• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

etrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlar
ama ben kendimi durduramıyorum
onu tanıdığıma çook pişmanım
İlerde çok pişman olursun ozmn evlenince sahip olunca dahada değişicek şimdi sen göremezsin ama evli olanlar anlar işin içini yapma sakın evlenme valla bakk annenin içine sinmiyosa hiç yapma onlar hisseder vallahi bak

İlerde çok pişman olursun ozmn evlenince sahip olunca dahada değişicek şimdi sen göremezsin ama evli olanlar anlar işin içini yapma sakın evlenme valla bakk annenin içine sinmiyosa hiç yapma onlar hisseder vallahi bak
Annem istemiyor ama ben seviyorum diye susuyor garibim

Hazmedilemeyen şeylerle insan mutlu bir yuva kuramaz. insanlar gözleri kör aşık bir şekilde evlenip sonradan yavaş yavaş sorun yaşamaya soğumaya başlaıyorken siz soğuduğunuz ve yanlışlarını net bir şekilde gördüğünüz biriyle evleniyorsunuz.
Bazı konuların yeri ve zamanı var diyorsunuz ya affettiginiz seyler için sonradan hesap sorma hakkınız yok. kaldı ki nişanınız özür falan da dinlemediği halde affettiniz yani yarın daha ağırlarını yapmak hakkını da ona verdiniz. En mutlu olduğunuz ihtimalde dahi ailenizi umursamayacak ki bu ke di lafıyla sabit bir durum. Bu bile sizi acıtacak. sizi acıtnca tekrar siz onu, o sizi derken hoşgeldin mutsuz evlilik.

Hazmedilemeyen şeylerle insan mutlu bir yuva kuramaz. insanlar gözleri kör aşık bir şekilde evlenip sonradan yavaş yavaş sorun yaşamaya soğumaya başlaıyorken siz soğuduğunuz ve yanlışlarını net bir şekilde gördüğünüz biriyle evleniyorsunuz.
Bazı konuların yeri ve zamanı var diyorsunuz ya affettiginiz seyler için sonradan hesap sorma hakkınız yok. kaldı ki nişanınız özür falan da dinlemediği halde affettiniz yani yarın daha ağırlarını yapmak hakkını da ona verdiniz. En mutlu olduğunuz ihtimalde dahi ailenizi umursamayacak ki bu ke di lafıyla sabit bir durum. Bu bile sizi acıtacak. sizi acıtnca tekrar siz onu, o sizi derken hoşgeldin mutsuz evlilik.
yok benden defalarca özür diledi
ama ailemden özür dilemedi ona canım sıkılıyor

Seninki sevgi degil. Baskasini bulamazsam diye ödün kopuyor. Ne demek ayrilamam artik cok gec cilem buymus cekerim filan. Neyin ajitasyonunu yapiyorsun ? Zincire vuran mi var seni adam ailenden ozur bile dilemicek kadar umursamiyo seni. Ayrilsan cok umrunda mi olacak. Cocuksun daha sen ya once buyu bence.

Seninki sevgi degil. Baskasini bulamazsam diye ödün kopuyor. Ne demek ayrilamam artik cok gec cilem buymus cekerim filan. Neyin ajitasyonunu yapiyorsun ? Zincire vuran mi var seni adam ailenden ozur bile dilemicek kadar umursamiyo seni. Ayrilsan cok umrunda mi olacak. Cocuksun daha sen ya once buyu bence.
Niye umursamasın, umursadığını bilmesem sevdiğini bilmesem devam etmezdim

yok benden defalarca özür diledi
ama ailemden özür dilemedi ona canım sıkılıyor
Ben ailenize üzülüyorum sadece. Siz kendi kararlarınızın ceremesini çekeceksiniz de yazık yani, neler dendi ailenize siz çiğneyip geçip ailenize edilen o kadar lafı yanlarına bırakıyorsunuz.

Biri benim annem için iğreniyorum diyecek, benden yüzbin kere özür de dilese ayaklarıma da kapansa annemin kapısına gidip özür dilemeden yüzüne bakmam ya. Anneme yani anneme diyecek ben de o adamı nişanlı diye koluma takacağım.

Ne diyeyim, tek ailenize üzüldüm şu konuda. Nasıl ezdiriyorsunuz daha şimdiden.

Ben ailenize üzülüyorum sadece. Siz kendi kararlarınızın ceremesini çekeceksiniz de yazık yani, neler dendi ailenize siz çiğneyip geçip ailenize edilen o kadar lafı yanlarına bırakıyorsunuz.

Biri benim annem için iğreniyorum diyecek, benden yüzbin kere özür de dilese ayaklarıma da kapansa annemin kapısına gidip özür dilemeden yüzüne bakmam ya. Anneme yani anneme diyecek ben de o adamı nişanlı diye koluma takacağım.

Ne diyeyim, tek ailenize üzüldüm şu konuda. Nasıl ezdiriyorsunuz daha şimdiden.
ama ailemle konuştum annem kız kardeşim biz onunla muhattap olmayız ama seviyorsan sen devam et ayrılma dediler
o yüzden gittim

ama ailemle konuştum annem kız kardeşim biz onunla muhattap olmayız ama seviyorsan sen devam et ayrılma dediler
o yüzden gittim
Anneler tabii ki ılımlı davranacak. Benim annem de içi kan ağlasa da çaktırmaz git barış kızım der. Ama içinden geçenleri tahmin etmek zor değil.

Mesele sizin içinize sindirmeniz ama çok da problem etmemişsiniz belli ki. Şimdi hiç rahatsızım, üzülüyorum falan demeyin. İçine sinmeyen, rahatsız olan insanın davranışı farklı olur hepimiz farkındayız bunun.

Ya başka koca bulamazsam diye ailenizden iğrendiğini söyleyen adam ailenizden özür dilemeye bile tenezzül etmemişken kolunuza takıyorsunuz.

Ailemden öte insan yok benim için, kimseye ailenden iğreniyorum dedirtmem, yanına kar bırakmam. O yüzden ailenize üzülüyorum, kadıncağızın içinden neler geçiyordur kimbilir. Diyorum ya Allah içinize sindirsin.

o yüzden gittim
Bu sözün ağırlığını bilmiyorsun canım şuan.
Evlenince aile o kadar önemli ki.
Ben ailemin muhatap olmak istemediği, rahatça gelip evimde oturamayacağı ve ailemi umursamayan ve saygısız biriyle evlenmezdim.
Ailen alttan aldı ve susmak zorunda kaldılar diyelim. Peki sen onun ailesine sevgiyle yaklaşabilecek misin?
Senin mutlu olmanı isterim. Ama artık olacağından emin değilim.

Ouuuvv hani ayrılmıştınız, yine mi barıştınız? Tam da nihayet akıllandı usuyenprenses usuyenprenses diyordum, yine ucundan döndünüz ya. Sanırım illa ki evlenip, bir de öyle yaşamanız lazım bazı şeyleri. En azından lütfen bir süre hamile kalmayın da, ayrılmamak için bir de o bahaneniz olmasın. Bir kadının böyle bir hırboyu affedecek sebepler bulabilmesi bence dehşet üzücü. Ailenize edilen lafları nasıl hazmettiniz yahu? Ay sizin gidişatınız benim anlama kapasitemi aşmaya başladı.

Bu sözün ağırlığını bilmiyorsun canım şuan.
Evlenince aile o kadar önemli ki.
Ben ailemin muhatap olmak istemediği, rahatça gelip evimde oturamayacağı ve ailemi umursamayan ve saygısız biriyle evlenmezdim.
Ailen alttan aldı ve susmak zorunda kaldılar diyelim. Peki sen onun ailesine sevgiyle yaklaşabilecek misin?
Senin mutlu olmanı isterim. Ama artık olacağından emin değilim.
Hayır yaklaşamam yaklaşmakta istemiyorum
merhaba merhaba bu kadar

Back