- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
onlar daha bizden özür bekliyor sanırım zihniyetleri bozukAnnesiyle babasiyla dusunmesi lazimdi bunlarin ama yok onlarda bu zihniyet.
Hiç öyle düşünme canım ben bile sana bunları yasatan birinden başına ne gelebilecegini tahmin edebiliyosam ki tecrübeyle sabit....siz böyle yazdıkça kendimden nefret ediyorum iyice
Allah razı olsun umarım bu konular hiç sorun olmazHiç öyle düşünme canım ben bile sana bunları yasatan birinden başına ne gelebilecegini tahmin edebiliyosam ki tecrübeyle sabit....burda sana yazan herkes kişisel bi kastı olmadığına göre zarar görme diye sen yaşıyacaksın biz dğl sonuçta ama ailemizde yada çevremizde böyle modeller olduğundan öngörebiliyoruz belkide mutsuz olucağını insan bekarken göremiyo bazı şeyleri taki içlerine girene kadar anlıyosun önce ailenin nekadar değerli olduğunu elin anası sana öz annen gibi olamayınca vs dahada çok örnek işte hakkında hayırlısı....
ama eski konularımı bilen insanlar yapıyor zaten bu yorumları eski konularda haksızdın ama bu konuda yüzde yüz sen haklısın diyorlarBak kardeşim, ben senin içinde bir kötülük olduğuna inanmıyorum, mutsuz olmanıda hiç istemem. ama senin acilen kendine çeki düzen vermen lazım.
Şu son olan olayları anlatıp duruyorsun fakat bu adam bırak böyle davranmayı dünyanın sonunu getirse hakkıdır. Onu bu noktaya sen getirdin. Kaldı ki bence hala çok sabırlı bir insan.
Burada yorum yapılıyor adam linç ediliyor gömülüyor ama hiçkimse bu adam bu noktaya nasıl geldi demiyor. Oysaki açsa şu senin eski konularından iki tanesini okusa adam az bile yapıyor diyecekler.
Affına sığınarak söylüyorum ki senin karşında Pollyanna olsa depresyona sokarsın, evliya olsa cehennemlik edersin. Üzgünüm ama durumun bu. Ve sana gerçekleri söylemeden sana yardımcı olmak abesle iştigaldir. İstediğin kadar adamı suçlu çıkar, binlerce kadın burada linç etsin onu ama o adam haklı. Net. Kesin.
İtiraz eden açsın eski konulardan iki üç tanesini okusun, adım gibi eminim hepsinin ortak cevabı ben seni asla çekmem, adam iyi bile dayanmış şeklinde olacaktır.
Acilen kendine çeki düzen vermen lazım. Yoksa ilerde feci patlar elinde ona göre.
Sevgiler...
Tamam doğru bunu bende söylüyorum. Ama insanlar bazı noktalara kendileri gelmiyor, başkaları tarafından o noktaya itiliyor. Yani adamı bu raddeye sen getirdin. Mesela bişey almaya itiraz diye cimrimi diye soruyorsun. Fakat adam bundan önce varını yoğunu ayaklarına sermiş ama bir değeri olmamış. Bak ilk yok demesinde hemen cimri damgasını yemiş.ama eski konularımı bilen insanlar yapıyor zaten bu yorumları eski konularda haksızdın ama bu konuda yüzde yüz sen haklısın diyorlar
Seni seven adam gelip ailenden de özür dilerdi ,şunu bir idrak etsen artık ,içim şişti yazmaktanNiye umursamasın, umursadığını bilmesem sevdiğini bilmesem devam etmezdim
Bu cevaba karsilik bile vermek gelmemisti icimden. Seviyormus umursuyormus. O yuzden uc kurus icin agzina geleni sayiyor nisanlisina , o yuzden kendisi bisi yapmıyor kiz onun ayagina kadar gidiyor. Hayatinda hic umursanmamis sevilmemis belliki konu sahibi.Seni seven adam gelip ailenden de özür dilerdi ,şunu bir idrak etsen artık ,içim şişti yazmaktan
Hani bazen derler basiretim bağlandı vs diye .tamam diyorum öyle olmuş bir an kal gelmiş bişey yapamamış ama burda o kadar insan söylüyor ,aileni böyle yok saydırma vs şeklinde ama hala verdiği cevap beni seviyor vs va .Bu cevaba karsilik bile vermek gelmemisti icimden. Seviyormus umursuyormus. O yuzden uc kurus icin agzina geleni sayiyor nisanlisina , o yuzden kendisi bisi yapmıyor kiz onun ayagina kadar gidiyor. Hayatinda hic umursanmamis sevilmemis belliki konu sahibi.
Ayrilma diyen babasina ayri şaşırdım o nasil bir baba yahu. Baskasi olsa kizini korur o adama gosterirdi gününü. Tamamen baskasini bulamam mantığıyla kendisinin de zihniyetleri bozuk diyebildigi aileye gelin gitmeye calisiyor. Calisiyor diyorum cunku kendi kendine uğraşıyor.Hani bazen derler basiretim bağlandı vs diye .tamam diyorum öyle olmuş bir an kal gelmiş bişey yapamamış ama burda o kadar insan söylüyor ,aileni böyle yok saydırma vs şeklinde ama hala verdiği cevap beni seviyor vs va .
Ben artık diyorum evlen de gör dünya kaç bucak .
Bence babasının bu ayrıntılardan haberi yok,yoksa kendisine cimri ,iğreniyorum vs şeklinde saydıran bir adama karşı tepkisiz kalıp üzerine ayrılma demesi hiç normal değil.Ayrilma diyen babasina ayri şaşırdım o nasil bir baba yahu. Baskasi olsa kizini korur o adama gosterirdi gününü. Tamamen baskasini bulamam mantığıyla kendisinin de zihniyetleri bozuk diyebildigi aileye gelin gitmeye calisiyor. Calisiyor diyorum cunku kendi kendine uğraşıyor.
evet anladım o da öyle diyor yaptıklarımı görmedinTamam doğru bunu bende söylüyorum. Ama insanlar bazı noktalara kendileri gelmiyor, başkaları tarafından o noktaya itiliyor. Yani adamı bu raddeye sen getirdin. Mesela bişey almaya itiraz diye cimrimi diye soruyorsun. Fakat adam bundan önce varını yoğunu ayaklarına sermiş ama bir değeri olmamış. Bak ilk yok demesinde hemen cimri damgasını yemiş.
Elini vicdanına koy ve düşün sen olsan yaptıklarım değer görmüyor demekki diye düşünmez misin?
Bir konuda haklı olman seni haklı yapmaz. Ve bir konuda haksız olması onu haksız yapmaz.
Genele bakınca Olsa olsa yüzde bir haksız olur, yüzde doksan dokuz yine haklı o adam. Sen ise tam tersi yüzde doksan dokuz haksızsın.
Bak bende bilirdim seni hemen haklı çıkarıp gönlünü hoş etmeyi ama bunun sana reelde hiç bir faydası olmaz tam tersi zararı olur.
Böyle gidersen mutsuz olacaksın hemde çok. Benden söylemesi.
Umarım anlatabilmişimdir.
yok ama o benim için çok fazla şey yaptı bir tek bu konu için diğer yaptıklarını görmezden gelmek istemiyorumBu cevaba karsilik bile vermek gelmemisti icimden. Seviyormus umursuyormus. O yuzden uc kurus icin agzina geleni sayiyor nisanlisina , o yuzden kendisi bisi yapmıyor kiz onun ayagina kadar gidiyor. Hayatinda hic umursanmamis sevilmemis belliki konu sahibi.
babam bu hayatta hiçbir zaman benim arkamda durmadı bugün o adama ezildiysem zaten sebebi babamdırAyrilma diyen babasina ayri şaşırdım o nasil bir baba yahu. Baskasi olsa kizini korur o adama gosterirdi gününü. Tamamen baskasini bulamam mantığıyla kendisinin de zihniyetleri bozuk diyebildigi aileye gelin gitmeye calisiyor. Calisiyor diyorum cunku kendi kendine uğraşıyor.
vallahi hepsini söyledim olabilir ben de annene söylüyorum dediBence babasının bu ayrıntılardan haberi yok,yoksa kendisine cimri ,iğreniyorum vs şeklinde saydıran bir adama karşı tepkisiz kalıp üzerine ayrılma demesi hiç normal değil.
kesinlikle katılıyorumBence evlen..
Ancak o zaman anlarsın ne demek istenildigini
öyle kolay olmuyor işteTekmeyi yemene az kaldı ne demek? Ne iğrenç ne çirkin bir üslup? Bunu diyen kişiyi nasıl sevebiliyorsun? Benim anında biter sevgim. Bırak yol yakınken dön. Evlenip boşanmak istemiyorsan acilen bitir bu ilişkiyi.
Benzerini bende yaşadım.öyle kolay olmuyor işte
keşke kolay olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?