Kafamı nereye vursamm ?

çarşafı kozmetiği geç. iç çamaşırı almış ya. kaynana, anne, nişanlı... cümbür cemaat gerdekte onu mu giyse bunu mu giyse diye kritik yaptılar mı acaba?
Sabah sabah orayı gözden kaçırmışım,inanamıyorum artık.
Bizim oralarda köyden imkansızlıklar sebebi ile hep beraber gelip alışveriş yaparlar merkezden. Başka da görmüyorum artık bu rezilliği.

Ainen öyle katılıyorum. Şimdiden ayrilmakla tehdit eden insan bunu evlendikten sonra da söyler sık sık. Kimse de düğün stresini öne sürmesin. Hepimiz evlendik, ev kurduk. Bazı çizgileri korumalı her zaman.

Siz sevgililik ve nişanlılık evresinde evkeneceğiniz adama ottan çöpten olay çıkarıp köpek çektiniz mi?
Saygı tek taraflıydı şimdi o da bitti..

Eski konularını okuyun derim. Ama baya vaktinizi alabilir..

bohçanın olayı o değil mi zaten? eskiden tekstil yaygın değildi. köy nüfusu fazlaydı. ulaşım zordu. o yüzden bohça ve bohça alışverişi kavramı vardı. şimdi oturduğun yerden alışveriş yapabiliyorken bohça devrinin kapanması lazım.

Bi göz atiyim. Yaklaşık 5 yıl evliyim. Cok şükür ne nişanlılikta nede evlilikte birbirimize veya ailemize saygısızlıgimiz olmadi. Ben düğün olaylarıninda fazla abartıldığını düşünüyorum. Daha evlenmeden araya soğukluk giriyor bunun sayesinde. Şükür bizde olmadı

Aslında gerçek yüzünü göstermiş. Ama çekip gitmek çok zor gelir tabiki .. Düğünü erteleme kararı alabilirsin.
baktın hala resti çekiyor yapacak bişey yok sil baştan yapacaksın. zor gelmesin. insan ölüme bile alışıyor zamanla

Zor göz atarsınız biraz. Profilini kapatmış uyanık. Buradan anlayın artık karakterini. Allahtan biz ölmedik daha :) nesilden nesile aktaracağız efsane prensesimizi.

Yol yakınken dönün. Herif terbiyesizin saygısızın teki. Anneniz de istemiyormuş. Ya şurda açılan konuları okuyup hiç mi ders almıyorsunuz, hiç mi pay çıkarmıyorsunuz kendinize??? Valla sinir oldum ya. Evlendiğinde başına ne gelcek farkında değil misin?

Eşyalar alındı ev tamam diye yani dünya malı için evlenceksiniz. Bunun içğn mi evleniliyordu? Amaç bu muydu?

Çok pişmanım evlendiğime demek istemiyorsanız kendi denginizde edepli bir adam bulun. Ayrıca şu koca ayıyı da sevmeyiverin. Annenize çemkiren şu öküzden koca mı olurmuş, ahıra bağlanmaz bu.

Düğün hazırlığı stresi değil bu. Prensesin zor karakteri, idare etmeyi geçinmeyi bilmeyen biri oluşu, kendini çok fazla önemsemesiyle alakalı..

Adam çok alttan aldı. O alttan aldıkça prenses hep bir fazlasını yaptı. Sonuç bu...

Yazmışımdır hatta "bir gün alıştığın tepkiyi değil tam tersini göreceksin o zaman ne oldu buna diyeceksin" diye. Cevabı da çok alakasız olurdu.

Sözleri saygısız ve Terbiyesizce. Ne koca olur insana ne adam ne baba. Böyle gelir böyle gider. Size tavsiyem, zararın neresinden dönülürse kar ! Diye bir özlü sözümüz var.

O zaman adam da tez vakit kurtulur inşallah. Bu iki taraf için de çok yorucu bir evlilik olur.

Sizin iş olmaz bitirin gitsin

Nişanlılık evliliğin fragmanı derler. Çok doğru..
Nişanlılığım kötüydü, bile bile yine de evliliğe girdim. Sonuç; her şey daha kötü oldu.. boşanıyoruz.. eğer o zaman ayrılsaydım, başımdan bir nişan geçti diye söz edeceklerdi,ama şimdi evlilik geçti diye edecekler..
Uzun lafın kısası;evlenince her şey asla daha iyi olmuyor,aksine daha kötü oluyor.. ben olsam başta kendini böyle açık eden adamdan ayrılırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…