yazdım. Çok teşekkürler yaşadıklarınızı anlattığınız için. Umarım Allahım iyi insanlarla karşılaştırır bizi

sizi ve konunuzu hatırlıyorum. en ufak zorlukta karakterini belli etmiş anlaşılan o gitmeyi kafasına koymuş ona göre size de seçim yapmak düşer

Gerçekten çok teşekkür ederim. Sonuçta bu hayata hepimiz bi kez geliyoruz. Ve ileride elbette bunun evliliği vs olacak Çünlü bizim annelerimiz falan da tanışmıştı. Zaten herhangi bi sevgili gözüyle baktığım biri olsaydı bunları dert etmezdim. Cidd düşündüğüm biri ve ileride daha kötü olur diye de korkuyorum. Bu yüzden buraya yazdım. Çok teşekkürler yaşadıklarınızı anlattığınız için. Umarım Allahım iyi insanlarla karşılaştırır bizi
amin rica ederim aynen bir kere geliyoruz ve ruh sağlığımız beden sağlığımız için sağlıklı insanlarla düzgün karakterli insanlarla yaşamımıza devam etmeliyiz hayırlısı olsun sevgiler

Seni istemeyen adamı niye "Vicdan yapmasın" diye hala yanında durmaya zorluyorsun ki. "Güle güle" de bas tekmeyi, sen basmazsan "Bırakmıyor beni" diye ayrılmamazlık yapmayacak, bir gün seninle komple iletişimi kesip bitirecek, sudan çıkmış balık gibi kalacaksın. Bence bunu yapmasına izin vermeden ayrıl. Sonra bunu yaşayanların kendilerine arabesk eziyet çektirdiği konularını okuyoruz, kendine bu kötülüğü yapma. Başlarım erkeğine, sanki dünyada adam yok.

Back