• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Hayır yaklaşamam yaklaşmakta istemiyorum
merhaba merhaba bu kadar
O zaman çok yorucu ve huzursuz bir evlilik hayatı seni bekliyor prenses. Çok üzgünüm.
Çünkü erkekler evlendikten sonra değişir ve senin ailene yaşattıklarına bakmadan, senin onun ailesiyle yakın olmanı isteyecek.

son durum normal konuşuyoruz ve görüşüyoruz
ama ailemden özür dilemeye gelmedi hala
ben de talepte bulunmadım
içim hiç huzurlu değil

Özür de dilemez çünkü kendisine göre hala haklı.
Size de demiyor 'ya canım ben de seni ve aileni üzdüm gel bir ortak bir şey yapalım'da unutalım diye.
Sular bulandı bir kere tek tavsıyem dıkkatlı olmanız ve huzursuz edecek ilerde acaba acaba dedırtecek bırseyden kacmanız..

son durum normal konuşuyoruz ve görüşüyoruz
ama ailemden özür dilemeye gelmedi hala
ben de talepte bulunmadım
içim hiç huzurlu değil
Zaten onun kendiliğinden gelmesi lazım normalde. Ama anneler gününde de çaba harcamazsa beklentini söyle.

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Gerçekten böyle bir insanla bütün bir ömrünü geçiremezsin seninle böyle konuşması bile çok kırıcı ileriye düşünerek karar vermelisin

O zaman çok yorucu ve huzursuz bir evlilik hayatı seni bekliyor prenses. Çok üzgünüm.
Çünkü erkekler evlendikten sonra değişir ve senin ailene yaşattıklarına bakmadan, senin onun ailesiyle yakın olmanı isteyecek.
ŞUANLIK bana hak veriyor ailesine gitmek istemememe ama sonrası ne olur bilmiyorum

Özür de dilemez çünkü kendisine göre hala haklı.
Size de demiyor 'ya canım ben de seni ve aileni üzdüm gel bir ortak bir şey yapalım'da unutalım diye.
Sular bulandı bir kere tek tavsıyem dıkkatlı olmanız ve huzursuz edecek ilerde acaba acaba dedırtecek bırseyden kacmanız..
sizi aklı başında buluyorum devam ediyoruz malum tavsiyeleriniz nelerdir

sizi aklı başında buluyorum devam ediyoruz malum tavsiyeleriniz nelerdir
Teşekkür ederim düşünceniz için öyle olmaya çalışıyorum bu dünyada ne kadar olabilirsek.
Siz anladığım kadarıyla seviyorsunuz, kopamıyorsunuz, ama ortada saygısızlık ettiği bir durum var ve bunu hiç açmıyor bile. Sonradan bunu başınıza kakabilecek birisi mi? Ben bitirmiştim sonra sen de konuştun vs. der mi?
Onu en iyi siz tanıyorsunuz; ilk etapta size nankörsünüz demişti çünkü bu önemli bir detay.
Şu anlık size hak verse de en ufak bir pürüzde yine ortalık karışacak hatta bunu deneyin isterseniz bir şekilde tartışma açarak. Bir de şu detayı atlamayın derim, anne babanız hem kırıldı hem de razı değiller bu işe ve anne baba razı olmayınca genelde sonuçlar iyi olmuyor az buçuk yaşadım ve gördüm bunu.

İsterseniz bu haftasonu için bir plan ayarlayın bunu ona söyleyin bakalım ılımlı mı yaklaşıyor yoksa hala aynı modda mı?

Teşekkür ederim düşünceniz için öyle olmaya çalışıyorum bu dünyada ne kadar olabilirsek.
Siz anladığım kadarıyla seviyorsunuz, kopamıyorsunuz, ama ortada saygısızlık ettiği bir durum var ve bunu hiç açmıyor bile. Sonradan bunu başınıza kakabilecek birisi mi? Ben bitirmiştim sonra sen de konuştun vs. der mi?
Onu en iyi siz tanıyorsunuz; ilk etapta size nankörsünüz demişti çünkü bu önemli bir detay.
Şu anlık size hak verse de en ufak bir pürüzde yine ortalık karışacak hatta bunu deneyin isterseniz bir şekilde tartışma açarak. Bir de şu detayı atlamayın derim, anne babanız hem kırıldı hem de razı değiller bu işe ve anne baba razı olmayınca genelde sonuçlar iyi olmuyor az buçuk yaşadım ve gördüm bunu.

İsterseniz bu haftasonu için bir plan ayarlayın bunu ona söyleyin bakalım ılımlı mı yaklaşıyor yoksa hala aynı modda mı?
yok tam tersi babam sakın ayrılma diyor
annem istemiyor
bir kere kızdım gelmeseydin sen geldin dedi
bu konuda haklısınız
ben ona bi süre görüşmeyelim dedim tamam dedi şimdi sürekli bir yerlere davet ediyor ben gitmeyince kızıyor
onu sevdiğime inanmıyormuş
bana inancı kalmamış onu kandırıyormuşum ben enayi yerine koyuyormuşum öyle diyor
pazar günü anneler günü için plan yapıcam annem yumuşak kadın yumuşar hemen eğer gelirse

ben ona bi süre görüşmeyelim dedim tamam dedi şimdi sürekli bir yerlere davet ediyor ben gitmeyince kızıyor
onu sevdiğime inanmıyormuş
bana inancı kalmamış onu kandırıyormuşum ben enayi yerine koyuyormuşum öyle diyor

Bunu söyleyip sizle olması da ayrı bir sorun...Sizce de öyle değil mi?
Her sorunda bunu söyler çünkü sizin sevginize inanmıyor üstelik onu enayi saydığınızı söylüyor.
Evlenince sorumluluk ve yapması gereken fedakarlıklar artınca bu cümleler de katmerlenecek.
Hani olumlu düşün derler ya ama bazen de her şey kendini belli eder...

Bunu söyleyip sizle olması da ayrı bir sorun...Sizce de öyle değil mi?
Her sorunda bunu söyler çünkü sizin sevginize inanmıyor üstelik onu enayi saydığınızı söylüyor.
Evlenince sorumluluk ve yapması gereken fedakarlıklar artınca bu cümleler de katmerlenecek.
Hani olumlu düşün derler ya ama bazen de her şey kendini belli eder...
Evet çok kötüyüm arafta gibiyim

Evet çok kötüyüm arafta gibiyim
Sevginizi ve mantığınızı birer elinize alın; sevgisiz ve güvensiz çekişmeli ortamda ilerlemek çok mantıklı olunduğunda taraflar bir nebze idare edebilir.
Bence sizin bu arafınız onda da mevcut, sevdiğiniz ve işler ilerlediği için kopamıyorsunuz da.
Peki evlenince de bu sözleri size söylerse dayanabilir misiniz? Söylemeyeceğinin kanıtı yok çünkü.
O da şu an hem olmasını istiyor hem istemiyor ben anladım.
Bir kağıdı ortadan bölün, bu adamın artısını bir yana eksılerini bır yana yazın.
Kalbinizi de dinleyin, huzursuzluk kötü bir haldir ve belirsizlik insanı kemirir...

Sevginizi ve mantığınızı birer elinize alın; sevgisiz ve güvensiz çekişmeli ortamda ilerlemek çok mantıklı olunduğunda taraflar bir nebze idare edebilir.
Bence sizin bu arafınız onda da mevcut, sevdiğiniz ve işler ilerlediği için kopamıyorsunuz da.
Peki evlenince de bu sözleri size söylerse dayanabilir misiniz? Söylemeyeceğinin kanıtı yok çünkü.
O da şu an hem olmasını istiyor hem istemiyor ben anladım.
Bir kağıdı ortadan bölün, bu adamın artısını bir yana eksılerini bır yana yazın.
Kalbinizi de dinleyin, huzursuzluk kötü bir haldir ve belirsizlik insanı kemirir...
Teşekkür ederim tavsiyeniz için uygulucam çok sağolun

Sana ne demistim ? Bazi seyler socagi sicagina yapilmali.Sicagi sicagina ozur dileyecekti ve sen daha zamani var demistin.Simdi neden canini sikioyo bu konu ?
İlla benim mi söylemem lazım ona özür dile annemden diye anlamıyorum talep yok

Back